HCG değerleri yavaş ilerliyor

Sudenaz0678

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2017
34
17
3
4. Tüp bebek denemem kızlar. İlk kez pozitif gordum.transferin 9. Günü 170,11.gun 320,13. Gün 500,15. Gün 850. Dr artışın düzensiz olduğunu ikiye katlamamasndan dolayı tedirgin olduğunu söyledi. Ne olabilir? İlk defa bu kadar yaklaştım. Korkuyorum. Çarşamba tekrar kan tahlili istedi. Var mı bu durumda gebeliği sağlıklı devam eden?

Aslında fena degıl gıbı hep aynı saatlerdemı yapıldı testler?

Hemen hemen aynı saatler. Başka başlıkta bu tip değerleri olup kimyasal gebelik geçirenler olmuş çok korkuyorum. Yine de Allah hayırlısını nasip etsin

Hemen hemen aynı saatler. Başka başlıkta bu tip değerleri olup kimyasal gebelik geçirenler olmuş çok korkuyorum. Yine de Allah hayırlısını nasip etsin
Kimyasal olduğunu sanmıyorum. Kimyasal olsa 850 lere kadar çıkmaz bence. Tabi değerli bir gebelik olduğu için tedirgin olmakta haklısınız. İnşallah sağlıkla devam eder ve sağlıkla alırsınız kucağınıza.

Amin Allah razı olsun çok sağolun .günler geçmek bilmiyor sonuç korkutuyor herşey olacağına varır diyorum ama kalbime anlatamıyorum. Mantığım ayrı kalbim ayrı söylüyor. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin kimsenin kucağını boş bırakmasın

Süper :) hayırlısı. Cuma keseyi görürsünüz hatta belki bebişi bile görebilirsiniz duruma göre.
Çok teşekkürler. Ben burda bi dra gittim keseyi gördük 5 mm. Kalp atışı için 10 gün sonrasına randevu verdi. Çok mutluyum inş kalp atışınızda duyarım. Allahım herkese nasıb etsin bu duyguyu

Çok teşekkürler. Ben burda bi dra gittim keseyi gördük 5 mm. Kalp atışı için 10 gün sonrasına randevu verdi. Çok mutluyum inş kalp atışınızda duyarım. Allahım herkese nasıb etsin bu duyguyu
Dualarim sizinle insallah kalp atisinida duyarsiniz. Allah yardimciniz olsun

konuyu okudum artar inş yazacaktım ki güzel haberi okudum 2300 olmuş deger ,
çok şükür bin şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…