hcg testi yaptırdım , bilgilerinize ihtiyacıımm varr lütfen:(((

hvvhkmtk

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2014
318
10
18
35
İstanbul
Adetim bayaa gecikince 14.03.14 de kan testi yaptırdım. Bugün sonucumu aldım doktor izinde olduğu için gösteremedim. Diğerleride yoğun olduğu için ilgilenmedi. Kan testime göre:
Beta-hcg(total hcg) =1695 mIu/ml
Premenapoz= 0 - 5.3
Postmenapoz= 0- 8.3

Bunlar ne demek oluyo ayrı ayrı açıklarmısınız lütfen.
Birde benim akıntım iç çamaşırıma gün içinde bi süre sonra idrar lekesi gibi renk bıraktırıyor hafif. Kasıklarım ağrıyo bunlar niye oluyordur?

Son düzenleme:
beta hcg 1695 çıkmış demek ki hamilesin diğerleri nedir bilemiyorum

Ohooooo kuzum sen apaçık hamilesin ...hatta 5-6 haftalık olması lazım

Yani hamileyim. Peki o değer ne işe yarıyo ki

yumurta ve sperm, kadinin tuplerinde dollendikten sonra 3-5 gun icersinde rahme ulasir. daha sonra rahme yerlesmeye baslar. rahme yerlesmesi ile dollenme toplam 7-10 gun surebilir. tam yerlesme olduktan sonra betahcg yani gebelik hormonu salgilanmaya baslanirm bu hormon sadece gebelikte vardir. betahcg degeri 1500 olunca vajinal ultrasonla; 3000 i gecince de karin uktrasonuyla gebelik kesesi gorulebilir. yani sizin degeriniz 3 gun once 1600 kusurmus. bu durumda yarin birgun doktora giderseniz rahatlikla kesenizi gorebilirsiniz. kese goruldukten sonra da gebelik kesindir.

Inşallah kesindir ( bi gçz yaşı ve bi heyecan oldu bmde ... ya bn çok teşşekür ederim

premenapoz yani menapoza girmeyen kadinlarda 0 - 5.3 arasinda ise gebelik yoktur demek. yani bu degerler de betahcg kaninizda bulunabilir.
postmenapozda ise menapoz sornasi kadinlarda 0 - 8.3 arasinda betahcg olmasi normal demekm

premenapoz yani menapoza girmeyen kadinlarda 0 - 5.3 arasinda ise gebelik yoktur demek. yani bu degerler de betahcg kaninizda bulunabilir.
postmenapozda ise menapoz sornasi kadinlarda 0 - 8.3 arasinda betahcg olmasi normal demekm

Hımm bira karışık fakat anladım sanırım çok teşekkürler

bence hamilelik apaçık ortada hayırlı uğurlu olsun Diğerlerini takma kafana bence :) bebişe konsantre ol

Hımm bira karışık fakat anladım sanırım çok teşekkürler

bizler suan premenepoz donemindeyiz. yani hepimzi regl oluyrz. yani dogruganiz. testte sinir degerini vermisler. kandaki betahcg 0 -5.3 arasinda olabilir diyr. sizin degeriniz diyelim 3 ciksaydi gebe degilsiniz diyecektik. ama 1600 kusur cikmis. yani 5.3 u gecmism gebesiniz demek.

digerinde menepoz sonrasi icin sinir degerleri. sukur bizleri ilgilendirmiyr henuz

siz yarin doktora gisin derim. hem muayene olun. hem folik aside baslayin. dr verir size.

Cnm hamilesin bnm iki sene once hamile iken 1591 cikmisti idrar yaptinmi ne cikmisti

anasını satıyım bebek istiyom diye çırpınırız
çift çizgiiiiiiiii deriz görürüz
hemen ardına beta hcg görmeliyim deriz örürüz
yok bu da yetmedi keseciği görsem yeter
keseyı görürüz cinsyetttt
cınsıyetı öğrenırız doğum tarıhı
doymuyoz yok tatmın olmuyoz bizzzzzzzzzzz !

perşembe günü gidicm inş. vjınal ultrasyonla bakıcaklarmış
Geç olmaz değil mi çok teşekür ederim ayrıca:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…