hcg testi yaptırdım , bilgilerinize ihtiyacıımm varr lütfen:(((

bencedeDD Bazen erkeklere hak vermek gerekmiş Bizle ilgili düşüncelerinin bazıcıklarına

Cnm hamilesin bnm iki sene once hamile iken 1591 cikmisti idrar yaptinmi ne cikmisti

idrar yapmadım eşim onlar yanlış sonuç vere bilir direk kan testi yaptıralım diyince sonuç ortaada işte... :)) peki ne oldu ? hamileliniz iyi sonuçlanmılştır umarım

perşembe günü gidicm inş. vjınal ultrasyonla bakıcaklarmış
Geç olmaz değil mi çok teşekür ederim ayrıca:))

yok gec olmaz..karindan gorebilirler.
vajinalin zarari yok ama yine de once karninizdan baktirin. goremezlerse vajinal basinlar.

idrar yapmadım eşim onlar yanlış sonuç vere bilir direk kan testi yaptıralım diyince sonuç ortaada işte... :)) peki ne oldu ? hamileliniz iyi sonuçlanmılştır umarım

Cok sukur iki yasinda cocugum var yakinda ikinciye baslicam o zaman dra giittigmde keseyi yeni gormustuk hayirli olsun cnm

Cok sukur iki yasinda cocugum var yakinda ikinciye baslicam o zaman dra giittigmde keseyi yeni gormustuk hayirli olsun cnm

:)) aay ne güzl ya:))

sağolasın inşallah hayırlı olur bende kucağıma alırım sağlıklı bir şekilde:)) hepmizin hakkında hayırlısı

Benimki de 3311 çıktı diğerleri seninkiyle aynı hamile miyim bide kaç haftalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…