- 30 Mart 2013
- 378
- 181
- 103
- Konu Sahibi extraterrestrial
-
Düşük mü değil mi bilemem ama önemli olan 2 günde 2 katı artması canım canını sıkma Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin cuma günü aynı yerde tekrarla testi inşallah düzenli artar canım bol dua etMerhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 9 ay önceki kimyasal gebeliğimin ardından bugün yeniden hamile olduğumu öğrendim.. İdrar testinde 2. çizgi hemen belirince kan vermeye gittim ve kan değerim 70.33 çıktı.. Bu kez çizgi hemen belirince daha yüksek çıkar diye tahmin etmiştim.. Sizce çok mu düşük? Dualarım düzenli şekilde yükselmesi yönünde.. Lütfen siz de dua edin.. Bu kez benimle kalsın miniğimm
Benimde 76.16 cikmisdi canim ilk sonra cok guzel yukseldiMerhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 9 ay önceki kimyasal gebeliğimin ardından bugün yeniden hamile olduğumu öğrendim.. İdrar testinde 2. çizgi hemen belirince kan vermeye gittim ve kan değerim 70.33 çıktı.. Bu kez çizgi hemen belirince daha yüksek çıkar diye tahmin etmiştim.. Sizce çok mu düşük? Dualarım düzenli şekilde yükselmesi yönünde.. Lütfen siz de dua edin.. Bu kez benimle kalsın miniğimm
Düşük mü değil mi bilemem ama önemli olan 2 günde 2 katı artması canım canını sıkma Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin cuma günü aynı yerde tekrarla testi inşallah düzenli artar canım bol dua et
Benimde 100 le başladı 2 gün sonra 300 olmuştu, gec döllenme olmuş, 2 gün sonra tekrarlayın düşük de değil degeriniz bence... Hayırlısı olsun
Benimde 76.16 cikmisdi canim ilk sonra cok guzel yukseldi
Maşallah canm gozun aydin inşaallah hersey cok guzel olurKızlar degerim bugun 226 olmus cok sukur hersey yolunda gibi haftaya bugun kontrolum olucak o zamana kadar nasil dayanicam bilmiyorum
Saol canimHayırlı olsun canım az kalmış senin umarım sağlıkla alırsın kucağına ve umarım ben de yarın sevinebilirim..
Masllah ayni gun ogrenmsiz bnmde bi dusugum var 1bucuk yil sonra kalmisim cok sukur persembe gunu kan yaptrdm bnde normalde adet gunumde idrar testnde cikti hemen ertesi gun kan da 179.6 cikti bnde korkuyrm vallahi haftaya gel ddi bakalm hayrlisi allah sag salim nasip etsn kuzum herkesede nasip etsn
Maşallah canm gozun aydin inşaallah hersey cok guzel olur
Amiinn senn bndn bi hafta onceCanımm senin de hayırlı olsun inşallahh zaman geçmiyor bana Cuma kontrolüm var dua ediyorum bol bol inşallah yine güzel haberler ile döneriz diye :)) Rabbim isteyen herkese nasip etsinn :))
Kızlar allah nasip ederse aynı dönemlerde alıcaz bebişlerimizi kucagımıza bende son adet tarihim 22 mayıstı:) cumartesi 619 çıktı değerim bu hafta cumartesi kese görmeye gideceğiz inşallah paylaşalım olanları olur mu çok heyecanlıyım günler geçmiyorCanımm senin de hayırlı olsun inşallahh zaman geçmiyor bana Cuma kontrolüm var dua ediyorum bol bol inşallah yine güzel haberler ile döneriz diye :)) Rabbim isteyen herkese nasip etsinn :))
Kızlar allah nasip ederse aynı dönemlerde alıcaz bebişlerimizi kucagımıza bende son adet tarihim 22 mayıstı:) cumartesi 619 çıktı değerim bu hafta cumartesi kese görmeye gideceğiz inşallah paylaşalım olanları olur mu çok heyecanlıyım günler geçmiyor
Dün gittik doktora gördük kesemizi 5 hafta iki günlüğüz allaha şükürler olsun bi sıkıntı yok 10 gün sonrada kalp atışı dinlemeye gideceğiz :)Hayırlı olsun canım.. Ben yarın gidicem kontrole.. Çok heyecanlıyım inşallah iyi geçer.. :) Sende yaz gidince :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?