HCG Yine Düşük :(

extraterrestrial

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
378
181
103
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 9 ay önceki kimyasal gebeliğimin ardından bugün yeniden hamile olduğumu öğrendim.. İdrar testinde 2. çizgi hemen belirince kan vermeye gittim ve kan değerim 70.33 çıktı.. Bu kez çizgi hemen belirince daha yüksek çıkar diye tahmin etmiştim.. Sizce çok mu düşük? Dualarım düzenli şekilde yükselmesi yönünde.. Lütfen siz de dua edin.. Bu kez benimle kalsın miniğimm

SAT 22 Mayıstı ama hep 2-3 gün ileri atar bu yüzden BAT 24 olarak bekliyordum ben.. Ama yinede bugün test yapmak istedim.. Sonuç pozitifti.. Kan da verince kesinleşti ama biraz düşük geldi bana nedense.. İlkinde 37 ile başlamıştı ama kimyasal gebelikti 50 nin üzerine çıkamamıştı..

Düşük mü değil mi bilemem ama önemli olan 2 günde 2 katı artması canım canını sıkma Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin cuma günü aynı yerde tekrarla testi inşallah düzenli artar canım bol dua et

Benimde 76.16 cikmisdi canim ilk sonra cok guzel yukseldi

Sabah tekrar gidicez canım.. Şimdiden heyecan bastı.. Korkuyorum çok.. Bi yandan da iyi hissediyorum ve kendi kendime bu kez herşey yolunda diyorum.. Umarım öyle de olur..

Masllah ayni gun ogrenmsiz bnmde bi dusugum var 1bucuk yil sonra kalmisim cok sukur persembe gunu kan yaptrdm bnde normalde adet gunumde idrar testnde cikti hemen ertesi gun kan da 179.6 cikti bnde korkuyrm vallahi haftaya gel ddi bakalm hayrlisi allah sag salim nasip etsn kuzum herkesede nasip etsn

Masllah ayni gun ogrenmsiz bnmde bi dusugum var 1bucuk yil sonra kalmisim cok sukur persembe gunu kan yaptrdm bnde normalde adet gunumde idrar testnde cikti hemen ertesi gun kan da 179.6 cikti bnde korkuyrm vallahi haftaya gel ddi bakalm hayrlisi allah sag salim nasip etsn kuzum herkesede nasip etsn

Canımm senin de hayırlı olsun inşallahh zaman geçmiyor bana Cuma kontrolüm var dua ediyorum bol bol inşallah yine güzel haberler ile döneriz diye :)) Rabbim isteyen herkese nasip etsinn :))

Canımm senin de hayırlı olsun inşallahh zaman geçmiyor bana Cuma kontrolüm var dua ediyorum bol bol inşallah yine güzel haberler ile döneriz diye :)) Rabbim isteyen herkese nasip etsinn :))
Kızlar allah nasip ederse aynı dönemlerde alıcaz bebişlerimizi kucagımıza bende son adet tarihim 22 mayıstı:) cumartesi 619 çıktı değerim bu hafta cumartesi kese görmeye gideceğiz inşallah paylaşalım olanları olur mu çok heyecanlıyım günler geçmiyor

Hayırlı olsun canım.. Ben yarın gidicem kontrole.. Çok heyecanlıyım inşallah iyi geçer.. :) Sende yaz gidince :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…