HCG Yine Düşük :(

Canım birşey sorcam dusukten sonra mı bir buçuk yıl aldı hamile kalman

Hayırlı olsun canımm.. İnşallah bu kez sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi :)

Seninle aynı Zaman'da hamile kalmışız bende adetimden 4 gün sonra çift çizgiyi gördükten sonradan testi vermiştim 630 çıkmıştı doktorum önümüzdeki Çarşamba'ya randevu verdi sende durum nedir canım herşey yolundadır inşallah TospaAnnesi

Ayy cnm benmm allah saglkla gondersin.. kuzunu keseni gordunmu bnde sali gdicm hc bsey goremedm en son gel demsti cuma gdemedm gecen hafta e araya bayram tatlide girdi bakalm sali nolucak ayy ne heyecanli stresli bi donem..

Ayy cnm benmm allah saglkla gondersin.. kuzunu keseni gordunmu bnde sali gdicm hc bsey goremedm en son gel demsti cuma gdemedm gecen hafta e araya bayram tatlide girdi bakalm sali nolucak ayy ne heyecanli stresli bi donem..

Amin kuzularımız Allah'a emanet olsun sağlıkla gelsinler inşallah :) ben 4+4ken gitmiştim sadece doktorum bayram tatilinden sonra gel dedi Çarşamba'ya bakalım randevumuz hayırlısıyla görürüz inşallah yavrularımızı :)

Benimde bat bugun ve bugun silik ikinci cizgiyi gorunce hemen kan tersi yaptirdim degerim 28.99 cikti banada cok dusuk geldi saglikki bir gebelik degilmi ki

Benimde bat bugun ve bugun silik ikinci cizgiyi gorunce hemen kan tersi yaptirdim degerim 28.99 cikti banada cok dusuk geldi saglikki bir gebelik degilmi ki
Onu bilemessn tatlm dha ne dusuk degerler oluyo.
Sen moralini bozma. Duzenli kontrole gt
Hayrli olsun

Umarim degerin yukselmistir umut olaun benimde ilkn28di ve ben 3 dusuk yapmis biri olarak hep kimyasal dedim doktorum benden daha cok umutluydu ck aukur oyle oldu simdi allahin izniyle insallah seninde yukselmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…