HDP'li Başkandan skandal sözler: İç savaş başlayacak

2 yol var Ya verip kurtulmalı ya vurup kurtulmalı.
Hiç vatan verilir mi bu vatan Türkün malı
O zaman tek yol kaldı hasmı olan vuracak.
Hak verilmez alınır.
Bu vatanı bu Cumhuriyet"i bize bahşeden yüce şahsiyet canım Atatürk leblebi çekirdek dağıtır gibi pay edelim diye mi katlandı onca sıkıntıya? Yemin ederim tüm ecdadımızın kemikleri sızım sızım sızlıyor şimdi

Sen bu milletin vekili misiniz? Türkiyeye karşı savaş başlatacağız diyen bir millet vekili olabilir mi?
Sen değil misin bu vatanın ekmeğini yiyen? Boğazında kalır da boğulursun inşallah.
Hadi gelsin HDPye oy veren sahte barışa oy verenler desin ki barış istiyoruz.
Ama o zaman neden sizin vekiliniz "SAVAŞ" istiyor?
HDP'ye oy verenler teröristlere oy vermiş demektir. Bu kadar açık ve net. Daha bunun üstüne gelip de barışa oy veriyoruz diyen varsa aklını yitirmiştir.

Bu karı bunu konusabiliyor da devlet neden susturamıyor? Hakkında dava acılamıyor mu bu kansızların?

Kimin kimle savaştığını anlamış olmadığım gibi kimin kimle barış yapması gerektiğini hiç anlamadım doğrusu arkadaşım.
Aklım hafzalam almıyor aynı hüviyet cüzdanına sahip ülke vatandaşları için biraz saçma bulduğum bu olay çok fazla haddini aştı hatta aşırıldı.Haksızmıyım ?

Bu topraklar nasıl kazanıldı acaba..
Bunu düşünen yok,hain kimse anında indirecen b u kadar basit..

Kanım toprağıma feda olsun. Niye? Bir kimliğim olsun diye, gelecek nesillere huzurla, özgürce yaşayacakları, dinimizi dilimizi, kültür mirasımızı koruyacakları bir vatan kalsın diye..

Ölüm olmasın can gitmesin toprak gitsin mantığını anlayamıyorum. Bugün ora gider yarın öbür taraf derken Türkiye Türk diye birşey kalmasın.

Eninde sonunda ölücez vatan için neden ölmeyelim? Hiç olmazsa şerefli bir amaç uğruna ölmüş oluruz.

Son düzenleme:
Bir an bile terddüt etmem ..

Kesinlikle aynı ülke vatandaşıyız hepimiz Türk Kürt Laz Çerkez Hepimizin nufüs cüzdanında T.C yazmıyor mu ben de bunu anlamıyorum. PKK bir ülke mi ki barış sağlayalım. PKK dedikleri bu vatanın ekmeği ile beslenmiş büyümüş vatan hainleridir.Biz bu vatan hainleri ile mi barışalım.
HDP resmen masal anlatıyor ve bu masallara inanan insanlar var.

Tek bir söz söylesem ve beni anlasan hayatım
Yüz verdim deliye geldi .... halıya

Seçim yaklaştıkça HDP'yi yine "cici parti" olarak gösterecekler görürsünüz. HDP'nin ne olduğunu biliyoruz da onu kimler pazarlamaya çalışıyo ona dikkat etmek gerekiyor.

Seçim yaklaştıkça HDP'yi yine "cici parti" olarak gösterecekler görürsünüz. HDP'nin ne olduğunu biliyoruz da onu kimler pazarlamaya çalışıyo ona dikkat etmek gerekiyor.
Bunca şehide rağmen mi ?
At gözlüğü takıyorsa herkes evet.

Benim de merak ettiğim şu var. 2x2=4, hdp pkk'nın bu yaptıklarının kendilerine oy kaybettireceğini öngöremiyor mu? Zamanında görüştüğü gibi o pkk nın başındakilerle gorusup bunu durduramıyor mu?
Aklıma şu sebep geliyor.
Bu defa cidden buyuk oynuyorlar, seçim meçim umurlarında değil ülkeyi bölecek kadar güçlü görüyorlar kendilerini. Durmayacaklar.

Kafamda korkunc senaryolar...

D Deniz M Gunes kesinlikle başından bunların olması engellenmeliydi askerin gördüğü yerde PKKyı vurma hakkı olmalıydı.

HDP neden oy kaybetsin ki zaten ona oy verenler de PKKyı destekleyenler. Yine aynı oyu alırlar tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…