@AmyWinehouse kesinlikle başından bunların olması engellenmeliydi askerin gördüğü yerde PKKyı vurma hakkı olmalıydı.
HDP neden oy kaybetsin ki zaten ona oy verenler de PKKyı destekleyenler. Yine aynı oyu alırlar tabi.
Bunlar da HDP vekilleri ama nedense Atatürk resmi yerine yanlışlıkla ellerine Apo'nun bayrağını almışlar.Hdp'ye oy veren herkes pkk destekçisi değil işte çok yanlış düşünüyorsunuz. Her neyse bunun tartısmasını yapmayacağım.
Bunlar da HDP vekilleri ama nedense Atatürk resmi yerine yanlışlıkla ellerine Apo'nun bayrağını almışlar.
Tabi HDPye oy verenler de ülkesinin aşığı olduğu için Apo posterlerine oy veriyor.
Tartışma yapmaya gerek bile yokki herşey ortada zaten neyi tartışalım?
Peki guzel kardesim hicbir zaman Ataturk resmi acmayaklar diyorsun burada Ataturkcu gecinen insanlar hdp ye oy vermekten bahsediyor bu neyin celiskisidir Pkk nin kurucusu Apodur Onu destekleyen parti hdp dir Hdp ye oy vermek nasil oluyorda pkk ya destek vermek anlamina gelmiyor Gozunu seveyim nasil oluyor soyle bende anlayayim.Benim dediğimle bunun ne alakası var? Ben hdp ye oy veren 6 milyon insanın hepsinin pkk destekçisi olmadıgını söyluyorum sizin koydugunuz caps buyuk ihtimalle bir terörist cenazesi. Bir terörist cenazesinde Ataturk resmi açmayacakları hatta hiçbir zaman Ataturk resmi açmayacakları aşikar. Bu paylastıgınız resimdekiler zaten pkk lı ona ne suphe? Neyse... Hiç mi emanet oy denilen vıdıdan haberiniz yok? Akp gitsin diye hdp ye oy verenlerden de mi haberiniz yok? Onların pkk lı olmadıgına eminim. Bu sitede bile kaç arkadasımız var akp tek basına iktidar olamasın diye hdp ye oy veren. Doğru veya yanlış yaptıkları kendilerini bağlar. Ama pkk lı diye yaftalanmayı da haketmiyorlar.
Hayır o değil de önce söylediklerimiz carpıtılıyor, sonra yine carpıtılarak sanki hdp yi savunuyormusuz algısı yaratılıyor. Çok başarılı.
Peki huzel kardesim hicbir zaman Ataturk resmi acmayaklar diyorsun burada Ataturkcu gecinen insanlar hdp ye oy vermekten bahsediyor bu neyin celiskisidir Pkk nin kurucusu Apodur Onu destekleyen parti hdp dir Hdp ye oy vermek nasil oluyorda pkk ya desgek vermek anlamina gelmiyor Gozunu seveyim nasil oluyor aoyle bende anlayayim.
Emanet oy nedemek zaten onu hic anlamadim tarafin bellidir tarafin emaneti mi olur guzelim.Kimsenin kimseye hesap sorma hakki yok tabiki ama birebir alenen pkk bizim askerlerimize kiyarken hdp destekcileri pkk hakkinda demec verirken hala hdp akp vs oy verenleri ayni kefeye koymak nedir ve hala vicdan sorgulamasi yapmakBunu onlara soracaksın evlaefe. Benim kimseyi yargılama, hesap sorma hakkım yok. Burada hiçbir zaman yaa nasıl olur da akp'ye mhp'ye oy verirsiniz demediğim gibi, hdp ye nasıl oy verirsiniz hainler de demedim. Herkesin kendi vicdanı, kendi aklı. Ne yapayım?
Ki zaten emanet oy verenlerin de bugun olacakları öngörebildiğini düşünmüyorum. Aksine barış söylemlerine inandılar bence. Hatta birara ne yazıkki bende inanmıştım samimiyetlerine. Sonra yanlış oldugunu düşündüm kendimce.
Bu seçimde hdp ye giden bu emanet oyların bir cogunun geri döneceğini düşünüyorum zaten. Mesajımda bahsettiğimde bu dönecek olanlardı. Ama yanlış anlayıp huraaaa demeyi seven milletiz vesselam.
Emanet oy nedemek zaten onu hic anlamadim tarafin bellidir tarafin emaneti mi olur guzelim.Kimsenin kimseye hesap sorma hakki yok tabiki ama birebir alenen pkk bizim askerlerimize kiyarken hdp destekcileri pkk hakkinda demec verirken hala hdp akp vs oy verenleri ayni kefeye koymak nedir ve hala vicdan sorgulamasi yapmak
Bir insan baska bir partiyi sevmiyor hatta nefret ediyor olabilir ama lutfen karalamak icin teror destekcilerini savunur mesaj atip begeni yapmasinlar ki onlarda benim gozumde hain oluyor.
Evet onlari meclise soktugu icin sorumlu ve sucludur Ama pkkliyla daga cikip poz verenle silah tasiyanla devlete hizmet verenin arasina set cekilmeli diye dusunuyrmBen hala akp ninde hdp kadar sorumlu oldugunu dusunuyorum sehitlerden.Sen bunu anlayamıyorsun, ben de senin akp sucsuzdur diye dusunmeni anlayamıyorum. Sanırım hiçbir zaman da anlayamayacağız karsılıklı olarak.
Benim dediğimle bunun ne alakası var? Ben hdp ye oy veren 6 milyon insanın hepsinin pkk destekçisi olmadıgını söyluyorum sizin koydugunuz caps buyuk ihtimalle bir terörist cenazesi. Bir terörist cenazesinde Ataturk resmi açmayacakları hatta hiçbir zaman Ataturk resmi açmayacakları aşikar. Bu paylastıgınız resimdekiler zaten pkk lı ona ne suphe? Neyse... Hiç mi emanet oy denilen vıdıdan haberiniz yok? Akp gitsin diye hdp ye oy verenlerden de mi haberiniz yok? Onların pkk lı olmadıgına eminim. Bu sitede bile kaç arkadasımız var akp tek basına iktidar olamasın diye hdp ye oy veren. Doğru veya yanlış yaptıkları kendilerini bağlar. Ama pkk lı diye yaftalanmayı da haketmiyorlar.
Hayır o değil de önce söylediklerimiz carpıtılıyor, sonra yine carpıtılarak sanki hdp yi savunuyormusuz algısı yaratılıyor. Çok başarılı.
Emanet oy diye birşey yok onlar falan fasa fiso AKP gitsin diye HDPye oy verme olayına ben inanmıyorum. Vatanını seven biri AKP gitsin diye CHPye oy verebilir ya da MHPye oy verebilir ama teröriste oy vermez. Diyenler de kendini öyle gibi göstermeye çalışıyor.
Evet onlari meclise soktugu icin sorumlu ve sucludur Ama pkkliyla daga cikip poz verenle silah tasiyanla devlete hizmet verenin arasina set cekilmeli diye dusunuyrm
ama bundan 30 sene oncesine dayandigi icin pkk sorunu sorumludan cok cozum aramaliyiz
Tabii elimizden gelirse
Emanet oy diye birşey yok onlar falan fasa fiso AKP gitsin diye HDPye oy verme olayına ben inanmıyorum. Vatanını seven biri AKP gitsin diye CHPye oy verebilir ya da MHPye oy verebilir ama teröriste oy vermez. Diyenler de kendini öyle gibi göstermeye çalışıyor.
Secinler sirasinda pkkdan uapilan aciklamalarla hdp arasinda bir sikintilar oldugu belliydi bu durumu hukumetin bir turlu kurulamayasina veriyorum.Hukumetin kurulmamasi dis ulkeler bile sevinirken pkk neden sevinmesin bu bosluktaki sicaklik sehitler ic savas amac belli degil miİşte elimizden gelen bir sey olmadıgı için birbirimize sarıyoruz sen hainsin sen suclusun sen teröristsin diye.
Sadece meclise onları soktugu için suclu bulmuyorum hukumeti. Hatta ben desteklemiştim bu hareketlerini. Dağda haince hak arayacaklarına mecliste olmaları bana göre de iyi bir fikirdi. Ama olmadı işte. İşin gercek yuzunu bilmiyoruz. Ne oldu da birden kudurdular bunu bilmiyoruz. Meclise girmişler, her sey yolunda gidiyor ne oldu da yeniden başladılar terörizme sence? Bununla ilgili fikrini gercekten merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?