HDP’liye ait kitapevi tekbirlerle ateşe verildi

şimdi benim akp li olmadımıgı herkes bilir heleki hdp li söz konusu bile olmaz o yüzden bana bunları yazma ben biliyorum zaten neyin ne olduğunu,

ben vatani duygumu heleki şu günlerde hiç bir kenara koyamam objektif oluyorum olduğum için bugün bir garip tepki aldım

objektif olduğum için doğruyu yazdım ve yazdıklarım hoşa gitmedi

evet baktım.
çoğu siyasete çok takılmayanlar zaten. nokta.
ve onların pkkyı savundularını düşünmüyorum. nokta

ilahi oky ya

sabah sabah bu kadar hırs nedir daha gün uzun bi sakinleş
neden biliyormusun.
bak bir arkadaş bu yüzden üyeliğini iptal etti. ben pkklı değilim diye diye.
bir diğeri artık siteye girmiyor.
sırf bu suçlamalar yüzünden.
şimdide konuya yazan bir kaç kişiye aynı yapılıyor. evet ,diyorum yine yapmayın etmeyin. insanlara bu yaftayı koymayın. kimsenin içini bilmiyoruz. suçlama büyük çünkü

Bakın benim için kimin ne partili olduğu umrumda değil. Bana ne? HDP denilen partinin aldığı oy oranı belli, kaç milyon aldığı belli. Bu kadar insana PKK'lı diyemezsiniz. HDP PKK aynı diyemezsiniz. Bu çok ayıp. Herkesin empati kurması gereken bir dönem. İki taraf da çekildiğinde ortada yaralı bir ülke kalacak... Maalesef olan bu ülkeye olacak.

Bence gunun en komik olayi senin pkk ile hdp yi ayni kefeye koymaman. Cahillik olayina ise hic gimicem.Ban diyarlarina yol almadan burada kisa kesiyorum.

Ve O okypete yakarim degil mi ben bu arkadasi onu begendin sanirim. Tebrik ederim seni de

ayıp diyorsun iyi hoşta ayıbın büyüğünü sen yapıyorsun...

hdp ye oy verenlerin çoğu cahil kesim hdp liler seçim zamanı kürt hakkı hukuku gibi zırvalıyor evet zırvalıyor.

hdp nin kürt hakkını koruduğu bile yok keşke korusa o zaman sözüm de yok hatta alkışlarım bile hakkalrının korunucagını düşünen kişileri kullanıyor yani kendi halkını kendi kullanıyor. hdp pkk nin kuklası olan meclisde pkk sözcülüğü yapan çoğunluğu pkk lı vekillerden olan bir parti.

apo dan habersiz kandilden habersin kıllarını kıpırtamaz.

kandile gidip hesap kitap işleri yapan ve açık açık pkk yı desteklediklerine dair bir çok vekilin basın açıklamları var. bunu kimse ört bas edemez.

pkk yı desteklerin oyları var orda dediğim gibi zorla oy verdilerilenlerin oyu var orda kürdüz bizi destekler diyenlerin oyu var orda ve emanetçi denilen bence hata yapanların oyu var hdp de.

kim hangi partiye oy verir benide ilgilendirmez ama haziran seçimlerinde çok yazdım emnatci denilen kesime kızgınım bence hataydı o oylar ve bunun sonucu görülüyor zaten ha bu duruma kp sürüklediyse pkk da bunu fırsat bildi ve canları yakıyor eskiden olduğu gibi

dilerim o emnaetcilerde bunu görür ve o elleri hdp pusulasına gitmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…