- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
Hımm bana göre de AKP ile PKK Oslo görüşmelerinden beri aynı yatağa girmiştir mesela, AKP'nin diğer yanın a da MHP uzanmıştır.. Ama AKP'ye oy vermiş insanlara PKK'lı diyebilir miyim? Diyemem, saçma olur, iftira olur.. Vatani duygunuzu biraz kenara koysanız aslında harika olacak da olmuyor işte. Objektif olmak her zaman iyidir.
evet baktım.
çoğu siyasete çok takılmayanlar zaten. nokta.
ve onların pkkyı savundularını düşünmüyorum. nokta
neden biliyormusun.ilahi oky ya
sabah sabah bu kadar hırs nedirdaha gün uzun bi sakinleş
şimdi benim akp li olmadımıgı herkes bilir heleki hdp li söz konusu bile olmaz o yüzden bana bunları yazma ben biliyorum zaten neyin ne olduğunu,
ben vatani duygumu heleki şu günlerde hiç bir kenara koyamam objektif oluyorum olduğum için bugün bir garip tepki aldım
objektif olduğum için doğruyu yazdım ve yazdıklarım hoşa gitmedi
Bence gunun en komik olayi senin pkk ile hdp yi ayni kefeye koymaman. Cahillik olayina ise hic gimicem.Ban diyarlarina yol almadan burada kisa kesiyorum.Biraz sıkışınca sen PKK'lısın falan diye başlıyorlar ya büyük cahillik. Tartışmayı bilmiyorsan susacaksın bana göre.. Bana bile PKK'lısın sen diyen bir insan bu şahıs. Günün en komik olayıŞimdi gelip beni de yakabilirler =))
Ben nick bile yazabilirim :)
Bakın benim için kimin ne partili olduğu umrumda değil. Bana ne? HDP denilen partinin aldığı oy oranı belli, kaç milyon aldığı belli. Bu kadar insana PKK'lı diyemezsiniz. HDP PKK aynı diyemezsiniz. Bu çok ayıp. Herkesin empati kurması gereken bir dönem. İki taraf da çekildiğinde ortada yaralı bir ülke kalacak... Maalesef olan bu ülkeye olacak.
hdp ye oy verenlerin çoğu cahil kesim hdp liler se
Bundan sonrasını okumadım.
Hdp=Pkk..
Aynı değilmi..
Hdp=Pkk..
Aynı değilmi..
Beren saatin belçim bilginle nie kanka olduğunuda vallahi şimdi daha iyi anladım
banada pes.....
bizlerde onların dizilerini filmlerini izleyip onları onurlandırıyoruz...
Beren saatin belçim bilginle nie kanka olduğunuda vallahi şimdi daha iyi anladım
banada pes.....
değilmiş bugünde onu öğrendik sabah sabah yeni bilgi dağarcığımız genişliyor.maşallah bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?