Şampuan ve Saç Kremleri Head&Shoulders badem yağlı ekstra nemlendirici bakım kullanan var mı?

smiler19

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
1
0
6
35
Çorum
Arkadaşlar size bir sorum olacak.Benim saçlarım dalgalı kırıklarım var birazda kuru. Omuzlarımdan üç karış aşağıda. Saçıma çok fazla şampuan denedim.Maskeler,bakım yağları. Yinede kalıcı bir nem ve yumuşaklık sağlayamadım. Bugün markette head&shoulders'ın badem yağlı şampuanını gördüm deneyeyim dedim. Normalde bir ürün aldığımda kk da aratırım ama bu ürüne ait bir başlık bulamadım. Kullanan varsa yorumlarını acill bekliyorum arkadaşlarr..

Ben geçen hafta aldım bu aralar saçlarım çok kuru, sert, kepekli ve resmen rezil gibi . 1 ayda 3 kez şampuan değiştirdim en sonunda bu işe yaradı, 4 kez kullandım şimdiye kadar kepek 2. yıkamada geçti, şuanda pamuk gibi saçlarım ve toka tutmuyor nerdeyse çok pürüzsüz oldu, ayrıca saç bakım yağıda kullanıyorum tabi haftada 1 kez . En son seferinde hemen yağlandı gibi oldu normalde olmazdı ama bakım yagındanda kaynaklanıyo olabilir emin değilim ama genel olarak memnunum. ayrıca en güzel yanı kokusu :)

Arkadaşlar size bir sorum olacak.Benim saçlarım dalgalı kırıklarım var birazda kuru. Omuzlarımdan üç karış aşağıda. Saçıma çok fazla şampuan denedim.Maskeler,bakım yağları. Yinede kalıcı bir nem ve yumuşaklık sağlayamadım. Bugün markette head&shoulders'ın badem yağlı şampuanını gördüm deneyeyim dedim. Normalde bir ürün aldığımda kk da aratırım ama bu ürüne ait bir başlık bulamadım. Kullanan varsa yorumlarını acill bekliyorum arkadaşlarr..
Ben kullandım. Ama boyalı saçlarımı pek yumuşatmadı. Yani bi glissin şampuanıyla hissettiğim yumuşaklığı alamadım ondan malesef. Halbu ki kokuusuna vurulup almıştım. Şimdi erkek kardeşim kullanıyor:KK45:

Back