💲Gelecek kumbarası💲

Melina11

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2017
35
36
8
36
Bugün itibariyle kumbara yöntemi ile birikim yapacağım. Yakında evlilik olaylarımda var Allah kısmet ederse. Nasıl tasarruflu olup nasıl daha iyi birikim yapabilirim bu konu da deneyim sahibi ablalarım arkadaşlarım beni yönlendirirseniz sevinirim

Kavanozdan kutudan kumbara yapma. Açılmayan kumbara al. Yoksa içinden 3 5 tırtıklarsın hiçbir şey birikmez

Tasarruf önerisi için de yaşam biçimini bilmemiz lazım
Ailenle mi yaşıyorsun çalışıyor musun sabit giderlerin neler?

Senin açamayacağın bir kumbaran olsun ilk aşamada.
Ben bir şeyi beğenip almak istediğim zaman "buna ihtiyacım var mı, bunun yerine kullandığım bir şey var mı?" diye soruyorum. Varsa alıyorum. Yoksa internette daha ucuzunu arayıp bulup onu alıyorum.

Kavanozdan kutudan kumbara yapma. Açılmayan kumbara al. Yoksa içinden 3 5 tırtıklarsın hiçbir şey birikmez

Tasarruf önerisi için de yaşam biçimini bilmemiz lazım
Ailenle mi yaşıyorsun çalışıyor musun sabit giderlerin neler?
Bunu söylediğiniz iyi oldu cam şişeden yapmıştım o zaman açılmayan bi kumbara alayım. Ben çalışıyorum ve yalnız yaşıyorum. Ama sürekli kendime alacak bi sürü şey bulabiliyorum önce alıyorum sonra pişman oluyorum

Melina11 Melina11 merhaba topiğiniz hayırlı olsun
Kumbara birikimi nasıl gidiyor ?
Canım hoşgeldin 😊 elimden geldiğince biriktirmeye çalışıyorum. Bu ay ailemin yanına memlekete geldim 14 günlüğüne ama kumbarama dokunmadım. Kredi kartımı da yanım da getirmedim 😁 akıllılık ettim sanırım💪 köyde olunca masrafa çıkmadı. İşte uçakla gelmek zorundaydım 350 TL o biraz canımı sıktı😡 onun haricinde ipleri bırakmadım

Canım hoşgeldin 😊 elimden geldiğince biriktirmeye çalışıyorum. Bu ay ailemin yanına memlekete geldim 14 günlüğüne ama kumbarama dokunmadım. Kredi kartımı da yanım da getirmedim 😁 akıllılık ettim sanırım💪 köyde olunca masrafa çıkmadı. İşte uçakla gelmek zorundaydım 350 TL o biraz canımı sıktı😡 onun haricinde ipleri bırakmadım
Hoşbulduk
İyi olmuş sizin için ;)

Back
X