dün bir de eşim dayısı ve ben evimizde film izliyorduk kaynanayla görümce geldi görümcenin ilk lafı: "ay ne kadar salakça film" bir de görümcem eşimden küçüktür abisine ettiği laflara bak terbiyesiz eşim muhatap olmamaya çalışıyor bunlarla ama o sessiz kaldıkça onun da benim de tepemize çıkıyorlar. Allah sonumuzu hayır eylesin...
beğenmiyosan git kendi evine orda istediğin filmi izle sana zorlamı izletiyoruz deseydin
aay ben çok sinirleniyorum böyle durumlara çünkü eşimin ailesinden bende çok çektim
kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali akıl versem veremem sana
2 senelik evliliğimde kaynanam ve kayınpederim türlü türlü sıkıntı yaşattılar banada
laf sokmalarını es geçtim iş çıkışları ve pazar günleri neler yapacağımızı arayıp bildirirler
bizde uygulardık, bazen eşim bazen ben bu durumun bizi sıkıntıya soktuğunu dile getirirdik
ama bişey yapmazdı oda bende.. kısa bi süre öncesine kadar
ve yine bi gün muhabbet esnasında bize yaptığımız halde siz gelmiyosunuz gitmiyosunuz tarzı konuşma olunca
bende ;ben haftanın 6 günü çalışıyorum eve geliyorum yemek bulaşık uğraşıyorum ee bunun çamaşırı var temizliği var
bizimde sadece bir tek günümüz var dinlenelimmi bunlarımı yapalım yoksa sizin peşinizdemi dolanalım anlayışlı olun azcık dedim

bu sefer anladılar sanırım çünkü ilk defa bu şekilde konuştum onlarla
diyiceğim o ki herşey zamanla rayına oturuyor ama sıkıntı çekerek ama değil bi şekilde herkes yerini bilmek zorunda kalıyor
eşinde hak veriyosa sana için iki kat rahat olsun
kesinlikle benim ailem yok diye de düşünme çünkü anlayışsız insan her zaman öyledir ailen olsada yapacaklar bu tarz insanlar yapacaklarını