Hedef 10 kg(Yarışmak isteyen gelsin)

yagmur7968

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2015
3.310
4.914
83
46
Merhabalar geçen yıl açtığım konuma baktımda 59 lardan düşmeye calisiyomusum simdi ise 67 den 59 57 lere düşmek hedefim bir yılda 10 kg aldim malesef .Yarından itibaren başlıyorum inşallah haydi BİSMİLLAH.

BAŞLANGIÇ /HEDEF
yagmur7968 :67.3/57
Sadece-Ben :66.1/55
posterior :67.1/57
selaydlkdr :60.5/50

31.08.2018
yagmur7968:67.4
Sadece-Ben:66.7
posterior:67.3
selaydlkdr:60.5

07.09.2018
yagmur7968 :67.3
Sadece-Ben:65.1
posterior :66.7
leylimleyyy19:65.0

Son düzenleme:
Sabah bir büyük bardak sirkeli ılık su
KAHVALTI
1 domates 1salatalik
ince bir dilim kadar peyniri
bir dilim az yağlı beyaz peynir
10 zeytin,Omlet
1 çay kaşığı cikolata
Büyük fincan sekersiz limonlu cay
ARA Yesil cay
Günlük kilomu ilk mesajda paylaşıcam hergün
Şimdilik kimseden ses yok biraz zamansız basladim sanirim tam baklavalar sarmalar ama üzerime 2 kilo daha almak istemiyorum bayramda insallah yapabilirimm

Hoşgeldin ozaman canim boy ve kilolarımız hemen hemen aynı .kilonu günlük mu yazıcaksın haftalikmi?

Hoşgeldin ozaman canim boy ve kilolarımız hemen hemen aynı .kilonu günlük mu yazıcaksın haftalikmi?
Acikcasi ben hergün tartildim mi ona göre dikkat edeviliyorum o gün icerisinde ve dahada motive olabiliyorum, fazla ciktigimdada o gün neyi yanlis yapmis olabilecegimi düsünüp daha dikkatli olabiliyorum.

Spor olarak neler yapiyorsun ya da yapacaksin?

Tamam canim yarın atarsin tartını. Spor yapamiyorm dizim bükünce ağrıyor yürüyüş yapmayı yada cok bükmeden birseyler denicem ya sen yapabiliyor musun?Menülerini istediğin gibi paylaş ister öğün ister tüm günun önemli olan motive olabilmek .Aynı boydayız kilolarda yakın seninle iyi yarisicaz gibi geliyor ikimizde ideal kilomuza ineriz umarım.

Bir buçuk kase yulaf ezmesi yedim ama ac hissediyorum bir avuç leblebi yedim birde şeftali yemeyi düşünüyorm

Evet bende sasirdim ayni boy ve yakin kilolar olunca. Gecmis olsun hafif yürüyüs yapsanda olur, yeterki hareket olsun. Bende yürüyüs yapacagim hergün 10.000 adimi hedefledim bakalim bide kol falan calisirim. Hergün farkli birsey yapmayi planliyorum. Yediklerimide sanirim aksam toptn paylasirim. Ama dedigin gibi önemli olan birbirimizi motive edebilmek :)

Bir buçuk kase yulaf ezmesi yedim ama ac hissediyorum bir avuç leblebi yedim birde şeftali yemeyi düşünüyorm

Bu arada sabah yedigin 1 cay kasigi cikolata nasil birsey cokomel mi bahsettigin?
Sadece yulafla olmaz ki, biraz daha sebze yesen migdende sesicegi icin daha kolay tokluk olusur.

Bu arada kac yasindasin?
Ben beslenmemde saat 17 den sonra yememeye calisacagim. Ve 16 saat acliktan sonra yemek yiyecegim. Hem migdem kücülür hemde vucuttaki hücreleri koruyan bir yöntem. Vucut yenileniyor bir nevi. Bol sebzeli beslenecegim vejeteryanim bu yüzden et gibi seyleri tüketmiyorum. Bol bol su icmeye caliscam, en büyük problemlerinden biri. Bugün neler yedigimi hic anlatmayim :) umarim yarin tartiya yansimaz.

Hadi bakalim olacak bu is :)

Evet sürülebilir çikolata .Bugun ogleden sonra temizlik yaptim spor yapmış oldum bir nevi:)) yemek yapmsya veya salataya vaktim bile olmadi o yüzden sebze yrmefim bende yeşillik cok yerim etse severim .
Bencede aksam erken saatlerde kesmek gerek ama benim icin zor ben aksam yemeğini erkene çekip gecede leblebi kuru üzüm süt gibi idare edicem çünkü eşim cok gec geliyor acıkıyorum.

Akşam 7 gibi 5 kasik nohutlu pilav ve yogurt yedim .Cayın yanindada leblebi yedim. Yarında oruçlu olurum muhtemelen öğleden sonra tartılırım.

Ben bugün sabah ac karnina tartildim 65.8 kgyum ama tuvalete cikamadigim icin. Maalesef az su ictigimden böyle bir sorunum var. Ama iki litre suyu hazirlayip yanima alacagim. Gördükce su icecegim. Bel ölcümüde aldim 88cm. Bakalim zamanla ne olacak. Bugün ki hedefim 10.000 adimi doldurmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…