- 26 Nisan 2018
- 241
- 336
- 33
- Konu Sahibi yagmur7968
-
Menun bayram gününe göre cok cok ıyi yürüyüşte tamam daha ne olsun
Canim senin verilecek sadece 5 kilon var bu durumda yarış olmaz 10kg ve üzeri katılabilir kusura bakma olurmu?61.8 im
Hedef kilom 57
Teşekkür ederim
Çok sevindim canim inmene ödem olduğunda bende üzülmüyorum biliyorumki 2 güne gidicek:))Bugün sabah kilom 65,9 kg diyorum ödem ödem
Bol limonlu su iciyorum. Önüme iki litre siseyi koyuyorum ve aksama kadarbitirmeye calisiyorum.
Bugün kahvalti yapmadim canim istemedi. Vucudumu dinledim yemedim.
Öglen taze fasulye, biraz ispanak ve balik yedim.
Bu arada kirmizi et tüketmiyorum.
Aksama birsey yemeyip, kendime juice yapmayi planliyorum. Migdem biraz dinlensin :)
Tamam canim yazdım az once dun biraz telaşe vardi neyi ne kadar yedim hatirlamiyorum:)))Yagmurcum her ne kadar bayramda kacamak vs olsada yediklerini paylas olur mu? :)
Tamam tamam sorun değilCanim senin verilecek sadece 5 kilon var bu durumda yarış olmaz 10kg ve üzeri katılabilir kusura bakma olurmu?
Teşekkür ederim insallah istediğin kiloya ulaşırsın.Tamam tamam sorun değil
1 aydır bi kilo anca vermişimdir de ondan işte
Başarılar
Evet cnm günlük tartılabilirim.1,60 boyum kilom bu sabah tartıldım 60 kilo hedefim 50 kilo olmak .tamam canim kac kilosun günlük tartilabilirmisin
SağolTeşekkür ederim insallah istediğin kiloya ulaşırsın.
canım iyi akşamlar bayram diye foruma bakamadım 67 kiloyum inşallah sağlıklı bir şekilde kiloları veririz herkese başarılar ::))Hoşgeldin canim sen kac kilosun ?Günlük kilonu atarsan son yarışmacı olarak senide alalım :))
Canim toplu atarsan daha iyi olur ayrı ayrı attığında gözden kaçabilir kendin bilirsin yine de.Yediklerimizi ne zaman yazıyoruz cnm .hepsini birliktemi yazıcaz yoksa sabah ayrı öğlen ayrımı yazıcaz cnm
Seninle de aynıyiz iyi bir yarış olacak hadi bakalim başarılar herkese.canım iyi akşamlar bayram diye foruma bakamadım 67 kiloyum inşallah sağlıklı bir şekilde kiloları veririz herkese başarılar ::))
Tabi aramixdasin canim menüde harika gerçekten bayram günü ben pek kısamıyorum açıkçası:))Alındım mı bilmiyorum Yinede yazmak istedim yediklerimi
Sabah
10;00 mantar sote 3 yemek kaşık 1 dilim kepek ekmeği şekerli çay 1bardak
Saat 12:00
Süt
Saat 2:30
Kahve şade yanında 1 şeker
Saat 4;00
1 bardak tuzlu ayran
Saat 5 te 2 çatal tavuk sote yarım dilim kepek ekmeği
Saat 6 da
Yoğurt içine limon pul biber karışımı
3 yemek kaşığı haşlanmış et
Su gidip gelip içtim
30 dakika yürüyüş
Birazdanda nescafe içerim ikisi bir arada yanındada ceviz 1 tane
İleryeyen saattedede sadece su bu gün böyle kapatıyorum
Tşkler cnm .Aynen cnm kısılmıyor bayramdan dolayı bende dikkat ediyorum işallah böyle giderim .Tabi aramixdasin canim menüde harika gerçekten bayram günü ben pek kısamıyorum açıkçası:))
Rica ederim canim.Yani bayram olunca ancak azaltılıyor tamamen kesilmiyor eşim de bozuluyor ben yemeyince e gittigin yerdede burayimi buldun evde yap diyorlar diyeti :)artık idare edicem bir iki gün .Tşkler cnm .Aynen cnm kısılmıyor bayramdan dolayı bende dikkat ediyorum işallah böyle giderim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?