Hedef 10 kg(Yarışmak isteyen gelsin)

Bugün sabah kilom 65,9 kg diyorum ödem ödem

Bol limonlu su iciyorum. Önüme iki litre siseyi koyuyorum ve aksama kadarbitirmeye calisiyorum.

Bugün kahvalti yapmadim canim istemedi. Vucudumu dinledim yemedim.

Öglen taze fasulye, biraz ispanak ve balik yedim.
Bu arada kirmizi et tüketmiyorum.

Aksama birsey yemeyip, kendime juice yapmayi planliyorum. Migdem biraz dinlensin :)

Çok sevindim canim inmene ödem olduğunda bende üzülmüyorum biliyorumki 2 güne gidicek:))
menünde gayet hafif hadi bakalim eksiler gelsin artık
Bendenizde 66.5 geldim 100 gr cik gitmis tabi ben saskinim artı bekliyordum gecede tatli filan yemiştim ama bir dilim bu topigi açmasaydım günde 7 dilim yerdim rahat:))
Kahvaltım da bir dilim poğaça peynir ,yesil biber,domates salatalık zeytin,3 cay kaşığı cikolata ,biraz kaymak bir cay kaşığı reçel ,bir kac kasik kavurma yedim.
ARA türk kahvesi ,bir dilim tatli
tatli ağırlıklı oldu biraz ama sorun değil önemli olan aksam az yemem:))

Yediklerimizi ne zaman yazıyoruz cnm .hepsini birliktemi yazıcaz yoksa sabah ayrı öğlen ayrımı yazıcaz cnm

Alındım mı bilmiyorum Yinede yazmak istedim yediklerimi
Sabah
10;00 mantar sote 3 yemek kaşık 1 dilim kepek ekmeği şekerli çay 1bardak
Saat 12:00
Süt
Saat 2:30
Kahve şade yanında 1 şeker
Saat 4;00
1 bardak tuzlu ayran
Saat 5 te 2 çatal tavuk sote yarım dilim kepek ekmeği
Saat 6 da
Yoğurt içine limon pul biber karışımı
3 yemek kaşığı haşlanmış et
Su gidip gelip içtim
30 dakika yürüyüş
Birazdanda nescafe içerim ikisi bir arada yanındada ceviz 1 tane
İleryeyen saattedede sadece su bu gün böyle kapatıyorum

Son düzenleme:
Tabi aramixdasin canim menüde harika gerçekten bayram günü ben pek kısamıyorum açıkçası:))

Kizlar bu akşam yediklerim şöyle saat 5 te
Bir porsiyon bulgur pilavi ,5 köfte,salata,2 kızarmış biber
türk kahvesi dilim sekerpare(saat erken olduğundan rahatlıkla yedim)
Ancaaak saat 10 gibi 3 dilim trilece ve bir pogaca yi kuplettim fazla kaçtı ama yarın telafi edilecek hatta biraz gec yatip yesil çay içicem erirmi dersiniz:)

Tşkler cnm .Aynen cnm kısılmıyor bayramdan dolayı bende dikkat ediyorum işallah böyle giderim .
Rica ederim canim.Yani bayram olunca ancak azaltılıyor tamamen kesilmiyor eşim de bozuluyor ben yemeyince e gittigin yerdede burayimi buldun evde yap diyorlar diyeti :)artık idare edicem bir iki gün .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…