Hedef 10 kg(Yarışmak isteyen gelsin)

Bende 66.8 geldim -600 gr ilk günlerde hızlı gider şişlik su az sonrs kahvalti yapicam oruç tutamadım gece kalkamayinca(

Kahvaltım
bir bardak ılık sirkeli su
1 domates,yarim salatalık, bir dilim kaşar peyniri,10 zeytin,1,5 haşlanmış yumurta,krep(avucumdan biraz büyük)
sekersiz limonlu cay
Az sonra yesil çay içerim

Iyi aksamlar anca ugrayabildim.

Sabah iki dilim ekmek, menemen, domates, roka, zeytin, bir tatli kasigi balli tereyagi. Bir bardak yesil cay

Aksam iki kücük salatalik, karnim ac cok gec geldim eve, bir kase yogurt, 1,5 litreye yakin su ictim gerisini de bitiririm sanirim. 7000 adim atmisim 10.000 doldurmam zor olacak bugün.

Olsun noralleri bozmuyoruz. Kendime bir liste yapicam ona uyacam :) spor listeside hazirlayim ona göre hergün ne yapacagimi bileyim.

Son düzenleme:
Iyi akşamlar canim kahvaltın gayet güzel sağlıklı yürüyüşte yapmışsın masallah
Tabi morel bozmak yok inişler çıkışlar olabilir bende bugün doğru dürüst su içemedim 7 de geldim bir tost ekmeğinden tost yaptim soda ictim simdi yesil çay içiyorum az öncede sekersiz turk kahvesi kuru üzüm yedim.(hızlı yazıyorum karıştı hepsi:)))
Tatlıya giriştim şimdi yemem diyemiyorum bir iki dilim yerim şimdiden hayirli bayramlar .

Merhaba arkadaslar. Evet basladi yagmur arkadas konuyu actigi icin o karar versin. Iki gün oldu bir sorun olacagini düsünmüyorum ben sahsen.

Gelelim bugün ki kiloma 66.6 ama hem adet dönemim yakin ve kabizlik cektigim icin kafaya takmiyorum :) simdi kahvalti mi yapayim, aksama tekrar ugrarim.

Güzel bir bayram diliyorum.

Günaydın kızlar bayram kahvaltısını biraz abartılı galiba börekler içli köfteler inşallah günün ilerleyen saatlerinde az yer dengelerim herkese iyi bayramlar

Canim adet döneminde bende sisiyorm birde kabızlık varsa kilo vermek zor.Metobolizmani çalıştıracak bir şeyler dene istersen.Bu arada bende 66.6 geldim aynıyiz:))
Bugün yediklerimi hic yazmayayim su anda avm de dondurmaları götürüyorum:))
Eve gidince yesil cay içerim artık.
Sana ve diğer arkadaşlarada hayirli bayramlar.

Bayramda olacak o kadar :))

Sabah kayisi 3 adet üzerine su ve yesil cay.
Bir dilim ekmek, biraz kizarmis patates, peynir, domates, zeytin, salatalik

Ögle kücük kacamak muzlu, cilek

Aksam saat 17 de biraz bulgur pilavi, cacik, salata, birszcik ezme, bir dilim pide

Bugün 12.000 adim yürüdüm yani 7 km. ))
2 litre su ictim.

Menun bayram gününe göre cok cok ıyi yürüyüşte tamam daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…