- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
- Konu Sahibi yagmur7968
-
Gayet güzel olmus kahvaltin.Kahvaltım
bir bardak ılık sirkeli su
1 domates,yarim salatalık, bir dilim kaşar peyniri,10 zeytin,1,5 haşlanmış yumurta,krep(avucumdan biraz büyük)
sekersiz limonlu cay
Az sonra yesil çay içerim
Iyi akşamlar canim kahvaltın gayet güzel sağlıklı yürüyüşte yapmışsın masallahIyi aksamlar anca ugrayabildim.
Sabah iki dilim ekmek, menemen, domates, roka, zeytin, bir tatli kasigi balli tereyagi. Bir bardak yesil cay
Aksam iki kücük salatalik, karnim ac cok gec geldim eve, bir kase yogurt, 1,5 litreye yakin su ictim gerisini de bitiririm sanirim. 7000 adim atmisim 10.000 doldurmam zor olacak bugün.
Olsun noralleri bozmuyoruz. Kendime bir liste yapicam ona uyacam :) spor listeside hazirlayim ona göre hergün ne yapacagimi bileyim.
Harika olur valla keşke bende yapabilsemHatta ben simdi leslie acayim bir 30 dakika daha hareket edeyim mi acaba?
Merhaba canim hoşgeldin kac kilosun hedefin kac? kilonu günlük atarsan senide ekleyeyim canım.Merhaba
Bende varım
Hoşgeldin canim sen kac kilosun ?Günlük kilonu atarsan son yarışmacı olarak senide alalım :))Kızlar benimde alın gerçekten verilecek tam 10 kilom var ::))
Canim adet döneminde bende sisiyorm birde kabızlık varsa kilo vermek zor.Metobolizmani çalıştıracak bir şeyler dene istersen.Bu arada bende 66.6 geldim aynıyiz:))Merhaba arkadaslar. Evet basladi yagmur arkadas konuyu actigi icin o karar versin. Iki gün oldu bir sorun olacagini düsünmüyorum ben sahsen.
Gelelim bugün ki kiloma 66.6 ama hem adet dönemim yakin ve kabizlik cektigim icin kafaya takmiyorum :) simdi kahvalti mi yapayim, aksama tekrar ugrarim.
Güzel bir bayram diliyorum.
Canim adet döneminde bende sisiyorm birde kabızlık varsa kilo vermek zor.Metobolizmani çalıştıracak bir şeyler dene istersen.Bu arada bende 66.6 geldim aynıyiz:))
Bugün yediklerimi hic yazmayayim su anda avm de dondurmaları götürüyorum:))
Eve gidince yesil cay içerim artık.
Sana ve diğer arkadaşlarada hayirli bayramlar.
Menun bayram gününe göre cok cok ıyi yürüyüşte tamam daha ne olsunBayramda olacak o kadar :))
Sabah kayisi 3 adet üzerine su ve yesil cay.
Bir dilim ekmek, biraz kizarmis patates, peynir, domates, zeytin, salatalik
Ögle kücük kacamak muzlu, cilek
Aksam saat 17 de biraz bulgur pilavi, cacik, salata, birszcik ezme, bir dilim pide
Bugün 12.000 adim yürüdüm yani 7 km.))
2 litre su ictim.
tamam canim kac kilosun günlük tartilabilirmisinMerhaba bende katılmak isterim
61.8 imMerhaba canim hoşgeldin kac kilosun hedefin kac? kilonu günlük atarsan senide ekleyeyim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?