Hedef 10 kilo :)

limonsosu_

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
20
0
6
İzmir
Merhaba kızlar ben 164 boyunda 64 kilo 23 yaşında nişanlı bir kızım.54 kilo hedefim ve bunu yaz sonuna kadar desteklerinizle hep beraber başarmak istiyorum :)
Ramazanda oruç tutarak da destekleyeceğim diyetim olsun ve benimle kilo vermek isteyen arkadaşlarım olsun, motive olalım diyerek günlük yazmaya karar verdim inşallah kurtuluruz şu başbelası kilolardan :))
Benimle kilo vermek isteyen herkesi bekliyorum :)

kimse yok mu
Ben sabah kahvaltımı yaptım, bir dilim ekmek biraz peynir ve çay içtim.
Dün erkek arkadaşımla gezdik bol bol yürümüş oldum :) Simdi elime su şişemi aldım kendimi bol su içmeye alıştırmam gerekiyor

merhaba canim,

benimde uzerimde dogum kilolarim var hala...hedefim benimde 10 kilo ama uzun vaadede...3 ayda versem gene iyi...

Merhaba :) ben de 3 ay gibi bi süre düşünüyorum öyle kısa sürede değil de rahat rahat sağlıklı gitsin bir daha da geri gelmesin istiyorum :)

amin canim, insaAllah saglicakla giderler...

gun icinde nelere dikkat ediyorsun? spor yapiyor musun mesela? neler yiyorsun ya da yemiyorsun?

Yagli seyleri yemiyorum kestim tamamen.ekmegi de sabah kahvaltisinda yiyorum hic yemeyince hazimsizlik yapiyor cunku tamamen kesmemek gerek.seker kullanmiyorum tatlilarla da cok aram yoktur o bakimdan rahatim :) tuzu kesemiyorum pek iste spor olarak yuruyus yapmaya baslicam yarin, evde de videolardan yapmaya calisicam, bir de bol bol su tabiki :)

şimdi öğle yemeğimi yiyeceğim mercimek çorbası ve salata :) bir litre suyumu bitirdim elde şişe taşımak gerçekten faydalıymış :)

yuruyus yavas olsada etkili bir spor bencede...hemde bi yerini incitme riski filan yok...ekmek tutekiyor musun peki? herseyi tamamen kesmenin cok iyi oldugunu dusunmuyorum acikcasi...herseyden azar azar ama yemek lazim diye dusunuyorum. tuzuda tamamen kesme zaten tansiyonun filan duser belki...

havalar isindigina gore su icmek biraz daha kolaylasti evet...kis mevsimine gore tabiiki daha kolay icebiliriz...

bende yuruyus yapmak istiyorum ama gunduzleri iste oldugum icin aksam bebegimle zor oluyor...gunler uzadi gerci ama hani eve gelince onun karnini doyur banyosunu yaptir kendi karnini doyur derken zaman geciyor maalesef...ama firsat buldukca haftasonu filan bende yuruyus yapiyorum. duzenli olmuyor ama mesela dun az yuruduk esimle ve bebekle birlikte...

bakalim hayirlisi...bir an once gitsin istiyorum kilolar ama bu mumkun degil biliyorum..insaAllah su kilolardan bir an once kurtuluruz...

Ekmeği tamamen kesmem zaten kahvaltıda kesin yenmeli bence,ekmek vücud hazım yaptırıyor.Bak eşinle bebişle yürümen de iyi fırsat buldukça:) zaten az az ve dikkatli sağlıklı yiyince gider kilolar yeter ki azmimiz olsun :)

geldim geldim:)bende de son 7 kilo verelim gitsin bunlar.Bir daha da geri gelmesin inşallah.

öncelikle bol bol su günde en az 2litre.40 dakika yürüyüş mutlaka yapılmalı.

hoşgeldin canım aramıza :) bugün 2buçuk litre su tükettim yaz ayları zaten sorun olmuyor :) sabah da inşallah yürüyüşe başlamayı düşünüyorum

akşam yemeğimi yedim şimdi,semizotu yemeği yedim biraz,biraz da salata :)

çok iyi yapmışsın tatlım.öncelikle inanmak ve motivasyon çok önemli gerisi geliyor zaten.En önemli öğün kahvaltı.Bu öğünü asla atlama yoksa öğle ve akşam çok acıkıyor insan.Ben her sabah peynir domates salatalık mutlaka maydonoz ve 1 dilim tam buğday ekmeği tüketiyorum.Haftada 2 kez yumurta mutlaka.eğer yeteri kadar protein almazsan kas kaybına uğrarsın

Haklısın adam akıllı bir kahvaltı gerek işte yavaş yavaş değişimlere başlıyoruz inşallah hayırlısı olur :)
yarın ilk işim sabah yürüyüşü olacak :)

Merhaba canlarım bende bi süredir diyetteyim ve motivasyonum sıfır kilo aldım yardım edin aranıza alırsanız sevinirim hedefim 5 kilo vermek :/

Son düzenleme:
Merhaba canlarım bende bi süredir diyetteyim ve motivasyonum sıfır kilo aldım yardım edin aranıza alırsanız sevinirim hedefim 5 kilo vermek :/

Hoş geldin canım.verirsin 5 kilo çok az.Ama önce inanman gerek .Önce güzel bir kahvaltı ama daha öncesi aç karnına 1 bardak ılık su.Kahvaltıyı asla atlama

Hoşgeldin canım :)
Kızlar yarın kilolarınızı boylarınızı falan yazın ideal kilomuza ulaşmak için beraber çabalayalım birbirimize destek olalım öğünlerde neler yediğinizi ve o gün içinde yaptığımız sporu hareketi de yazalım daha iyi olur :)

ben de diyetteyim bugün ikinci günüm 175 boy 69 kiloyum 59 kiloya gelmek istiyorum :) ama bugün sütlü dondurma yiyerek daha ilk günden kaçamak yaptım çok pişmanım

ben de diyetteyim bugün ikinci günüm 175 boy 69 kiloyum 59 kiloya gelmek istiyorum :) ama bugün sütlü dondurma yiyerek daha ilk günden kaçamak yaptım çok pişmanım

inşallah istediğin kiloya kavuşursun canım :)
Şöyle yapalım yukarıda dediğim gibi sen de aramıza katılmak istersen eğer gün içinde ne yediğini yaz birbirimize destek olup belki daha çok suçluluk duyup yemeyiz :)
Dondurmayı sadece açık satılanlardan haftada bir kez olmak şartıyla yiyin demişti bir diyetisyen tvde izlemiştim :)

ay iyi bari çok sevindim açık yemiştim ben de :) ki ben acayip çikolata tatlı düşkünüyümdür hamurişi aramam ama çikolatasız yapamıyorum bunu yenmem lazım peki o zaman başlıyorum :)
sabah:bir yumurtanın beyazı,bir orta boy haşlanmış patates,kk beyaz peynir, çok çok az bir parçacık kepek ekmeği,salatalık domates
öğle:ton balıklı salata
arada:sütlü bir porsiyon dondurma
akşam:akşam yemeği yemedim cezalıyım bir küçük salatalık yedim
tabi bu arada 3 bardak yeşilçay içtim ve karbonatlı su tüketiyorum.sınavlarım olduğundan yurttayım pek spor yapamıyorum mekik çekiyorum sadece 80 mekik çektim bugün :)

bu arada diyet günlüğü tutuyorum bi deftere faydalı olcak gibi en azından haftada bir kaçamak hakkı tanıyorum kendime abartmamak şartıyla en azından hangi gün ne zaman yediğimi hatırlarım tavsiye ederim size de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…