- Konu Sahibi limonsosu_
-
merhaba canim,
benimde uzerimde dogum kilolarim var hala...hedefim benimde 10 kilo ama uzun vaadede...3 ayda versem gene iyi...
Merhaba :) ben de 3 ay gibi bi süre düşünüyorum öyle kısa sürede değil de rahat rahat sağlıklı gitsin bir daha da geri gelmesin istiyorum :)
yuruyus yavas olsada etkili bir spor bencede...hemde bi yerini incitme riski filan yok...ekmek tutekiyor musun peki? herseyi tamamen kesmenin cok iyi oldugunu dusunmuyorum acikcasi...herseyden azar azar ama yemek lazim diye dusunuyorum. tuzuda tamamen kesme zaten tansiyonun filan duser belki...
havalar isindigina gore su icmek biraz daha kolaylasti evet...kis mevsimine gore tabiiki daha kolay icebiliriz...
bende yuruyus yapmak istiyorum ama gunduzleri iste oldugum icin aksam bebegimle zor oluyor...gunler uzadi gerci ama hani eve gelince onun karnini doyur banyosunu yaptir kendi karnini doyur derken zaman geciyor maalesef...ama firsat buldukca haftasonu filan bende yuruyus yapiyorum. duzenli olmuyor ama mesela dun az yuruduk esimle ve bebekle birlikte...
bakalim hayirlisi...bir an once gitsin istiyorum kilolar ama bu mumkun degil biliyorum..insaAllah su kilolardan bir an once kurtuluruz...
kimse yok mu
Ben sabah kahvaltımı yaptım, bir dilim ekmek biraz peynir ve çay içtim.
Dün erkek arkadaşımla gezdik bol bol yürümüş oldum :) Simdi elime su şişemi aldım kendimi bol su içmeye alıştırmam gerekiyor
geldim geldim:)bende de son 7 kilo verelim gitsin bunlar.Bir daha da geri gelmesin inşallah.
öncelikle bol bol su günde en az 2litre.40 dakika yürüyüş mutlaka yapılmalı.
hoşgeldin canım aramıza :) bugün 2buçuk litre su tükettim yaz ayları zaten sorun olmuyor :) sabah da inşallah yürüyüşe başlamayı düşünüyorum
akşam yemeğimi yedim şimdi,semizotu yemeği yedim biraz,biraz da salata :)
Merhaba canlarım bende bi süredir diyetteyim ve motivasyonum sıfır kilo aldım yardım edin aranıza alırsanız sevinirim hedefim 5 kilo vermek :/
Merhaba canlarım bende bi süredir diyetteyim ve motivasyonum sıfır kilo aldım yardım edin aranıza alırsanız sevinirim hedefim 5 kilo vermek :/
ben de diyetteyim bugün ikinci günüm 175 boy 69 kiloyum 59 kiloya gelmek istiyorum :) ama bugün sütlü dondurma yiyerek daha ilk günden kaçamak yaptım çok pişmanım
inşallah istediğin kiloya kavuşursun canım :)
Şöyle yapalım yukarıda dediğim gibi sen de aramıza katılmak istersen eğer gün içinde ne yediğini yaz birbirimize destek olup belki daha çok suçluluk duyup yemeyiz :)
Dondurmayı sadece açık satılanlardan haftada bir kez olmak şartıyla yiyin demişti bir diyetisyen tvde izlemiştim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?