- Konu Sahibi limonsosu_
-
Menünü beğendim canım.Ama ben sebzeyi daha çok akşamları tercih ediyorum.öğlen genelde ızgara tavuk salata yoğurt.Akşamları 5 ,6 kaşık sebze yemeği salata.Ve günde 45 dakika tempolu yürüyüş.Gün içinde zaten hareketliyim.ve su mutlaka 10 bardak yaklaşık2,5 l
ha bir de sabah kalkınca ve yatarken bir bardak limonlu su içmeye başlıyım diyorum faydasını gören çokmuş siz ne diyosunuz?
Valla herkes diyo onu bide sirkeli su diye ama ben yapmadım hiç hepte düşündüm yapsam mı diye..
Ne yapsak ki
bu jillian ı yaparken ölmezsem iyiyaptım bitti ama ben de bittim kadına saydırdım durdum
il defa senin yazdığında gördüm jillian ı izledim 1. videosunu zor hareketler var ama baya sıkılaştıran bişey gibi. vakit olacak sabahları yapcaksın benim öyle bir şansım yok maalesef. kaslar da çok açılır aman başladın bırakma :)) 30 gün sanırım sen kaçıncı gündesin
yok canım akşamları da yapabilirsin farketmiyomuş. sabahleyin uygun olduğum için sabah yaptım ben :) valla ben dün indirdim bu sabah başladım daha level1 1. gündeyim sürdürmeyi düşünüyorum.alışılıyo zamanla diyolar.yalnız cidden bir kalp problemin yada rahatsızlıgın varsa yavaş yap yada yapma çok zorluyo kalbim fırlıcak sandım bi an allahım sana geliyorum dedim durdum dinlendim yani anca öyle bitirebildim ilk 10 dk ölüm zaten :) ki 3 senedir aralıklarla fitness yüzme yapıyorum zorlandım çok ama yapıcam kararlıyım 2 saat yürüsen bu kadar ter dökemezsin emin ol :) aslında kadın geçişleri çok iyi yapıyo kardiyodan sonra muhakkak dinlenmene müsade edicek şeyler yaptırıyo ama kaslarını da boş bırakmıyo kısaca iyi bi egzersiz vaktin de varsa mutlaka başla ciğerlerim açıldı resmen :)
çok detaylı inceleyemedim program 30 gün ama 30 level mi 1. level kaç gün yapılacak ya da
canım 3 level var.her biri 10ar gün sürüyor. toplamda 30 gün.;
bu arada öğlen menüm bir yumurtanın beyazı ve bir salatalık
yarından itibaren sabah sporundan sonra yarım saat içinde protein alımına başlıcam öyle daha etkili olucak sanırım. her sabah spordan sonra ıkı yumurtanın beyazı
1 yumurta beyazı ve salatalıkla nasıl tok kaldın?
çok fazla acıkmıyorum bi de kahvaltımı 11 gibi yapmıştım. bi de şu an öyle çok fazla hareket edemiyorum bütün gün oturuyorum bu sporlar dışında çok yersem zaten eritemem. biraz daha az kalorili devam edicem. ama acıkmıyorum yani öyle ay ölüyorum çok kötüyüm durumu olmuyor. akşam jillianı tekrar yapmaya karar verdim daha adam akıllı hepsini yaparak bu yola baş koydum
bravo valla azmine hayran kaldım canım :) ben acıkırım sanırım. sık sık yiyince rahat oluyorum bende. çok fazla gelmesin bu egzersizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?