- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #4.141
Uuu beybi ne kadar da güzel bi rakam darısı başımaBenim kilo da 61.8 bu arada kizlar, gecmisi okucam birazdan.
Çok doğru yapıosun canım bu çaylar bağırsak tembelliğine sebep oluyormuş o yüzden fazla içmemek lazım bende normalde içmem ama bu ara sıkıntılıı geziden sonra bi türlü düzelmediiBana da ondan mantıklı geldi. Ama ben her gün içmiyorum. Bağırsaklar alışmasın diye.
hahha iyi yolculuklar canim, grupca leylegi havada gorduk surekli gezioz:)Selam kızlar anca yazabiliyorum kusuruma bakmayınbugün 73 çıktım tartıda çok heyecanlıyım biraz yavaş gidiyor ama naapalım gitsin de artık bu arada bişey farkettim ben aşırı hızlı yemek yiyorum öyle böyle değil yani. Aman kız uyanır aman acıktı derken çiğnemeden yutuyorum resmen. Değiştirmeye çalışıcam ama nasıl yapıcam bilemiyorum bu ara spor yapmam imkansız, ben de gezmelere gidiyorum kardeşim nişanlanıyor Çok kıskandım sizleri bana da kısmet oldu
nazi cigdem ya ben de cok korkuomAba altinda sopalarim var benim
1.56 lık hatunum yahu korkmayın
harikasin cigdem yaaaaKızlar Ağustos ayında 1.56 boya 72 kiloluk ölçülerimle geçen haftaki 62 kiloluk ölçülerimi yazayım size:
Göbek/simit 110-91
Bel 105-80
Kalça 113-101
Kol 32-27
Bacak 66-58
Toplamda 73 cm incelme olmus 10 kiloda
sporsuz denilebilir
ay sorma bana da bayaaa uzak bi rakamdi sonunda 61'leri gordum kurban kesicemUuu beybi ne kadar da güzel bi rakam darısı başıma
aci yok rocky, incek o kilo. sik disini bu haftasonuKilo bildirim yapmadım sanırım
61.1 çıktım sabah
Tamam canım ben not alıyorum zaten sen artık uğraşma istersen gezmelerin var seniinnnnsueno34 510 puan yapio canim
Beni etiketliolar ya gormezsin die :) tamamdir patron kontrol sende artikTamam canım ben not alıyorum zaten sen artık uğraşma istersen gezmelerin var seniinnnn
Olur mu öle şey büyük patron sensinnBeni etiketliolar ya gormezsin die :) tamamdir patron kontrol sende artik
Veranoyla seni kıskanıyordum bana da bu geziler iyi geldi valla. Güneydoğu gitmeyi istediğim bir yerdi. Sırada Trabzon var Karadeniz yanihahha iyi yolculuklar canim, grupca leylegi havada gorduk surekli gezioz:)
Guneydogu yemek turu yapmak istiyorum ben de coookVeranoyla seni kıskanıyordum bana da bu geziler iyi geldi valla. Güneydoğu gitmeyi istediğim bir yerdi. Sırada Trabzon var Karadeniz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?