- 30 Mart 2017
- 1.553
- 2.813
- 133
- 30
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #4.701
İnşallah canımmİnşallaah canım en kısa zamanda mutlu haberler alırsınıızzz
Hakkında hayirlisi olsun inşallahTabi ben ic yuzunu bilmeden konustum kus bakma, insallah olur en kisa zamanda
Ben de evliyim 1 bucuk yil oldu, normalde memurum ankarada yasioruz ama evlenir evlenmez amerikaya geldik esimin yuksek lisansi icin. Ocak gibi donucez suan aldigimiz bi son dakka hbrine gore uzayabilir
Olur canımspor yarismamiz da var canim katilmak istersensueno34 yu yaptigin spor ve suresini yazip etiketleyebilirsin:)
EVet canım ya az az da olsa mutlu ediyor öyle böyle tanıştığımız günden beri 2.5 kilo verdimWayy koleracim cok sevindim, senin kilonda gorulen her eksi zafer walla. Darisi 52 ye
Bende tam bu kısalıkta düşünüyorum cnm.ama benim yüz büyük işte yakışırmı onu bilmiyorumEki Görüntüle 2143422
Ahada bole bisey istiorum
Aynen öyle canımm ölçü alcam hep unutuyorummCanım tartıyı boşver ben daha önce 58 kilo olmuştum bel yanlarım acayip vardı kollarım çok kalındı bacaklarım yağlıydı şu an aynı kiloda bambaşka bir görüntüm var tartı tabi ki önemli ama tek gösterge asla değil. Sürekli ölçüm yapmak lazım dediğin gibi fotpğraf çekmek lazım
çooooook güzel olmuş saçlarınn bayıldımmm senin saç yapında bu model için idealmiş canım gerçektenpegasus07
Bak çiçekli olan yeni hali arkası da kısa ensem açık. Diyete ilk başladığımda da pembe gibiydi
Kiloyla alakası yok bence kuzumm çünkü benim arkadaşımda hep böyle kestiriyor ve senden çooook fazla kilosu ama saç çok yakışıyooKım kesmişse cok güzel kesmiş.cnm yanlız senın ılk ve son halın nasıl büyük fark o öyle.yuzun görünmüyor ama vücut ta sanki abla kardeş gıbı duruyor
Zayıf yüze daha cok yakışıyor bu model.önce zayıflayayım sonra kestıreyım en ıyısı
aaa cok ilginc dun erkek arkadasim bana diyodu boyle kestirsen nasi olur acaba diye.Eki Görüntüle 2143422
Ahada bole bisey istiorum
hedef kilonu da yazar misin canim:)kremsokola bu sabah 67.8 ile basladim
Sabah 1 dilim ekmek ve biraz sucuklu yumurta zeytin peynir cay
Ara ogun yok
Saat 16:30
1 porsiyon Fırında tavuk ve 3 ince dilim ekmek
2 lt su
Normalde karatay tarzı besleniyorum cok uyamasam da cogunluk uyguluyorum cogu zamn hic ekmek yemeden günü tamamliyorum. uzun zmandir bu kadar ekmek yemediydim ama bugun tüm gun evde temizlik yaptim ve acıkcnca yemis bulundum neyse yarin spor yaparim umarim .cunku bugun cok yoruldum .
hahah tesekkurler canim valla ben de cok sevindim. bu gruba basladigimda 62.5 olsam da aslinda 2.5 ay once basladigimda 65.5 civariydim:)
hahah tesekkurler canim valla ben de cok sevindim. bu gruba basladigimda 62.5 olsam da aslinda 2.5 ay once basladigimda 65.5 civariydim:)
55 ama 15 hazirana kadar 59 olsam bile cok mutlu olurum ama olamam gibi geliyo cok bir sure yok cunkuhedef kilonu da yazar misin canim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?