Hedef 15 Haziran!

Hakkında hayirlisi olsun inşallah

kremsokola bu sabah 67.8 ile basladim
Sabah 1 dilim ekmek ve biraz sucuklu yumurta zeytin peynir cay
Ara ogun yok
Saat 16:30
1 porsiyon Fırında tavuk ve 3 ince dilim ekmek
2 lt su

Normalde karatay tarzı besleniyorum cok uyamasam da cogunluk uyguluyorum cogu zamn hic ekmek yemeden günü tamamliyorum. uzun zmandir bu kadar ekmek yemediydim ama bugun tüm gun evde temizlik yaptim ve acıkcnca yemis bulundum neyse yarin spor yaparim umarim .cunku bugun cok yoruldum .

Bende gittim k.v evını temizledim geldim spordan sayarsanız 2 saat aralıksız temizlik çamasir sılme süpürme yatak yüzü değiştirme felan işte
Çocukların yemegını yapayım gelırım sonra yanı akşam.yedıklerımıde yazarım o zaman

Aynen öyle canımm ölçü alcam hep unutuyorumm artık tartıyla aramdaki ilişki sadece bildirim için onun dışında takılmıcam kendisine

Kiloyla alakası yok bence kuzumm çünkü benim arkadaşımda hep böyle kestiriyor ve senden çooook fazla kilosu ama saç çok yakışıyoo

Kızlar ben bugün regl oldum şaka gibiiii iki aydır geç geliyodu bu ay erken geldii iyice şaşırdı benim hormonlar gerçi dün sinyallerini verdi gibi ama daha en azından 4 gün falan vardıı neyse gerçi iyi oldu bi bakıma haftaya işlerim vardı o zaman sancılanıcaktım kalcaktı işlerim

hedef kilonu da yazar misin canim:)

Yaa azar azar da olsa vermek önemli sonuçta:)
İnşallah güzelce veririz boyun kaçtı canım:)
hahah tesekkurler canim valla ben de cok sevindim. bu gruba basladigimda 62.5 olsam da aslinda 2.5 ay once basladigimda 65.5 civariydim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…