Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim tatlım, diyetisyenlerin çoğu üç öğün öneriyor öğün atlamayın diyor ama ben üç öğün yesem kilo alacagimAy o bendede var geçen annem dedi sen ayakta çok yiyorsun diye bunu farkedince daha etmeye çalışacağım inşallah ,aslında diyetisyen e gitmiştim bn devlete 3 ana 3 ara öğün vermişti buna uy metebolizma calismasi gerekiyor demişti ama ne kadar doğru bilmiyorum bilen varsa aydınlatabilir mi bizi acaba?
Menü çok gibi gorunsede tek öğün beslenmissin ve Spor ve adım sayısı güzel bnce
Afiyet olsun tatlım❤ cuma ve cumartesi ne gire çok güzel bir menü yapmışsın, haftasonu ister istemez tiyiz kendimden biliyorumtomrs kaptanım iki günlük menüm
12 Aralık Cuma
10.30
2 dilim kek
12.30
4 yk pilav
4 yk et sote
2 yk yoğurtlu havuç
2 mandalina
16.30
2 avuç Antep fıstığı
Su: 2,5 lt
Spor: 10.555 adım
Eki Görüntüle 3685421
————————————————————
13 Aralık Cumartesi
10.45
1 haşlanmış yumurta
3 dilim peynir
3 çatal patates kızartması
2 dilim ekmek
12.00
2 avuç Antep fıstığı
16.30
1 kaşarlı tost
21.00
1 muz
2 mandalina
Su: 1,5 lt
Spor: 8.240 adım ama fotoğraf çekmeyi unuttum![]()
Bndede var iki tane bicirik biri 4 diğeri 1.5 yaşında zor oluyor gerçektenAfiyet olsun tatlım❤ bende de öyle sanırım, kahvaltımı güzel yapıp aksama hafif geçirmek, çocuklu evde biraz sıkıntılı oluyir diyet işi neyse sağlık olsun
Acaba hangisi doğru aramızda yok mu diyetisyen bizi aydinlatsaTeşekkür ederim tatlım, diyetisyenlerin çoğu üç öğün öneriyor öğün atlamayın diyor ama ben üç öğün yesem kilo alacagim![]()
MasallahBndede var iki tane bicirik biri 4 diğeri 1.5 yaşında zor oluyor gerçekten
komsum gitmişti diyetisyen öğün atlatmiyordu ondan biliyorumAcaba hangisi doğru aramızda yok mu diyetisyen bizi aydinlatsa
Aynı durum ciddenBen tadinca kendime engel olamıyorum maalesefen iyisi tadımlık da bakmim ben
O şişkinlik bndede var ya bu aralarda gerginlik var bn gergin olunca doydugumu hiç anlamam mesela taaa ki midem ağrıyana kadar
Ağzımızı tutsakkÇok güzel canm, 4 saat aralığına uysam belde incelme olacak , bende çoğu zaman arada sık sık atıştırma alışkanlığı var malesef bunu yenebilsem iyi olacak, bu şekil de karaciğer de sürekli calisinca belde kalınlaşma oluyormuş, uzun süreli ac kalmak lazım galiba
canım mizaca göre diyet veya kan grubu diyeti en idealiKızlarrr 90-30-50 diyet birsey varmış dün haberde duydumm ama anlamadımm bunasıl diyet yapan varmı?
Aynen canm, afiyet olsunAğzımızı tutsakkama kahvaltım iyiydii ne kızartma yedim ne birşey
yumurta peynir zeytin kasar falann bol.maydanoz okadar rahatladımki iyiki yemedim yemediğim içinde şimdi hiç bozamam birazdan kakao tarçın kahve
![]()