Hedef 15 Haziran!

Bugünün menüsü
ilk öğünüm müsli oldu pek istemesem de ağrım var diye uğraşamadım yumurtayla falan evde de kimse yoktu hazırlıcak o yüzden müsli ile geçiştirdim
Arada kefir, salatalık,maydonoz karışımı
Akşam fırında patlıcan-biber-kabak ve yoğurt
Tatlı krizim tuttu tabii tarçınlı sütle geçiştirmek istedim ama tarçın kalmamış o yüzden 2 kare bitter çikolata yedim

Bence bitter güzel olmuş
Hem hissiyatı gideriyor hem de daha iyi

Kızlaaar şu spor bildirimlerinizi artırın artık bakıyımm bide arada unutuosunuz yazmayıı dikkat edinnn benimde gözden kaçırdıklarım olursa haber verin mutlaka
haklısın cnm ya.bu hafta bende saldım sporu.haftaya dönüş yapıyorum.şu pazarıda atlatayım

Kızlar iyi akşamlar bu ara rahatsızım diyeti bozmadım regl de üstünde , bütün gün yatıyorum, yazamıyorum pazartesi görüşürüz
Gecmişolsun cnm

Akşam fena olmuş cnm ya.meyveleri erken saatte yıyebılsen cok ıyı olurdu aslında
afıyet olsun cnm.canan Karatay şu yedıklerını görse bitkisel hayata girerdi

karataydan iyice çıktım ben yaa unuttum hatta ne zamandır ama o kadar mı kötü yaa müsliyi geç evet o kötüde diğerleride mi kötüüüü canımız cananımız için

karataydan iyice çıktım ben yaa unuttum hatta ne zamandır ama o kadar mı kötü yaa müsliyi geç evet o kötüde diğerleride mi kötüüüü canımız cananımız için
Valla canımız için bılmem de Canan”ı”mız için çok kötü
Artık olan olmuş.bak ne güzel kilo verıyorsun aman salma cnm

Dayanamadım:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…