• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Bugünün menüsü
ilk öğünüm müsli oldu pek istemesem de ağrım var diye uğraşamadım yumurtayla falan evde de kimse yoktu hazırlıcak o yüzden müsli ile geçiştirdim
Arada kefir, salatalık,maydonoz karışımı
Akşam fırında patlıcan-biber-kabak ve yoğurt
Tatlı krizim tuttu tabii tarçınlı sütle geçiştirmek istedim ama tarçın kalmamış o yüzden 2 kare bitter çikolata yedim :(

Bugünün menüsü
ilk öğünüm müsli oldu pek istemesem de ağrım var diye uğraşamadım yumurtayla falan evde de kimse yoktu hazırlıcak o yüzden müsli ile geçiştirdim
Tatlı krizim tuttu tabii tarçınlı sütle geçiştirmek istedim ama tarçın kalmamış o yüzden 2 kare bitter çikolata yedim :KK43:
Bence bitter güzel olmuş
Hem hissiyatı gideriyor hem de daha iyi

Kızlaaar şu spor bildirimlerinizi artırın artık bakıyımm :spor:bide arada unutuosunuz yazmayıı dikkat edinnn benimde gözden kaçırdıklarım olursa haber verin mutlaka :KK66:
haklısın cnm ya.bu hafta bende saldım sporu.haftaya dönüş yapıyorum.şu pazarıda atlatayım:KK70:

Kızlar iyi akşamlar bu ara rahatsızım diyeti bozmadım regl de üstünde , bütün gün yatıyorum, yazamıyorum pazartesi görüşürüz
Gecmişolsun cnm❤️

Şimdi tüm öğün yaZayım:)

Kahvaltı 10.30
yarım haşlanmış yumurta
yarım kk peynir
2 kaşık menemen
Yarım dilim ekmek

Öğlen 4.30
Akdeniz salatası

Akşam 8
2 kaşık yulaf
Kakao
Muz 5 çilek

Kızlar akşam bozdum ya
10 gibi
Yaprak sarması 10 adet
2 dilim muz
Semizotu salatası
Kiraz bir avuç
Çilek bir avuç
4 mantar
Akşam fena olmuş cnm ya.meyveleri erken saatte yıyebılsen cok ıyı olurdu aslında:rolleyes:
Bugünün menüsü
Tatlı krizim tuttu tabii tarçınlı sütle geçiştirmek istedim ama tarçın kalmamış o yüzden 2 kare bitter çikolata yedim :KK43:
afıyet olsun cnm.canan Karatay şu yedıklerını görse bitkisel hayata girerdi:KK70:

haklısın cnm ya.bu hafta bende saldım sporu.haftaya dönüş yapıyorum.şu pazarıda atlatayım:KK70:

Gecmişolsun cnm❤️

Akşam fena olmuş cnm ya.meyveleri erken saatte yıyebılsen cok ıyı olurdu aslında:rolleyes:
afıyet olsun cnm.canan Karatay şu yedıklerını görse bitkisel hayata girerdi:KK70:
karataydan iyice çıktım ben yaa unuttum hatta ne zamandır :D ama o kadar mı kötü yaa müsliyi geç evet o kötüde diğerleride mi kötüüüü canımız cananımız için :D :D

karataydan iyice çıktım ben yaa unuttum hatta ne zamandır :KK70: ama o kadar mı kötü yaa müsliyi geç evet o kötüde diğerleride mi kötüüüü canımız cananımız için :KK70: :KK70:
Valla canımız için bılmem de Canan”ı”mız için çok kötü:KK70:
Artık olan olmuş.bak ne güzel kilo verıyorsun aman salma cnm:KK68:

Gecmişolsun cnm❤️

Dayanamadım:/

Back
X