Hedef 15 Haziran!

Bugünün menüsü
ilk öğünüm müsli oldu pek istemesem de ağrım var diye uğraşamadım yumurtayla falan evde de kimse yoktu hazırlıcak o yüzden müsli ile geçiştirdim
Arada kefir, salatalık,maydonoz karışımı
Akşam fırında patlıcan-biber-kabak ve yoğurt
Tatlı krizim tuttu tabii tarçınlı sütle geçiştirmek istedim ama tarçın kalmamış o yüzden 2 kare bitter çikolata yedim :(

Bugünün menüsü
ilk öğünüm müsli oldu pek istemesem de ağrım var diye uğraşamadım yumurtayla falan evde de kimse yoktu hazırlıcak o yüzden müsli ile geçiştirdim
Tatlı krizim tuttu tabii tarçınlı sütle geçiştirmek istedim ama tarçın kalmamış o yüzden 2 kare bitter çikolata yedim :KK43:
Bence bitter güzel olmuş
Hem hissiyatı gideriyor hem de daha iyi

Kızlaaar şu spor bildirimlerinizi artırın artık bakıyımm :spor:bide arada unutuosunuz yazmayıı dikkat edinnn benimde gözden kaçırdıklarım olursa haber verin mutlaka :KK66:
haklısın cnm ya.bu hafta bende saldım sporu.haftaya dönüş yapıyorum.şu pazarıda atlatayım:KK70:

Kızlar iyi akşamlar bu ara rahatsızım diyeti bozmadım regl de üstünde , bütün gün yatıyorum, yazamıyorum pazartesi görüşürüz
Gecmişolsun cnm❤️

Şimdi tüm öğün yaZayım:)

Kahvaltı 10.30
yarım haşlanmış yumurta
yarım kk peynir
2 kaşık menemen
Yarım dilim ekmek

Öğlen 4.30
Akdeniz salatası

Akşam 8
2 kaşık yulaf
Kakao
Muz 5 çilek

Kızlar akşam bozdum ya
10 gibi
Yaprak sarması 10 adet
2 dilim muz
Semizotu salatası
Kiraz bir avuç
Çilek bir avuç
4 mantar
Akşam fena olmuş cnm ya.meyveleri erken saatte yıyebılsen cok ıyı olurdu aslında:rolleyes:
Bugünün menüsü
Tatlı krizim tuttu tabii tarçınlı sütle geçiştirmek istedim ama tarçın kalmamış o yüzden 2 kare bitter çikolata yedim :KK43:
afıyet olsun cnm.canan Karatay şu yedıklerını görse bitkisel hayata girerdi:KK70:

haklısın cnm ya.bu hafta bende saldım sporu.haftaya dönüş yapıyorum.şu pazarıda atlatayım:KK70:

Gecmişolsun cnm❤️

Akşam fena olmuş cnm ya.meyveleri erken saatte yıyebılsen cok ıyı olurdu aslında:rolleyes:
afıyet olsun cnm.canan Karatay şu yedıklerını görse bitkisel hayata girerdi:KK70:
karataydan iyice çıktım ben yaa unuttum hatta ne zamandır :D ama o kadar mı kötü yaa müsliyi geç evet o kötüde diğerleride mi kötüüüü canımız cananımız için :D :D

karataydan iyice çıktım ben yaa unuttum hatta ne zamandır :KK70: ama o kadar mı kötü yaa müsliyi geç evet o kötüde diğerleride mi kötüüüü canımız cananımız için :KK70: :KK70:
Valla canımız için bılmem de Canan”ı”mız için çok kötü:KK70:
Artık olan olmuş.bak ne güzel kilo verıyorsun aman salma cnm:KK68:

Gecmişolsun cnm❤️

Dayanamadım:/

Back
X