- 24 Nisan 2018
- 11.271
- 29.907
- 598
- Konu Sahibi kremsokola
- #4.781
Yaaa evetAkşama kadar çok iyi gitmişsinn halbukiii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa evetAkşama kadar çok iyi gitmişsinn halbukiii![]()
Orta hız canım ve 70 dk 10.000 planlarCanım yürüyüşlerini adım sayısı olarak değil de süre olarak bildirebilir misin bide nasıl bi tempoyla olduğunu
Evet canım, kusura bakmayın, giremiyorum, çok yogunum, sürekli yollardayiz.cgdmk firsat bulamiosun sanirim, nasil ozlemismisin memleketi
Bence bitter güzel olmuşBugünün menüsü
ilk öğünüm müsli oldu pek istemesem de ağrım var diye uğraşamadım yumurtayla falan evde de kimse yoktu hazırlıcak o yüzden müsli ile geçiştirdim
Arada kefir, salatalık,maydonoz karışımı
Akşam fırında patlıcan-biber-kabak ve yoğurt
Tatlı krizim tuttu tabii tarçınlı sütle geçiştirmek istedim ama tarçın kalmamış o yüzden 2 kare bitter çikolata yedim![]()
evde tatlı namına bulabildiğim tek şeydiBence bitter güzel olmuş
Hem hissiyatı gideriyor hem de daha iyi
haklısın cnm ya.bu hafta bende saldım sporu.haftaya dönüş yapıyorum.şu pazarıda atlatayımKızlaaar şu spor bildirimlerinizi artırın artık bakıyımmbide arada unutuosunuz yazmayıı dikkat edinnn benimde gözden kaçırdıklarım olursa haber verin mutlaka
![]()
Gecmişolsun cnmKızlar iyi akşamlar bu ara rahatsızım diyeti bozmadım regl de üstünde , bütün gün yatıyorum, yazamıyorum pazartesi görüşürüz
Akşam fena olmuş cnm ya.meyveleri erken saatte yıyebılsen cok ıyı olurdu aslındaŞimdi tüm öğün yaZayım:)
Kahvaltı 10.30
yarım haşlanmış yumurta
yarım kk peynir
2 kaşık menemen
Yarım dilim ekmek
Öğlen 4.30
Akdeniz salatası
Akşam 8
2 kaşık yulaf
Kakao
Muz 5 çilek
Kızlar akşam bozdum ya
10 gibi
Yaprak sarması 10 adet
2 dilim muz
Semizotu salatası
Kiraz bir avuç
Çilek bir avuç
4 mantar
afıyet olsun cnm.canan Karatay şu yedıklerını görse bitkisel hayata girerdiBugünün menüsü
ilk öğünüm müsli oldu pek istemesem de ağrım var diye uğraşamadım yumurtayla falan evde de kimse yoktu hazırlıcak o yüzden müsli ile geçiştirdim
Arada kefir, salatalık,maydonoz karışımı
Akşam fırında patlıcan-biber-kabak ve yoğurt
Tatlı krizim tuttu tabii tarçınlı sütle geçiştirmek istedim ama tarçın kalmamış o yüzden 2 kare bitter çikolata yedim![]()
karataydan iyice çıktım ben yaa unuttum hatta ne zamandırhaklısın cnm ya.bu hafta bende saldım sporu.haftaya dönüş yapıyorum.şu pazarıda atlatayım
Gecmişolsun cnm
Akşam fena olmuş cnm ya.meyveleri erken saatte yıyebılsen cok ıyı olurdu aslında
afıyet olsun cnm.canan Karatay şu yedıklerını görse bitkisel hayata girerdi![]()
Valla canımız için bılmem de Canan”ı”mız için çok kötükarataydan iyice çıktım ben yaa unuttum hatta ne zamandırama o kadar mı kötü yaa müsliyi geç evet o kötüde diğerleride mi kötüüüü canımız cananımız için
![]()
![]()
Ben normalde bile bazen dayanamıyorum yaevde tatlı namına bulabildiğim tek şeydihiç olmayaydı daha iyiydi tabi ama artık dayanamadım ne yapayım regl sağolsunn
![]()
✌Iyı akşamlar kızlar.gunduz gezdım şimdi geldim.kımler var bakım sohbet edecek![]()
Dayanamadım:/haklısın cnm ya.bu hafta bende saldım sporu.haftaya dönüş yapıyorum.şu pazarıda atlatayım
Gecmişolsun cnm
Akşam fena olmuş cnm ya.meyveleri erken saatte yıyebılsen cok ıyı olurdu aslında
afıyet olsun cnm.canan Karatay şu yedıklerını görse bitkisel hayata girerdi![]()
Aaaa cidden mi yaa fırında sebze mis gibii nerde hata yaptım örtmenimmm yaaaValla canımız için bılmem de Canan”ı”mız için çok kötü
Artık olan olmuş.bak ne güzel kilo verıyorsun aman salma cnm![]()
Dayanmak lazım amaa mecbuuuuuuuuuurrBen normalde bile bazen dayanamıyorum ya
dayanmak lazım cnm.yoksa dombilik olarak kalırız
cnm ben olaya tamamen Karatay gözüyle baktım da öyle dedım.normal dıyet olarak bakarsam sorun yokAaaa cidden mi yaa fırında sebze mis gibii nerde hata yaptım örtmenimmm yaaa![]()
Hmmmdayanmak lazım cnm.yoksa dombilik olarak kalırız
cnm ben olaya tamamen Karatay gözüyle baktım da öyle dedım.normal dıyet olarak bakarsam sorun yok![]()
Tekrar dönmek istersen yardım ederim bılıyorsunHmmmtamam o zamaaan bu demektir ki Karatay da öğrenmem gereken çok şey var
![]()
Çook teşekkürr ederimm canımmTekrar dönmek istersen yardım ederim bılıyorsun![]()