- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
- 63
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #5.241
Bugün bizim okulda da Ramazan’a girmeden kahvaltı organizasyonu vardı. Ben de biraz abarttım. Öğlen salata, akşam da yine kahvaltılık yedim. Yumurta domates salatalık yedim. Bir de regl benim psikolojimi çok etkiledi bu sefer ya. Acayip bi gerginliğim var. Sürekli yeme isteği var.Akşama kendime ceza verdim çünkü kahvaltıyı arkadaşımda yaptım o da baya bi abartmışgünahım büyük anlıcanız
1 yumurrta 3 zeytin az bişi lor ve beyaz peynir 2 küçük sigara böreğii çeyrek simitcgdmk
akşamım sadece yoğurt olacak buda bana ceza olsunn
daha sporda yapamadım eve yeni geldim yapcam inşallaah birazdan
O kahvaltı bile nasıl ağır geldi yerken güzeldi tabi ama sonra bi ağırlık çöktü midem şişti sanki 1 koca pizza yemişim gibi
O gerginlik bende de var neden anlamıyorum amaBugün bizim okulda da Ramazan’a girmeden kahvaltı organizasyonu vardı. Ben de biraz abarttım. Öğlen salata, akşam da yine kahvaltılık yedim. Yumurta domates salatalık yedim. Bir de regl benim psikolojimi çok etkiledi bu sefer ya. Acayip bi gerginliğim var. Sürekli yeme isteği var.
Bir de yatmadan soda içeyim bari.
bende mi yapsam acaba ya yarın kabak alıppyaaa herkes kabak detoksunda ben de kabak aldim ben de detox metox biseler yapiyim bari. kilo veremedim bu hafta
Galiba ben de yapacağımyaaa herkes kabak detoksunda ben de kabak aldim ben de detox metox biseler yapiyim bari. kilo veremedim bu hafta
ramazan öncesi son çıkış yapalım bişeler bari ödem gitsiinnyaaa herkes kabak detoksunda ben de kabak aldim ben de detox metox biseler yapiyim bari. kilo veremedim bu hafta
Hala patlamış mısır diyorsunMenü veriyorum kızlar
Sabah 1 kase tarhana çorbası
Öğle patlamış mısır
Ara sütlü Nescafe
Akşam tarhana çorbası ve yoğurt
Ara yoğurt
Ara latte içtim dışarda
cgdmk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?