- 4 Mayıs 2010
- 768
- 360
- 123
- Konu Sahibi kremsokola
- #6.241
Kabağı çok severim aslında ama yağsız tuzsuz olunca bir şeye benzemiyormuş :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben onu bile iste ne istahla yedimKabağı çok severim aslında ama yağsız tuzsuz olunca bir şeye benzemiyormuş :)
hayirli olsun sokolacim beklioz fotonu dort gozlebu arada pullu elbisem de geldi, en kisa zamanda fotograf gondericiim. askida guzel duruyo valla![]()
neden ceza fazla ben ayni kaloriyi kesiom, 2 kati fln miydi kacirmisimbugünün menüsü :cgdmk
2 yumurta azıcık peynir ceviz 1 dilim karpuz
Arada kahve, bi avuç fıstık , yoğurt , 1 top kadar dondurma
akşam bi bardak çorba, patlıcan yemeği , sonrasında 1 kase yoğurt
Verano_porteno bugün sporum karışık
20 dk hızlı yürüyüş : 130 p
10 dk tempolu koşu : 120 p
1 saat mutfak duvarları ,buzdolabı ,dolapları sildim yerleştirdim vs : 330 p
1 saat orta aerobic : 510 p
4 dk plank : 40 p
toplam : 1130 p
ama 1 top dondurmam var 100 kaloriymiiş sanırımm o yüzden 930 olsun puanım canım
Insallah , cok guzel gidiosun devam. Biz veremioruz sen verDemiştim ya müthiş bi puan bekliyorum diye, oruç eksi gormemde sasirtici bicimde etkili oldu bende. Ama 60 a indim ya, yıllardır inmemistim, sabitlemeye çalışıyor sanirim, iki gündür artı görüyorum ama hedefim yine de ptesi 59.5. rayina girecegini umuyorum![]()
ben öyle hatırlıyorum en son o şekilde konuşulmuştu sankiihayirli olsun sokolacim beklioz fotonu dort gozle
neden ceza fazla ben ayni kaloriyi kesiom, 2 kati fln miydi kacirmisim
hayirli olsun sokolacim beklioz fotonu dort gozle
neden ceza fazla ben ayni kaloriyi kesiom, 2 kati fln miydi kacirmisim
Olsun incelme de iyidir, olmazsa hedefini cekersin daha fazlaya vücudun seni memnun ederseInsallah , cok guzel gidiosun devam. Biz veremioruz sen verben kucucuk kaldim gobek fln gitti hala tik yok tartida.
Evet farkettim baya iyi yemissiniz uc kafadarEki Görüntüle 2149634 Eki Görüntüle 2149635Verano_porteno 30 dk orta hız yürüyüş
Sınav ve konu yoğunluğu dolayısı ile spor da yapamıyorum düzgün dua edin bana
cgdmk bugün bayaaa kahvaltı yaptık
3 kişi oruç tutmayınca
![]()
40 derecemiiiiio neymiş öyle yaaa
kremsokola terlemeniz için mi öyleydi acaba? Baya bunalmışsındır..
40 derece de çokmuş ama yanii ben kesin bayılırdım heraldeeTerleyelim diye oyle evet. Bikram yoga diye geciyo yoga versiyonu. Yoga belki cekilir 40 derecede ama tabata hic cekilmedi ya, bayilcam zannettim![]()
ben de ciddi ciddi bayilcam zannettim korktum ya. ama bu sabah tartida 800 gr eksi gordum40 derece de çokmuş ama yanii ben kesin bayılırdım heraldee
Ama sen dün de doğru düzgün bişe yememiştin ki. Az yemiştin Yani. O zaman 60 ın altına düşmeye az kaldı.ben de ciddi ciddi bayilcam zannettim korktum ya. ama bu sabah tartida 800 gr eksi gordum![]()
Hemen baktım. Çok güzel olmuş. Senin bu topikte ne işin var kızım ya. Daha ne olsun..bu arada albume koydum fotoyu kizlar merak eden varsa:) kendimi de incelmis gordum sevindim:))