Hedef 15 Haziran!

bu arada pullu elbisem de geldi, en kisa zamanda fotograf gondericiim. askida guzel duruyo valla:KK70:
hayirli olsun sokolacim beklioz fotonu dort gozle :KK200:

bugünün menüsü : cgdmk cgdmk
2 yumurta azıcık peynir ceviz 1 dilim karpuz
Arada kahve, bi avuç fıstık , yoğurt , 1 top kadar dondurma
akşam bi bardak çorba, patlıcan yemeği , sonrasında 1 kase yoğurt
Verano_porteno Verano_porteno bugün sporum karışık :KK70:
20 dk hızlı yürüyüş : 130 p
10 dk tempolu koşu : 120 p
1 saat mutfak duvarları ,buzdolabı ,dolapları sildim yerleştirdim vs : 330 p
1 saat orta aerobic : 510 p
4 dk plank : 40 p
toplam : 1130 p
ama 1 top dondurmam var 100 kaloriymiiş sanırımm o yüzden 930 olsun puanım canım
neden ceza fazla ben ayni kaloriyi kesiom, 2 kati fln miydi kacirmisim

Demiştim ya müthiş bi puan bekliyorum diye, oruç eksi gormemde sasirtici bicimde etkili oldu bende. Ama 60 a indim ya, yıllardır inmemistim, sabitlemeye çalışıyor sanirim, iki gündür artı görüyorum ama hedefim yine de ptesi 59.5. rayina girecegini umuyorum :KK66:
Insallah , cok guzel gidiosun devam. Biz veremioruz sen ver :KK61:ben kucucuk kaldim gobek fln gitti hala tik yok tartida.

1CCF13AF-8D4A-4281-8521-017C9DBE178B.webp
68E3714A-B685-4F4F-AD91-99B965B9C97E.webp
Verano_porteno Verano_porteno 30 dk orta hız yürüyüş

Sınav ve konu yoğunluğu dolayısı ile spor da yapamıyorum düzgün dua edin bana:KK33:

cgdmk cgdmk bugün bayaaa kahvaltı yaptık o_O 3 kişi oruç tutmayınca :(

hayirli olsun sokolacim beklioz fotonu dort gozle :KK200:

neden ceza fazla ben ayni kaloriyi kesiom, 2 kati fln miydi kacirmisim
ben öyle hatırlıyorum en son o şekilde konuşulmuştu sankii :KK64: kafam karıştı şuan :D bu olayı çözse çözse cgdmk cgdmk çözer :D

ben bugün resmen koltuğa yapıştım kaldımm hiç bişi yapmadım ya havadan mıdır nedir nasıl bi ağırlık vardı üstümde gıcık oldum :işsiz: ders bile çalışamadım yanii bu arada şapşallığıma bakın ki aöf sınavları önümüzdeki haftasonuymuş ben diğer hafta sanıyodum :kızgın:yani öyleydi ama martta mesaj gelmişti erkene alındı diye ben onu unuttum tabii dün abim hatırlattı :işsiz: napalım olduğu kadar artık :işsiz:
bugünün menüsü cgdmk cgdmk
2 yumurta , 4 zeytin , 2 salam, peynir
arada kahve , yoğurt çilekle birlikte
akşam 4 köfte salatalık domates

Kiyafeti giymesi tam bi illetti bu arada ya, pullar birbirine takiliyo, sacim pullara takiliyo falan:emir_bebek: ama elbiseyi begendim sanirim. gene de hala dusunmuyo degilim tatilden sonra iade mi etsem diye:))

Back
X