• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

bu arada pullu elbisem de geldi, en kisa zamanda fotograf gondericiim. askida guzel duruyo valla:KK70:
hayirli olsun sokolacim beklioz fotonu dort gozle :KK200:

bugünün menüsü : cgdmk cgdmk
2 yumurta azıcık peynir ceviz 1 dilim karpuz
Arada kahve, bi avuç fıstık , yoğurt , 1 top kadar dondurma
akşam bi bardak çorba, patlıcan yemeği , sonrasında 1 kase yoğurt
Verano_porteno Verano_porteno bugün sporum karışık :KK70:
20 dk hızlı yürüyüş : 130 p
10 dk tempolu koşu : 120 p
1 saat mutfak duvarları ,buzdolabı ,dolapları sildim yerleştirdim vs : 330 p
1 saat orta aerobic : 510 p
4 dk plank : 40 p
toplam : 1130 p
ama 1 top dondurmam var 100 kaloriymiiş sanırımm o yüzden 930 olsun puanım canım
neden ceza fazla ben ayni kaloriyi kesiom, 2 kati fln miydi kacirmisim

Demiştim ya müthiş bi puan bekliyorum diye, oruç eksi gormemde sasirtici bicimde etkili oldu bende. Ama 60 a indim ya, yıllardır inmemistim, sabitlemeye çalışıyor sanirim, iki gündür artı görüyorum ama hedefim yine de ptesi 59.5. rayina girecegini umuyorum :KK66:
Insallah , cok guzel gidiosun devam. Biz veremioruz sen ver :KK61:ben kucucuk kaldim gobek fln gitti hala tik yok tartida.

1CCF13AF-8D4A-4281-8521-017C9DBE178B.webp
68E3714A-B685-4F4F-AD91-99B965B9C97E.webp
Verano_porteno Verano_porteno 30 dk orta hız yürüyüş

Sınav ve konu yoğunluğu dolayısı ile spor da yapamıyorum düzgün dua edin bana:KK33:

cgdmk cgdmk bugün bayaaa kahvaltı yaptık o_O 3 kişi oruç tutmayınca :(

hayirli olsun sokolacim beklioz fotonu dort gozle :KK200:

neden ceza fazla ben ayni kaloriyi kesiom, 2 kati fln miydi kacirmisim
ben öyle hatırlıyorum en son o şekilde konuşulmuştu sankii :KK64: kafam karıştı şuan :D bu olayı çözse çözse cgdmk cgdmk çözer :D

ben bugün resmen koltuğa yapıştım kaldımm hiç bişi yapmadım ya havadan mıdır nedir nasıl bi ağırlık vardı üstümde gıcık oldum :işsiz: ders bile çalışamadım yanii bu arada şapşallığıma bakın ki aöf sınavları önümüzdeki haftasonuymuş ben diğer hafta sanıyodum :kızgın:yani öyleydi ama martta mesaj gelmişti erkene alındı diye ben onu unuttum tabii dün abim hatırlattı :işsiz: napalım olduğu kadar artık :işsiz:
bugünün menüsü cgdmk cgdmk
2 yumurta , 4 zeytin , 2 salam, peynir
arada kahve , yoğurt çilekle birlikte
akşam 4 köfte salatalık domates

Kiyafeti giymesi tam bi illetti bu arada ya, pullar birbirine takiliyo, sacim pullara takiliyo falan:emir_bebek: ama elbiseyi begendim sanirim. gene de hala dusunmuyo degilim tatilden sonra iade mi etsem diye:))

Back
X