Hedef 15 kilo , gelin birlikte verelim

Bu saatte babamın zoruyla taze sıkılmış portakal+nar suyu içtim bir şey olur mu ki :KK17:

Immmm lop lop yağ olur :))))) şaka şaka sadece biraz şeker almş olrsn o kadar :))) bol su içerek bide yatmadan önce 2 yk yoğurt 1 çk pul biber bide yarim limonu sık karstr ye yaglarin yansınnn :):KK48:

Immmm lop lop yağ olur :))))) şaka şaka sadece biraz şeker almş olrsn o kadar :))) bol su içerek bide yatmadan önce 2 yk yoğurt 1 çk pul biber bide yarim limonu sık karstr ye yaglarin yansınnn :):KK48:
Ay öyle bir şey mi var hemen yapmalıyım :KK55::KK55:

Kuşlar iyi gidiyosunz da bu perşembe tartidan beni azat mi etseniz :) 3 günde pek bi değişim olr mu ki:KK47:
Olsun ne kadar olursa , hic olmazsa ilk kilo bildirimin sayilir ne olacak:KK66: bu hafta bende de cok degisiklik olmaz muhtemelen regl haftasi hem de ilk bildirim gunumuzde :KK51:

Sabah kahvaltısı kibrit kutusu kadar peynir 2 çatal omlet 1 elma ekmek yok

3 gündür aynı kilodayım gram olarak bile değişiklik yok niye kilo veremiyorum inşallah perşembe günü bir anda zayıflarım:KK53::KK53::KK53::KK53:

Yeni bir şey öğrendim Adet döneminde şişlik oluyormuş yalancı kilo yani adetten bir kaç gün sonra şişlik gidiyormuş bende 3 gündür adetin demekki ondan kilo azalmıyor şimdi biraz rahatladım:KK45::KK45:

Back
X