Hedef 15 kilo , gelin birlikte verelim

Simdi kizlar ugluladiniz bsyler var mi önce onlardan baslamaliyim çünkü yarin diyete basliyorum gobegimde ve üst bacakarimda şiskoluk basladi ayy kendimi begermz oldum veeeeee kendimi sizinle buldum :p
Biz yürüyüş ve evde egzersiz uyguluyoruzz
Ekstra olarak diyetin yanında yaptığım bir şey yok benim, günlük öğünlerimizi paylaştık bir göz at istersen :)

bencede içme sirke yerine sadece ballı ılık su içebilirsin canım zayıflııycaz diye böbreklerden olmayalım :)
:KK12:

Biz yürüyüş ve evde egzersiz uyguluyoruzz
Ekstra olarak diyetin yanında yaptığım bir şey yok benim, günlük öğünlerimizi paylaştık bir göz at istersen :)
tmmdır bende yarın diyete başlıyorum artık yediklerimi içtklerimi sporlarmı yazarım :)

Sabah kahvaltısı 1 kibrit kutusu peynir 2 çatal omlet,3 yeşil zeytin 1 bardak şekersiz çay

Günaydııınn kızlar ben işe başladım tüm öğünü şimdiden yazayım :) sabah bir kase k flakes
Ara öğünler için birer tane mandalina getirdim
Öğle yemeği için 1 küçük ton balığı ve bir dilim ekmek
Akşam da arkadaşımın annesi gelmiş yemek davetim var kendimi tutmaya çalışacağım :kk77:

Kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
2 kiraz domates
1 zeytin
Maydanoz
2 tanecik sucuk o_O

Öğlen yemeği yarım porsiyon patates püresi ve 1 kase cacık yemekten 1 saat sonra 100 mekik ve karın egzersizi

Ara öğün yarım portakal yarım elma

Kilo tartım günümüz Perşembeye az kaldı kızlar inşallah hepimiz güzel rakamlar görürüz tartıda :KK45::KK45::KK45:

Sabah 2 dilim Ekmek peynir kk kadar çeri domaates 2 tane , 5 zeytin Yeşil çay
Öğlen 4 ý.kaşığı Yeşil fasulye bir su bardağı Yoğurt 2 dilim Ekmek ara öğünde mandalina ve galeta Yedim yazınca çok gibi geldi ama diyet listem böyle

Back
X