- 17 Şubat 2013
- 210
- 140
- 53
Şelale ikinci azimlimiz de sensin bravo70 tane mekik ve karın bölgesi egzersizleri yaptım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şelale ikinci azimlimiz de sensin bravo70 tane mekik ve karın bölgesi egzersizleri yaptım
Teşekkür ederim canım,Şelale ikinci azimlimiz de sensin bravo
Sana katılabilir miyim :))Bu yolda bana eslik etmek isteyenler buyursun bi 15 kilo verelim sonrasina bakariz
Üzülme canım akşam sadece meyve veya salata yersin eritirsin arada sırada kaçamak olurEvet beni dövebilirsiniz, öğle yemeğim 488 kalorilik kıymalı pide olduzorunda kaldım zorla yedirdiler
akşam 1 saat tempolu yürüyeceğim.
![]()
Öyle yapıcam canım sadece 2.günden böyle olunca üzüldümÜzülme canım akşam sadece meyve veya salata yersin eritirsin arada sırada kaçamak olur
Merhabaa :)Sana katılabilir miyim :))
Sıkma canını diyet yapmadığımız öğünlerde 800-1000 cal alıyoruz çoğu zaman farkında olmadan. Akşam öğününü dengele ve yoluna devam et Büşra kaçamaksız olmaz diyet dediğinEvet beni dövebilirsiniz, öğle yemeğim 488 kalorilik kıymalı pide olduzorunda kaldım zorla yedirdiler
akşam 1 saat tempolu yürüyeceğim.
![]()
Tabiki katılabilirsiniz hoş geldinizSana katılabilir miyim :))
Teşekkür ederim desteğiniz içinSıkma canını diyet yapmadığımız öğünlerde 800-1000 cal alıyoruz çoğu zaman farkında olmadan. Akşam öğününü dengele ve yoluna devam et Büşra kaçamaksız olmaz diyet dediğin![]()
Baya az kalori almışsınnBoyum 160 kilom 65
bugün sabah ;
*bir porsiyon domates çorbası
öğlen ;
* 4 elma
akşam ;
*bir porsiyon sebze çorbası
(2 litre de su içtim)
** 1 saat kondisyon bisikletine bindim
Diyetimin ilk günü .. acayip azimliyim şu an ama umarım böyle devam eder![]()
evet oldukça azBaya az kalori almışsınn![]()
Bugün 10.000 adımı tamamlayamadığını görünce son 200 adım için evin koridorunda yürüyüş yapan ben![]()
![]()