Hedef 15 kilo , gelin birlikte verelim

Bende sabah 2 dilim Ekmek peynir Yeşil çay aparatif bi kahvaltı öğlen 2 dilim Ekmek Yeşil fasulye 4 kaşık etsiz akşam 1 dilim Ekmek Yeşil fasulye aynı ölçüde ve yanında 1 su bardağı Yoğurt ara öğünde 1 Burdak süt içtim şimdi bir Esma Yedim ve gün bitti 2 lt su itim bide

Bu arada ben Hergün tartılıyorum uykudan uyanıp lavabodan çıkar çıkmaz diyetisyen önermişti motive olmak acısı ndan 66.6 çıktım
Bende her gün tartılıyorum hassas tartıda gram olarak bile eksildiğini görmek güzel insanı çok motive ediyor gerçekten

Kızlar ben dün yemeği çok kaçırdım çok üzgünün :oops: yürüyüşe hemen bugün başlıyorum . Misafir ağırlamak çok zor gece 12 ye kadar mutfakta oturduk sürekli masa dolu çok zorlandım ama dayanmam lazımdı çok canım sıkkın şimdi. Bir daha yemeyeceğim :KK43: çok üzülüyorum sonra

DSC_0049.webp

Ben 2 gündür 1 gram bile inmiyorum neden acaba ya :KK43:
Güzelim diyetisyenin verdiği liste için söz söylemek düşmez bana ama acaba bünyen yakmıyor mu yediklerini yani metabolizman yavaşsa listedeki yiyecekler bile fazla gelir ben her gün 300/400 gram veriyorum ama ekmek tamamen yok açlıktan karnın guruldaya guruldaya yatıyorum ama sabah uyanınca baskülde kilo verdiğini görünce dahada mutlu oluyorum çektiğime degiyor bence ekmeği azaltmak veya tamamen bırak

Güzelim diyetisyenin verdiği liste için söz söylemek düşmez bana ama acaba bünyen yakmıyor mu yediklerini yani metabolizman yavaşsa listedeki yiyecekler bile fazla gelir ben her gün 300/400 gram veriyorum ama ekmek tamamen yok açlıktan karnın guruldaya guruldaya yatıyorum ama sabah uyanınca baskülde kilo verdiğini görünce dahada mutlu oluyorum çektiğime degiyor bence ekmeği azaltmak veya tamamen bırak
Bugün 300 gram daha gitmiş. Yani ben de bilemiyorum ama sanırım 30 dk yürüyüş az geliyo o yüzden sabah sabah attım kendimi sokaklara. Hava da güzeldi güzelce yürüdüm sonra da kahvaltımı ettim. İnanın bu kadar çabalayıp tartıda hüsran olunca çok üzülüyorum :(

Bugün 300 gram daha gitmiş. Yani ben de bilemiyorum ama sanırım 30 dk yürüyüş az geliyo o yüzden sabah sabah attım kendimi sokaklara. Hava da güzeldi güzelce yürüdüm sonra da kahvaltımı ettim. İnanın bu kadar çabalayıp tartıda hüsran olunca çok üzülüyorum :KK43:
300 gram gitmişse ne güzel bu şekilde bir haftada 1 kilo dan fazla verirsin bir anda 5 kilo veremeyiz canım haftada bir kilo bile iyi . sporu biraz daha artırırsak daha çabuk kilo veririz.

Kızlar ben dün yemeği çok kaçırdım çok üzgünün :oops: yürüyüşe hemen bugün başlıyorum . Misafir ağırlamak çok zor gece 12 ye kadar mutfakta oturduk sürekli masa dolu çok zorlandım ama dayanmam lazımdı çok canım sıkkın şimdi. Bir daha yemeyeceğim :KK43: çok üzülüyorum sonra
Canını hiç sıkmaa bana sen demiştin arada kaçamaklar olur diye, yürüyüşle halledersin canım :)

Kahvaltıda
4 zeytin
1 kiraz domates
1 kibrit kutusu peynir
2 dilim ekmek yedim

Dayanmadım tartıldım 97 gözüküyor 1 kilo gitmiş cumadan bu güne ama ödemdir sanırım :/

Kahvaltıda
4 zeytin
1 kiraz domates
1 kibrit kutusu peynir
2 dilim ekmek yedim

Dayanmadım tartıldım 97 gözüküyor 1 kilo gitmiş cumadan bu güne ama ödemdir sanırım :/
Önce ödemler gider genelde benim ilk hafta -2.9 gitti ama gitsin de ne giderse gitsin sonuçta onlar da bizim tartıdaki rakamın içinde :) o bir kilo bir kaç ay sonra 10 kg olacak inşallah

Önce ödemler gider genelde benim ilk hafta -2.9 gitti ama gitsin de ne giderse gitsin sonuçta onlar da bizim tartıdaki rakamın içinde :) o bir kilo bir kaç ay sonra 10 kg olacak inşallah
Aynen canım haklısın 1 kilo eksik bile görmek beni motive etti böyle devam edeceğim :) ancak şu an üzerimde bir uyuşukluk var yürüyüşe henüz çıkmadım biri beni zorlayabilir mi :(

Back
X