Hedef 15 kilo , gelin birlikte verelim

Evet beni dövebilirsiniz, öğle yemeğim 488 kalorilik kıymalı pide oldu:KK42: zorunda kaldım zorla yedirdiler :( akşam 1 saat tempolu yürüyeceğim. :KK17:

Evet beni dövebilirsiniz, öğle yemeğim 488 kalorilik kıymalı pide oldu:KK42: zorunda kaldım zorla yedirdiler :KK43: akşam 1 saat tempolu yürüyeceğim. :KK17:
Üzülme canım akşam sadece meyve veya salata yersin eritirsin arada sırada kaçamak olur

Evet beni dövebilirsiniz, öğle yemeğim 488 kalorilik kıymalı pide oldu:KK42: zorunda kaldım zorla yedirdiler :KK43: akşam 1 saat tempolu yürüyeceğim. :KK17:
Sıkma canını diyet yapmadığımız öğünlerde 800-1000 cal alıyoruz çoğu zaman farkında olmadan. Akşam öğününü dengele ve yoluna devam et Büşra kaçamaksız olmaz diyet dediğin :KK19:

Sıkma canını diyet yapmadığımız öğünlerde 800-1000 cal alıyoruz çoğu zaman farkında olmadan. Akşam öğününü dengele ve yoluna devam et Büşra kaçamaksız olmaz diyet dediğin :KK19:
Teşekkür ederim desteğiniz için :KK19:
Az önce 40 dakikalık tempolu yürüyüş yaptım :KK76:

Ben de bugün öğlen ,
*3 adet etimek

*1 adet zeytinyağlı ton süzerek tabi:)

*1 dilim peynir (ben peyniri hep büyük alıyorum kibrit kutusu bana saçma geliyor)

Akşam Yani az önce ;

* 1 kırmızı lahana salatası zeytinyağlı limonlu

* 1 dilim ızgara et yedim:)

2 saat sonra da elma portakal + yarım mekik + twist hareketi olarak geceye devam edeceğim ,

Boyum 160 kilom 65
bugün sabah ;
*bir porsiyon domates çorbası
öğlen ;
* 4 elma
akşam ;
*bir porsiyon sebze çorbası
(2 litre de su içtim)
** 1 saat kondisyon bisikletine bindim
Diyetimin ilk günü .. acayip azimliyim şu an ama umarım böyle devam eder Hoppa

Boyum 160 kilom 65
bugün sabah ;
*bir porsiyon domates çorbası
öğlen ;
* 4 elma
akşam ;
*bir porsiyon sebze çorbası
(2 litre de su içtim)
** 1 saat kondisyon bisikletine bindim
Diyetimin ilk günü .. acayip azimliyim şu an ama umarım böyle devam eder Hoppa
Baya az kalori almışsınn:kk77:

Akşam yemeğinde
1 küçük biber dolması
1 küçük kase yoğurt
Ekmek yok

Bugünü 1256 kalori ile kapatıyorum

Akşam yemeği karışık salata tuzsuz limonlu zeytinyaglı 3 ızgara köfte yemekten 2 saat sonra 30 mekik ve karın egzersizleri toplamda 100 mekik e tamamladım bugün için, az sonra 3 tane kuruincir bir kaç fındık yiyecegim yatmadan da su sirkeballı karışım içecegim.

Ben de egzersize başladım ilk gün için 30 mekik, 30 karın egzerzisi (ismini bilmiyorum bu hareketin ama, düz bir şekilde uzanıp iki bacağımı aynı anda düz kalacak şekilde hava kaldırıp indiriyorum: alt karın yağlarının erimesi için spor hocam bu hareket önermişti)

Bugün 10.000 adımı tamamlayamadığını görünce son 200 adım için evin koridorunda yürüyüş yapan ben :D :D

Back
X