- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.586
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence sayılır çok hareketli oluyorlar :))Ben de evde 1.5 yaşındaki kardeşimle koşup oynadım o da aktivite sayılır mı :)
Kalori hesabınızı hangi programla yapıyorsunuz? Ben de denemek istiyorum. Diyet listesine bağlı kalsam da merak ettim günde kaç kalori aldığımı :)Katılıyorum kesinliklee
Bu arada az önce de 1 elma yiyerek bu günü 1196 kalori ile kapatıyorum
Birazdan da 60 mekik çekeceğim![]()
Ben samsungun s health uygulamasını kullanıyorum :)Kalori hesabınızı hangi programla yapıyorsunuz? Ben de denemek istiyorum. Diyet listesine bağlı kalsam da merak ettim günde kaç kalori aldığımı :)
Sevindim o zaman :) Bir hayli terletti beni yaramaz :))bence sayılır çok hareketli oluyorlar :))
Aa bende de var o program. Bir bakayım kullanmıyordum hiç. Çok teşekkür ederim :)Ben samsungun s health uygulamasını kullanıyorum :)
Kesinlikle öneriyorum ve doğruluğunu da test ettim :) ayrıca günlük su, kafein miktarlarını da ölçebilirsin :) rica ederimmAa bende de var o program. Bir bakayım kullanmıyordum hiç. Çok teşekkür ederim :)
1341 kalori çok değil mi yaa ben fazla kalorili mi besleniyorum acabaKesinlikle öneriyorum ve doğruluğunu da test ettim :) ayrıca günlük su, kafein miktarlarını da ölçebilirsin :) rica ederimm![]()
başlangıç için ideal zamanla düşürürsün canım :)1341 kalori çok değil mi yaa ben fazla kalorili mi besleniyorum acaba
Teşekkür ederim burdaki herkes birbirine yardımcı oluyo iyi ki rastladım buraya :)başlangıç için ideal zamanla düşürürsün canım :)
tabi ki destek olacağız, birkaç ay sonra hele geldiğimiz aşamayı görünce daha iyi olacak her şey :)Teşekkür ederim burdaki herkes birbirine yardımcı oluyo iyi ki rastladım buraya :)
tabiki dee hoşgeldinnKıslaaarr bende zayiflamaya karar verdim boyun 1.70 kiom70:) ama iş bitmemiş benide aranisa alir misiniz :)
Cnim bende bi ara ict ama bobrekerimi agritti dayanikli vudm olmasına rağmen arstrm sorstrdm AC karnina sirkenin böbrek çürümesine sebebiyet verdiğini duydumKızlar elma sirkeside zayıflatıyormuş bir ayda 8 kılo verdiriyormuş.1 tatlıkaşığı bal.2 tatlı kaşığı elma sirkesi.1 bardak iıik su sabah aç karnına ve akşam yatmadan günde iki kere . biraz araştırdım ender saraç ebru şallı gibi isimlerde bu tarifi vermiş.ben yarın kahvaltıdan önce denemeye başlayacagım.
tabiki dee hoşgeldinn![]()
. Ciddi misin canım bilmiyordum sabah aç karnına içmeyeyim bari iyiki söyledin.Cnim bende bi ara ict ama bobrekerimi agritti dayanikli vudm olmasına rağmen arstrm sorstrdm AC karnina sirkenin böbrek çürümesine sebebiyet verdiğini duydum![]()