Hedef 15 kilo , gelin birlikte verelim

Lilacım ben de etrafımda yemek yiyenleri görürsem etkileniyorum mesela eşim gece gece sucuk pişirir tavuk kızartır tost yapar evin içi buram buram kokar o koku iliklerime kadar işliyor ama ben sabah uyanınca tartıda biraz daha zayıflamış görmeyi düşünüp o konulara dayanıyorum.sen de sabret canım.arkadaşların bişey yerken sende bitki çayı iç ayran iç bizi düşün :KK50:

Katılıyorum kesinliklee :KK19:
Bu arada az önce de 1 elma yiyerek bu günü 1196 kalori ile kapatıyorum
Birazdan da 60 mekik çekeceğim:KK49:

Katılıyorum kesinliklee :KK19:
Bu arada az önce de 1 elma yiyerek bu günü 1196 kalori ile kapatıyorum
Birazdan da 60 mekik çekeceğim:KK49:
Kalori hesabınızı hangi programla yapıyorsunuz? Ben de denemek istiyorum. Diyet listesine bağlı kalsam da merak ettim günde kaç kalori aldığımı :)

Kalori hesabınızı hangi programla yapıyorsunuz? Ben de denemek istiyorum. Diyet listesine bağlı kalsam da merak ettim günde kaç kalori aldığımı :)
Ben samsungun s health uygulamasını kullanıyorum :)

Aa bende de var o program. Bir bakayım kullanmıyordum hiç. Çok teşekkür ederim :)
Kesinlikle öneriyorum ve doğruluğunu da test ettim :) ayrıca günlük su, kafein miktarlarını da ölçebilirsin :) rica ederimm :KK19:

Kıslaaarr bende zayiflamaya karar verdim boyun 1.70 kiom70:) ama iş bitmemiş benide aranisa alir misiniz :)

Kızlar elma sirkeside zayıflatıyormuş bir ayda 8 kılo verdiriyormuş.1 tatlıkaşığı bal.2 tatlı kaşığı elma sirkesi.1 bardak iıik su sabah aç karnına ve akşam yatmadan günde iki kere . biraz araştırdım ender saraç ebru şallı gibi isimlerde bu tarifi vermiş.ben yarın kahvaltıdan önce denemeye başlayacagım.
Cnim bende bi ara ict ama bobrekerimi agritti dayanikli vudm olmasına rağmen arstrm sorstrdm AC karnina sirkenin böbrek çürümesine sebebiyet verdiğini duydum :(

Simdi kizlar ugluladiniz bsyler var mi önce onlardan baslamaliyim çünkü yarin diyete basliyorum gobegimde ve üst bacakarimda şiskoluk basladi ayy kendimi begermz oldum veeeeee kendimi sizinle buldum :p

Cnim bende bi ara ict ama bobrekerimi agritti dayanikli vudm olmasına rağmen arstrm sorstrdm AC karnina sirkenin böbrek çürümesine sebebiyet verdiğini duydum :KK43:
. Ciddi misin canım bilmiyordum sabah aç karnına içmeyeyim bari iyiki söyledin.

Back
X