Hedef 15 kilo , gelin birlikte verelim

Kızlar elma sirkeside zayıflatıyormuş bir ayda 8 kılo verdiriyormuş.1 tatlıkaşığı bal.2 tatlı kaşığı elma sirkesi.1 bardak iıik su sabah aç karnına ve akşam yatmadan günde iki kere . biraz araştırdım ender saraç ebru şallı gibi isimlerde bu tarifi vermiş.ben yarın kahvaltıdan önce denemeye başlayacagım.

Sabah kahvaltısında iki domates iki çarliston biber bir kibrit kutusu beyaz peynir 8 tane zeytin ekmek yok.çayda yok çünkü şekersiz çayı içmektense içmemek daha iyi.bu arada dünden bugüne 400 gram gitmiş.78.5 ile devammmmm:KK45:

Günaydııınn sevgili günlüğüm günlük arkadaşlarım ve kadınlar kulübü :KK54:
Bu sabah kahvaltı menüm şöyle
1 yumurta ( 1 çay kaşığı tereyağı ile tavada yaptım)
5 zeytin
Bir kaç küçük dilim peynir
Salatalık domates
Ve ekmek

Sabah kahvaltısında iki domates iki çarliston biber bir kibrit kutusu beyaz peynir 8 tane zeytin ekmek yok.çayda yok çünkü şekersiz çayı içmektense içmemek daha iyi.bu arada dünden bugüne 400 gram gitmiş.78.5 ile devammmmm:KK45:
Tebrikler iyi gidiyorsunuz umarım şekersiz içmeye alışırsınız ben de bir süre sizin gibi yapıp içmemeyi tercih etmiştim ama sonra alıştım şimdi 5 yıldır çayı kahveyi şekersiz içiyorum çok lezzetli

Elma sirkesini ben de çok duydum ama diyetisyene sormadan yapamadım bal falan var içinde diye. 2 hafta sonra sorarım onun fikrini sizinle paylaşırım kızlar. Günaydın bu arada :)

Günaydınn, ben de bugün kahvaltıda
1 kiraz domates
3 zeytin
1 kibrit kutusu peynir
2 dilim ekmek yedim
Ve 1 bardak şekersiz çay :KK8:

Sanırım hassas tartı almam gerek :KK46:

Tebrikler iyi gidiyorsunuz umarım şekersiz içmeye alışırsınız ben de bir süre sizin gibi yapıp içmemeyi tercih etmiştim ama sonra alıştım şimdi 5 yıldır çayı kahveyi şekersiz içiyorum çok lezzetli
Şekersiz çaya alışacagımı zannetmiyorum canım.bitki çayını şekersiz içerim ama normal çayı içemiyorum.ekmeği de komple bırakmamun sebebi ekmek 1 dilim yesemde zayıflayamıyorum önce öyle demedim sadece sabah kahvaltısında yerdim o zaman bile kilo aldım o nedenle tamamen bıraktım.

Elma sirkesini ben de çok duydum ama diyetisyene sormadan yapamadım bal falan var içinde diye. 2 hafta sonra sorarım onun fikrini sizinle paylaşırım kızlar. Günaydın bu arada :)
Diyetisyene sor tabiki canım bende merak ediyorum bugün içmeye başladım diyetisyen onaylarsa daha iyi olur

19 Şubat ta randevum var. Sormak istediğimiz başka noktalar olursa onları da o vakte kadar kararlaştırırız hepsini sorarım ben hepimizin adına :)
Süper olur daha blinçli hareket etmiş olurz :)

20 dakikalık tempolu yürüyüş yaptım :KK49:
Az oldu bu seferlik ama akşam 1 saat yapmayı planlıyorum

Eveeeettt kızlar öğle yemeği vakti geldi
Ben bu öğlen bir kase k flakes yiyorum akşam yemekte misafirim var hafif atlatmam lazım öğleni. Akşam menümde de balık - salata var

Çok azimlisin Büşra tebrikler ama çok yüklenip sıkılma sonra günde yarım saat bile yeter şimdi
Haklısın canım, şimdi misafirliğe gidiyorum umarım ikramıklara karşı kendimi tutabilirim :( tutamazsam akşam 1 saat yürüyüş beni bekler :D

Haklısın canım, şimdi misafirliğe gidiyorum umarım ikramıklara karşı kendimi tutabilirim :KK43: tutamazsam akşam 1 saat yürüyüş beni bekler :KK70:
Heh bu konuda haklısın işte tutamazsan kendini o zaman yürümek lazım sana tavsiye sakın diyetteyim deme daha çok yedirirler :KK48: çaktırmadan az az ye

Heh bu konuda haklısın işte tutamazsan kendini o zaman yürümek lazım sana tavsiye sakın diyetteyim deme daha çok yedirirler :KK48: çaktırmadan az az ye
Ben de öyle planlıyorum :D

Back
X