Hedef 15 kilo , gelin birlikte verelim

Kahvaltım
Orta boy omlet
1 kk peynir
Ekmek yok

Ara öğün
yarım elma

Öğle yemeği
2 dilim kek :(

Kızlar merhabalarr :) Diyetisyen randevumda anladım ki tartım bozukmuş. 85.2 çıktım. Yani 4.4 kg vermişim. Akşam eve gittiğimde yeni listemi sizlerle paylaşırım

Kızlar merhabalarr :) Diyetisyen randevumda anladım ki tartım bozukmuş. 85.2 çıktım. Yani 4.4 kg vermişim. Akşam eve gittiğimde yeni listemi sizlerle paylaşırım
tebrikler canım çok iyi ilerliyoruz hepbirlikte :)

sabah kahvaltıda yemedim ekmek, akşam yemeğinde de yemiyorum zaten o yüzden küçük bir kaçamak olarak sayabiilirim bunu :)
birkaç güne okul için gideceğim de şimdi ailemin yanındayım ben gidicem diye maşallah annem sürekli bi rşeyler yapıyor yemeyince de üzülüyor :D

sabah kahvaltıda yemedim ekmek, akşam yemeğinde de yemiyorum zaten o yüzden küçük bir kaçamak olarak sayabiilirim bunu :)
birkaç güne okul için gideceğim de şimdi ailemin yanındayım ben gidicem diye maşallah annem sürekli bi rşeyler yapıyor yemeyince de üzülüyor :KK70:
Canım ya aynen benim durum ailemin yanına gidince benim de öyle oluyor :D

Ara öğün olarak süt içtim ben :KK46:

1 mile leslie + 75 mekik + 25 kelebek yaptım:KK49:

Yeni diyet listem
Kahvaltı (07:00)
2 dilim tam buğday ekmek
5 zeytin
1 kibrit kutusu az yağlı beyaz peynir
Çeri domates Haftada 1 gün 1 yumurta
Şekersiz çay/ıhlamur (çubuk tarçınlı olacak!)

Ara (10:00)
3 kuru kayısı
1 ceviz

Öğle yemeği (12:00)
1 kase çorba
Az yağlı salata (Limon yok!)

Ara (14:30)
Yarım gofret

Ara (16:00)
1 porsiyon meyve

Akşam yemeği (19:00)
6 kaşık et/tavuk/mantar sote
Yarım kase kaymaksız yoğurt
Az yağlı salata (Limon yok!)

Ara (21:00)
1 bardak süt (1 çay kaşığı toz tarçın ile)

Azmine hayranım benim pilim bitti ,bugün çok yorgunum yürüyüş yapamıyorum. Gün içinde 9.500 adım atmışım zaten :KK43:
Sağol canım benim sen de sürekli hareket halindesin anladığım kadarıyla önemli olan da o zaten :)
Akşam yemeğinde
1 yk pilav
Bir porsiyon az yağda ızgara et
Salata yedim

Bugün 865 kalori aldım çünkü birazdan güllaç yiycem kaçamağım o olsun:KK50:

Günaydın iyi haftasonları kızlar :KK15: ben güne haftasonu kahvaltısıyla başladım menemen ,peynir zeytin ,bir dilim hindi füme , bir de azıcık kaçamak tahin helvası.
Öğle yemeği ile birleşen bir kahvaltı oldu bu

Günaydınlarrr

Kahvaltım
1 kk peynir
1.5 dilim ekmek
2 kiraz domates
1 yumurta

Bugün benim için zor bir gün olacak evde son günüm ve annem ne bulursa yediriyor :D Kaçamak günümü bugün seçebilirim o yüzden. Ama birazdan 3 mile leslie yapacağım kaçamak gününü de çok abartmamak lazım :)
Bu ara suyu az içiyorum canım hiç istemiyor zorluyorum kendimi :/

Günaydınlarrr

Kahvaltım
1 kk peynir
1.5 dilim ekmek
2 kiraz domates
1 yumurta

Bugün benim için zor bir gün olacak evde son günüm ve annem ne bulursa yediriyor :KK70: Kaçamak günümü bugün seçebilirim o yüzden. Ama birazdan 3 mile leslie yapacağım kaçamak gününü de çok abartmamak lazım :)
Bu ara suyu az içiyorum canım hiç istemiyor zorluyorum kendimi :/
Tatil bitti okul başlıyor sanırım bu günün tadını çıkar o zaman gidince zaten bulamazsın o yemekleri :KK19:

Back
X