Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrikler canım çok iyi ilerliyoruz hepbirlikte :)Kızlar merhabalarr :) Diyetisyen randevumda anladım ki tartım bozukmuş. 85.2 çıktım. Yani 4.4 kg vermişim. Akşam eve gittiğimde yeni listemi sizlerle paylaşırım
Ara öğün
yarım elma
Öğle yemeği
2 dilim kek
Rachelcim teşekkür ederim öncelikle:) kek yemek istediğin zaman o gün ekmek yemediğin sürece sorun olmaz :)Ara öğün
yarım elma
Öğle yemeği
2 dilim kek![]()
Canım ya aynen benim durum ailemin yanına gidince benim de öyle oluyorsabah kahvaltıda yemedim ekmek, akşam yemeğinde de yemiyorum zaten o yüzden küçük bir kaçamak olarak sayabiilirim bunu :)
birkaç güne okul için gideceğim de şimdi ailemin yanındayım ben gidicem diye maşallah annem sürekli bi rşeyler yapıyor yemeyince de üzülüyor![]()
Annem kalorilerimi seviyor olabilir ama ben onlardan bıktım ve gönderiyorum birer birerCanım ya aynen benim durum ailemin yanına gidince benim de öyle oluyor![]()
Haklısın valla sanki sayımız azaldı değil mi? Ben de iş yoğunluğu var biraz akşamüstü ancak vakit bulabiliyorumAkşam yemeği
1 porsiyon az yağda yapılmış yoğurtlu makarna
Ya çok sessiziz bu ara böyle tadı çıkmıyor ki![]()
Evet başlardaki gibi dolu dolu değil :/Haklısın valla sanki sayımız azaldı değil mi? Ben de iş yoğunluğu var biraz akşamüstü ancak vakit bulabiliyorum
Hepimiz iyi gidiyoruz Allah ım daim etsin :)tebrikler canım çok iyi ilerliyoruz hepbirlikte :)
Azmine hayranım benim pilim bitti ,bugün çok yorgunum yürüyüş yapamıyorum. Gün içinde 9.500 adım atmışım zaten1 mile leslie + 75 mekik + 25 kelebek yaptım![]()
Tebrikler lokumcumKızlar merhabalarr :) Diyetisyen randevumda anladım ki tartım bozukmuş. 85.2 çıktım. Yani 4.4 kg vermişim. Akşam eve gittiğimde yeni listemi sizlerle paylaşırım
Sağol canım benim sen de sürekli hareket halindesin anladığım kadarıyla önemli olan da o zaten :)Azmine hayranım benim pilim bitti ,bugün çok yorgunum yürüyüş yapamıyorum. Gün içinde 9.500 adım atmışım zaten![]()
Tatil bitti okul başlıyor sanırım bu günün tadını çıkar o zaman gidince zaten bulamazsın o yemekleriGünaydınlarrr
Kahvaltım
1 kk peynir
1.5 dilim ekmek
2 kiraz domates
1 yumurta
Bugün benim için zor bir gün olacak evde son günüm ve annem ne bulursa yediriyorKaçamak günümü bugün seçebilirim o yüzden. Ama birazdan 3 mile leslie yapacağım kaçamak gününü de çok abartmamak lazım :)
Bu ara suyu az içiyorum canım hiç istemiyor zorluyorum kendimi :/