hedef 20 gunde 10 kilo vermek gemileri yakmaya hazirimmm

gemileriyakankiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2013
75
67
88
uzun zamandir diyet ve saglikli beslenme ile mesgulum ilk hedefe ulastim cok sukur 77 kilodan 67 kiloya indim simdi hedef 57 kilo olmak hemde 20 gunum var

yapilacaklar :::::gunde 3 litre su 3 kupa yesil cayy
3 ogun yenilecek yediklerimiz burda paylasilacak hergun
ve gunde 1 saat yuruyuus

hic hesapta olmayan 2 gunluk tatilden sonra burdayim cok sukur evet bugun basladim ins diyetime ayin 30 da hedefime ulasmak istiyorum suan yesil cayimi icyorum hedefim 2 litre su icmek ve bugun 30 dk yuruyusumude yaptim daha once 10 kiloyu kan grubuma gore beslenerek yapmistim ayni seyi dikkate alacagim bugun bol ananas ve ispanak aldim 2 gun sivi beslenmeyi dusunuyorumm aksama gorusmek uzere

evet bugun yediklerim 2 dilim alman ekmegi bir kucuk tost peynirli
ictiklerim 2 litre su 2 bardak yesil cay 1 bardak civan percemi baskada bir sey yiyebilecegimi sanmiyorum
istahim sonuna dek kapali neden oldugunu anlamadim bilee

bugun yaptiklarimiza gelmeden once dun yaptigimiz hatalari ele alalim bakalim dun aksam cok istahsizdim sonra bu gecti tabi biraz atistirdim ama olmayacak seylerden yedim vede az olmasi en azindan iyi bir seyy
dune sungeri cektimm sabah hemen yarim litre su 1 kupa yesil cayimi ictim 30 dk yurume bandimda yurudum ve mantarli omletimi yedimm simdi evimi guzelce temizleyip suyumu icmeye devam edecegim ayrica 2 ogun beslenmeye calisacagimm
cumartesi tarti gunummm

Bende A grubuyum sebze ağırlıklı beslenmem lazım hatta kırmızı eti yememeliyim ailece A grubuyuz kendime acımam ama çocuklarıma aynısını yapamam

Bende A grubuyum sebze ağırlıklı beslenmem lazım hatta kırmızı eti yememeliyim ailece A grubuyuz kendime acımam ama çocuklarıma aynısını yapamam

kan grubuna gore beslenme sadece diyetle ilgili degil aslinda daha onemlisi saglikla ve ruh halinle ilgili ben mehmet ali bulutun kitabini okumustum super bir kitap sizede tavsiye ederim daha farkli acilardan bakacaksiniz olaya

Back
X