Hedef 2019 yazı

Momyyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
100
43
48
34
Bu yazda tontisiz.. dediğim son yazı geride bıraktım... Hedefm 2019 yazı.. bir yazı daha bu şekilde gercirmeye niyetim yok... Gitsin kilolar.. bu benim sağlıklı sağlıksız herşeyi deneme günlüğüm evet evet sağlıksızlarda var arada şok diyette yapacağım motmal diyette.. gelmiş geçmiş her diyeti deneyeceğim sürekli aynı şeyi yapamam sıkılırim biliyorum , o yüzden hadi bakalım aylar sürecek maroton başlasın

13.11.2018----102 kg
27.11.2018----99.8
27.12.2018----96.6

Son düzenleme:
Ekmek ---- oda neymisssss artık bir lokma ekmek yok yasaklar listemde
Seker---- komple hayatımdan çıkarıyorum zaten çayda sevmiyorum oh miss
Makarna--- haftada bir haşlanmış yağsız tuzsuz yiyebilirim az bişey okadarda katı değilim
Pilav --- haftada bir yemeğin yanına çok az yiyebilirim
Cikolata tatlivsvs--- sadece regl döneminde ufak bir parça olabilir
Nescafe ah işte o vazgeçilmezim vazgeçmem yapacak bişey yok
Hamur işi---- komple yok
Spor --- haftanın üç günü minimum baslancak kondisyon kazandıkça süre ve gün artacak bu kiloda deli gibi spor yapamam sonuçta
Öğün yerine geçen zimbirtilara diyetimin yalnızca ilk iki haftasında yer alacak sonrasında olmayacak deneme amaçlı dünyanın parasini verip aldım ama tadına bakmak dısinda kullanmadım o yüzden elimdeki bitene kadar kullanıcam kilo verdirsin verdirmesin tekrar para verip almam amaaaannnn bunuda denemiş oldum diyip geçerim ,
Su--- su konusunda sıkıntım yok şükür içiyorum günlük 2-3 litre severim suyu
Bitki çayları --- günde iki üç bardak düşünüyorum alıp alıp içmedim durup duruyorlar evde herşeyim var diyet için bir beneksigim corekoçö yağları bile var e ben geldim tamamlayım bari eksiği
Ozamaaannnn hadi gitsin kilolar

Pazar oldu bile...
Günlerdir yazmadim elbette alışmak lazım hergun girip yazmaya
Bu hafta sadece az yedim herşeyi yedim ama az yedim 3 gün sporumu yaptım
Günlük 2 bardak bitki çaylarımi içtim
Tartilmadim salıya bakalım bir hafta olucak bir kiloda versem yeterli haftalık olarak salı günü shake denemeye baslicam kısmetse bu haftada böyle geçiyor bakalım sonuç ne olcak

Selam günlüğüm günlük olmadı pek girip yazmadım tartilmadimda iki haftadır sadece az yiyorum ve ekmeği kestim diyet yapmıyorum bir düzen oturtamadim henüz ama 99.8 olmuşum psikolojik sınır olan iki basamaklilara geçiş yapmışım uzun zamandır 100leri gördükten sonra 99 iyi geldi ozaman biraz sıkı tutmanın düzene gitmenin zamanı geldi

Günlüğüm merhabaaaa
Girip yazalı bir ay olmuş
Bir aydır sadece daha az yiyorum
Özel bir diyet yapmıyorum ama motivasyonum oldukça arttı çünkü 3.2 kilo vermişim farkında olmadan
Çok mutlu oldum bugün tartıda 96.6 gorunce :)
Düzenli girip yazamıyorum çünkü cidden düzenli yaptığım hiçbir şey yok :)
Böyle giderse 80 leri ucundan görmem yakın :)

Ben de merak ettim umarım hersey yolunda gitmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…