- 2 Kasım 2016
- 560
- 549
- 18
- Konu Sahibi Pembe Umutlar
-
Amin cümlemizinHadi Allah yardımcın olsun arkadaşım...
kolay gelsin
46 kg çok azdeilmii :)
46 çok az değil mi ki? Boyunuza göre çok zayıf olursunuz gibi geldi.
Sağlıklı günler
Merhabalar evet 46 az gibi görünebilir fakat ölçülerimden de anlaşılacağı gibi iri kemikli biriyim 55 iken 60 gibi duruyordum ayrıca ikinci gebelikte daha rahat olabilmem için bu gerekli...
Zaten uzun vade hedefimi yazdım adım adım sağlıklı kilo vermek istiyorum..
Düşünceniz için teşekkür ederim.
Merhaba Can'ım senin günlüğüne bakıyorum maşallah diyorum umarım ben de sizin gibi olabilirim bugün spor olarak yürüyüş ve ip atlama yaptımSelam hedefimiz ayni benimde konum var beklerim ne zaman tartılacaksın benim mesela yakin tarihteki hedefim 1 mayis 53 kilo olmak gerek
Neler yaptin bugün spor olarak ben 12 dk dambil çalıştım sadece hic yoktan iyidir diye
Merhaba Can'ım senin günlüğüne bakıyorum maşallah diyorum umarım ben de sizin gibi olabilirim bugün spor olarak yürüyüş ve ip atlama yaptım
Ama benim çok uzun yolum var
Yarın tartılacaktım fakat bugün dayanamadım 1 kg gitmiş bile inşallah pes etmem
İdolümsün valla benim de 17 aylık bir kızım var ve henüz 23 yaşındayım inşallah an kısa Zaman'da senin kilonda olurum sen de çok dert etme kilonu çoğu gitmiş azı kalmış yavaş yavaş ağır ağır devam et pes etmeçok iyi gidiyorsun süperrr bende ilk 65 kiloyken konu açmıştım buraya sonra zayıflayınca şımardım tabi çok yedim simdi asil hedefime ulasmaya çalışıyorum
İdolümsün valla benim de 17 aylık bir kızım var ve henüz 23 yaşındayım inşallah an kısa Zaman'da senin kilonda olurum sen de çok dert etme kilonu çoğu gitmiş azı kalmış yavaş yavaş ağır ağır devam et pes etme
Merhaba canım bende 48 kilo olmaya çalışıyorum ayrı bir günlüğüm var nasıl kilo verdin acaba yani beslenme düZenin nasıldı ben daha çok sağlıklı beslenme ve su ile devam ediyorum diyetimeGünaydın günlüğüm bugün 59.2
Merhaba umarım istediğimiz kilolara kavuşuruz klasik ekmeksiz kahvaltı öğle sebze yemeği akşam çok hafif birşeyler olmak üzere günde 3 öğün besleniyorum en çokta umrede verdim kiloları yürüyüş herşeye birebir sen şuan kaç kilosunMerhaba canım bende 48 kilo olmaya çalışıyorum ayrı bir günlüğüm var nasıl kilo verdin acaba yani beslenme düZenin nasıldı ben daha çok sağlıklı beslenme ve su ile devam ediyorum diyetime
Malesef 64Merhaba umarım istediğimiz kilolara kavuşuruz klasik ekmeksiz kahvaltı öğle sebze yemeği akşam çok hafif birşeyler olmak üzere günde 3 öğün besleniyorum en çokta umrede verdim kiloları yürüyüş herşeye birebir sen şuan kaç kilosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?