170 boyundayım 49 kilo zayıf gelebilir size benim için fakat gerçekten kendime göre şansız bir vücudum var. omuzlarım geniş ve iri yapılıyım yani olduğum kilodan hep fazla gösteriyorum en az 5 kilo. yuvarlak yüz ve özellikle karın bölgem ve maalesef simitler... Kolayda kilo veremem ama son bir yılda 10 kilo aldm nasıl oldu anlayamadm. bir hafta cok kaçırsam o hafta 1-2 kilo direk alırım zaten. bugün 11. günüm diyette ve çok şükür tam 3 kilo verdim. 61.7 ile başlayıp bugün tam 58.7 idim :) Sıkı bir diyet yapıyorum gerçekten çok az yiyorum ama ne bir halsizlik ne güçsüzlük hissettim. Size önerebileceğim tek şey diyet yaparken vücudunuzu dinlemeniz. Canım ne çekiyorsa şeker protein khidrat vs. onun en zararsızını tükettim az miktarda. yani canımın istediği tatlı ise mesela künefe
ben onun yerine meyveden aldım şekerim bu şekilde isteğimi krizlerimi kontrol altına aldım ve alıştım çok şükür. bir de yürüyüş yaptm hergün olmasada 6-7 gün yürüdüm 11 gün içinde. bol bol su tükettim gerçekten etkili. Ben burdan yediklerimi ve kilomu paylaşıcam aralıklarla eşlik etmek isteyen olursa destek olurum her zaman