HEDEF 49

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
142
39
48
Balıkesir
170 boyundayım 49 kilo zayıf gelebilir size benim için fakat gerçekten kendime göre şansız bir vücudum var. omuzlarım geniş ve iri yapılıyım yani olduğum kilodan hep fazla gösteriyorum en az 5 kilo. yuvarlak yüz ve özellikle karın bölgem ve maalesef simitler... Kolayda kilo veremem ama son bir yılda 10 kilo aldm nasıl oldu anlayamadm. bir hafta cok kaçırsam o hafta 1-2 kilo direk alırım zaten. bugün 11. günüm diyette ve çok şükür tam 3 kilo verdim. 61.7 ile başlayıp bugün tam 58.7 idim :) Sıkı bir diyet yapıyorum gerçekten çok az yiyorum ama ne bir halsizlik ne güçsüzlük hissettim. Size önerebileceğim tek şey diyet yaparken vücudunuzu dinlemeniz. Canım ne çekiyorsa şeker protein khidrat vs. onun en zararsızını tükettim az miktarda. yani canımın istediği tatlı ise mesela künefe ben onun yerine meyveden aldım şekerim bu şekilde isteğimi krizlerimi kontrol altına aldım ve alıştım çok şükür. bir de yürüyüş yaptm hergün olmasada 6-7 gün yürüdüm 11 gün içinde. bol bol su tükettim gerçekten etkili. Ben burdan yediklerimi ve kilomu paylaşıcam aralıklarla eşlik etmek isteyen olursa destek olurum her zaman

Selam canıım :))) Ben de arana katılabilirim destek için Ben de 1.70 boyundayım ve şuan 59.7 yim. Daha tombiktim aslında 10 kilo verdim Hedefim ilk olarak 55 okullar açılana kadar Sonrada duruma göre 52-53 olmaya çalışırım belkii . Simitlerim benim de çok fazlaydı yıllardır çok şeker tükettiğim için. Şimdi sporla biraz toparlandı göbeğim ve simitleriim.

kilolarımız aynıymış canım süper reeldede arkadaşlarıma destek oluyrm onlarda başladı benimle 55 olucaz en kısa zamanda :) neler yiyorsun neler yaıyorsun canım sen

ben bugün sabah biraz salatalık domates attım ağzıma sonra bir sütlü nescafe vazgeçilmezim ardından daha biraz önce favori akşam yemeğimi yedim bir tane ince dilim sucuk kouyorum yapı çıkıyr ve üstüne yumurta kırıyorum yağsız sağlıklı bir protein kaynağı benim için... çokta seviyorum üstüne cok az peynir koydum bir lokmalık bile değil. şimdide bitki çaylarını demlemeye :)

kilolarımız aynıymış canım süper reeldede arkadaşlarıma destek oluyrm onlarda başladı benimle 55 olucaz en kısa zamanda :) neler yiyorsun neler yaıyorsun canım sen
Ah inşallah canıım benim hedefim 28 eylüle kadar 55 olmak Yaşım küçük olduğu için özel bir diyet uygulamıyorum. Herşeyden yiyorum . Sadece tatlı,hamuruişi,kızartma vs. yememeye çalışıyorum. Tabi arada kaçamak da yapmıyo değilim Sen neler yapıyosun canım ?

Ooo afiyet olsun canıım :))) Ben de şuan diyet kabak lazanya yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…