Hedef 50!

Usagi_tsukino

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
17
6
1
33
Merhabalar herkese.Tüm hayatım boyunca kilolu biriydim geçen sene 90dan 62 ye düştüm.Sağlık sorunlarım başladı safra ameliyatı oldum ve şuan kronik pankreatitim var.Protein ve sebzeye dayalı beslenmemi önerdi gittiğim doktor. Aynı zamanda pko ve bipolar bozukluğum var varda var yani: ) Diyetleri araştırdığımda dukan diyeti kafama yattı ve bugün 3.günüm.77 ile başladım bugün tartı 74.9 gösterdi.Her günümü buraya kaydediceğim umarım hedefime ulaşırım.

Kararlı olmak lazım kendi adıma bi türlü beceremiyorum bişeyler çıkıyo ve ben hep erteliyorum az önce eşimde tartılınca o da diyete girmeniz gerektiğini söyledi yaza böyle girmek istemiyorum istediğini giyememek çok zormuş ilk defa yaşıyorum bunu benim en büyük sıkıntım spor yaşamamak sen yapıyor musun?

Kararlı olmak lazım kendi adıma bi türlü beceremiyorum bişeyler çıkıyo ve ben hep erteliyorum az önce eşimde tartılınca o da diyete girmeniz gerektiğini söyledi yaza böyle girmek istemiyorum istediğini giyememek çok zormuş ilk defa yaşıyorum bunu benim en büyük sıkıntım spor yaşamamak sen yapıyor musun?
Çok zorlandığımda en kötü yürüyüş yapıyorum bugün 30 day shred programına başlıyorum.en azından yürüyüş yapabilirsin

Dünü krep ve peynir, tavuk ızgara ayran ve fırında balıkla tamamladım.20 dakika yürüyüş ve 30 day shred level 1.1 ile bitirdim

Dün iki yumurta beyazı, peynir ve yoğurt.öğlen tavuk çorbası ve kendi yaptığım ekmekten 2 dilim.akşam bir tabak göğüs ızgara ve bir bardak ayran.bunun dışında 2.buçuk litre su 20 dakika yürüyüş ve 30 day shred 1.2 yi yaptım iki gün sonra tartılıyorum

Back
X