• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF 55 KG BAŞARACAĞIM✓

LESA76

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
5.661
7.376
398
Bursa
Merhaba,yeniden başlıyorum.her defasında aynı oluyor ama pes etmek yok.gecen aya göre 0.5 kg eksideyim.evet çok çok az ama buda bir şeydir diyerek yola devam ediyorum.
Peki neden böyle işte sebep olan bir menü.
Kahvalti,
Üç tane ev poğaçası
4 tane zeytin
Az peynir, kaşar
Çay
Öğlen,
İki tane haşlanmış yumurta ile yeşil salata
Çay
Ara,
Bir kupa sütlü kahve
5 bisküvi
Spor yok
Şu henüz 0.5 lt.
Bu şekilde kilo verilmez!
Belki çok sağlıklı beslenmiyorum,ama en azından az yemeyi basarmaliyim.ve pek tabi egzersiz yapmayı da.
Dün mesela akşam saatlerinde yine coştum.biraz abur cubur, biraz ceviz,hadi bir poğaça derken aldı başını gitti.
Artık havalarda ısınıyor.yuruyus için bahanede kalmıyor.bugun böyle oldu.yarinlar güzel olacak ve sağlıkla hedef kilom 55 kg ye geleceğim inşallah.
Dün 65.5 kg dim.
Bu gün 66.1 kg yım.

Merhaba,yeniden başlıyorum.her defasında aynı oluyor ama pes etmek yok.gecen aya göre 0.5 kg eksideyim.evet çok çok az ama buda bir şeydir diyerek yola devam ediyorum.
Peki neden böyle işte sebep olan bir menü.
Kahvalti,
Üç tane ev poğaçası
4 tane zeytin
Az peynir, kaşar
Çay
Öğlen,
İki tane haşlanmış yumurta ile yeşil salata
Çay
Ara,
Bir kupa sütlü kahve
5 bisküvi
Spor yok
Şu henüz 0.5 lt.
Bu şekilde kilo verilmez!
Belki çok sağlıklı beslenmiyorum,ama en azından az yemeyi basarmaliyim.ve pek tabi egzersiz yapmayı da.
Dün mesela akşam saatlerinde yine coştum.biraz abur cubur, biraz ceviz,hadi bir poğaça derken aldı başını gitti.
Artık havalarda ısınıyor.yuruyus için bahanede kalmıyor.bugun böyle oldu.yarinlar güzel olacak ve sağlıkla hedef kilom 55 kg ye geleceğim inşallah.
Dün 65.5 kg dim.
Bu gün 66.1 kg yım.
umarım verisin hedefimiz aynı seninle bende bi süredir diyetteyim yeni sayılır.. başarılar diliyorum.. akşam yememek en önemlisi

umarım verisin hedefimiz aynı seninle bende bi süredir diyetteyim yeni sayılır.. başarılar diliyorum.. akşam yememek en önemlisi
Teşekkür ederim, umarım istediğimiz kiloya sağlıkla en kısa zamanda geliriz.
Ben eylülden bu yana kilo vermeye uğraşıyorum.iki kez diyetisyene gittim.ama olmadı.sorun akşam oluyor benim.tum gün dikkat ediyorum,gece atıştırmalari bitiriyor malesef.

Az önce 20 dk lik leslie yürüyüş yaptım.sanirim 0.75 kalorilik bir egzersiz.bu da çok olmasa da metabolizmayı harekete geçirir.
Şu 0.75 lt icebildim.1.5 lt ye tamamlarim.
Planım şu saatten sonra bir şey yememek.
Bugün yumurta dışında gerisi sağlıksız bir beslenmeydi. Bu yüzden ilerleyen saatlerde ne olur pek bilemiyorum. Planım yememek.

Az önce 20 dk lik leslie yürüyüş yaptım.sanirim 0.75 kalorilik bir egzersiz.bu da çok olmasa da metabolizmayı harekete geçirir.
Şu 0.75 lt icebildim.1.5 lt ye tamamlarim.
Planım şu saatten sonra bir şey yememek.
Bugün yumurta dışında gerisi sağlıksız bir beslenmeydi. Bu yüzden ilerleyen saatlerde ne olur pek bilemiyorum. Planım yememek.
akşam yiyosan kilo aldırır sana çok acıkırsan yoğurt ye. ben mutfağa gitmemeye çalışıyorum yoksa tutamayabiliyorum kendimi.

Ben de 56 yim. 15 kiloyu veren ben o 1 kilo çakıldı kaldı gitmiyor. Sinir oldum. Bu arada 55 e inince üzüleceğimi soyleseler inanmazdım. Önceden 20 21 gösteriyordum.Küçük gösteriyorsun bilmem ne. Şimdi ise iyice çığırindan çıktı is. 26 yaşındaki kadını 18 yaşında yaptılar ya la!

akşam yiyosan kilo aldırır sana çok acıkırsan yoğurt ye. ben mutfağa gitmemeye çalışıyorum yoksa tutamayabiliyorum kendimi.
Evet,iyi fikir,benim sorunum abur cubur paket gıda.biskuvi mesela.cerez alışkanlığımız vardı.uzun süredir almıyoruz.daha sadelestirdik onu.iyi oldu.
Dün poğaça yaptım.saka gibi gün boyu 10 tane yedim.tabi sadece bunlarla kalmadı.midemi bir az yemeye alistiriyorum,kısa zaman sonra yeme atakları yaşıyorum.

Ben de 56 yim. 15 kiloyu veren ben o 1 kilo çakıldı kaldı gitmiyor. Sinir oldum. Bu arada 55 e inince üzüleceğimi soyleseler inanmazdım. Önceden 20 21 gösteriyordum.Küçük gösteriyorsun bilmem ne. Şimdi ise iyice çığırindan çıktı is. 26 yaşındaki kadını 18 yaşında yaptılar ya la!
:KK70::p:KK73:darisi başımıza olsun .
Neler yaptın ,anlatsana biraz.
Ödem atıcı çay ve yürüyüş o bir kiloyu kolayca atar bence.
Eskiden ,bana da öyle derlerdi ,nasıl mutlu olurdum.kilo insanı gerçekten yaşından büyük gösteriyor.alsana bir kilo vermek için bir sebep daha:KK75:

Ben de 66,6 kg bugünkü güncel kilom. Ben 17 kg verdim. Spor da yaptım, diyetle de destekledim. Ama akşam 7den sonra yemedim. Yani gece asla yememek lazım. Ayrıca bu iş hareketsiz olmuyor. Benim de hedef haziran sonuna kadar 55 olmak.

Ben de 66,6 kg bugünkü güncel kilom. Ben 17 kg verdim. Spor da yaptım, diyetle de destekledim. Ama akşam 7den sonra yemedim. Yani gece asla yememek lazım. Ayrıca bu iş hareketsiz olmuyor. Benim de hedef haziran sonuna kadar 55 olmak.
Tebrik ederim,17 kg harika bir başarı. Umarım istediğimiz kiloya sağlıkla ulaşırız.
söylediğin gibi akşam belli bir saatten sonra yemeyi bırakmadan kilo veremeyeceğim.benim sorunum tüm gün dikkat Edip akşam çay saatinde abartiyorum .bunu halledersem kilo problemi ortadan kalkacak inşallah.egzersiz yapıyorum.bazen ara versem de leslie yürüyüş yapıyorum.sadece akşam çay saatinde yemesem yeterli olacak benim için.

bugün kahvaltı da,
uc tane sosis
bur dilim peynir
bur bir dilim tam buğday ekmeği
dört tane zeytin
cay içtim.
oglen ve ara öğün olarak,
4+4 petibor bisküvi
bir muz
bir portakal
iki fincan sütlü kahve içtim.
akşam,
bir kepçe nohut yemeği
bir kase yoğurt yiyeceğim.
egzersiz,20 dk leslie
su 1.5 lt
guncel kg,65.8 kg

Merhabalar ben de başladım haftada 4 gün sesli yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum aksam yatmadan yoğurt limon pul biber kürü yapıyorum 61.2 kiloyum hedefim 58 ı görmek sonrada 57 ye düşmek zaman sınırım yok katı bir diyette yapmıyorum yerine göre yiyiyorum

Tebrik ederim,17 kg harika bir başarı. Umarım istediğimiz kiloya sağlıkla ulaşırız.
söylediğin gibi akşam belli bir saatten sonra yemeyi bırakmadan kilo veremeyeceğim.benim sorunum tüm gün dikkat Edip akşam çay saatinde abartiyorum .bunu halledersem kilo problemi ortadan kalkacak inşallah.egzersiz yapıyorum.bazen ara versem de leslie yürüyüş yapıyorum.sadece akşam çay saatinde yemesem yeterli olacak benim için.
Teşekkürler ben de uzun vadede verdim kiloyu. Ama artık hedefe az kaldı ve bir an önce ulaşmak istiyorum. Çünkü hep beğendiğim kıyafetleri 38 alıyorum. Bu sayede daha çok hırs yapıyorum. Hedefe sadece 11 kg kaldı. Artık havalar da ısınınca yürüyüş yaparım. Evde leslie de devam.
Kahvaltıda bir yumurta sarısı, az peynir, az domates, 3 yeşil zeytin yedim ve bir bardak süt içtim, ekmek yok.

Merhabalar ben de başladım haftada 4 gün sesli yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum aksam yatmadan yoğurt limon pul biber kürü yapıyorum 61.2 kiloyum hedefim 58 ı görmek sonrada 57 ye düşmek zaman sınırım yok katı bir diyette yapmıyorum yerine göre yiyiyorum
Sizin verilecek kilonuz azmış zaten verirsiniz. Ben de leslie yapıyorum. O kürün sodalısını yapmıştım daha önce. Yeşil elma, limon, tarçın, karabiber, karanfilli detoks çayını yapıyorum ben. Onu da öneririm.

günaydın:KK36:
Güncel kilo 66.6 kg
kahvaltı 7.30
bir dilim tam buğday ekmeği
bir dilim peynir
iki tane zeytin
bir tane domates
iki bardak çay

Ara,
Bir fincan sütlü kahve
Öğlen,
İki tane haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Dört tane ceviz
Limonlu marul, maydanoz ve taze soğan
Cay

bugün bisküvi ve şekerleme, çikolatayı tamamen hayatımdan çıkarıyorum.ara öğün bahanesiyle yediğim bu sağlıksız şeyler artık yoksunuz.
ayrica bir süre meyve de yemeyecegim. İnşallah basarabilirim.
strese giren ve sıkıntısını dışa vuramayan insanlar da mide kısmında yağ birikiyor.ve vücut sisiyor.bu sorunu yaşıyorum ben malesef.ayrica yenilen sağlıksız ve bol kalorili yiyecekler de hem açlık hissini hem de bu yağ miktarini sürekli arttırıyor.artik ben buna izin vermeyeceğim.
Sağlıklı yaşam için kilo vermek şart.
birde görünüş ,iyi hissetme kısmı var.su sıralar giydiğim hiç bir şey yakışmıyor üzerime.bel oyuntum olmadığı ve sis bir midem olduğu için kıyafet sıkıntısı yaşıyorum.dun terziye gittim .elbise ve Pantalon için.neyseki son anda caydim.yoksa oda mutsuz edecekti beni.sadece 5 kg versem bile vücudum toparlanacak inşallah.

Yoğurt küründen sonuç aldınız mı?

Back
X