Hedef 60 :) Diyet arkadaşı arıyorum :D

selamlar günlüğünüzü okudum sizden daha fazlayım 116 kilom haşimatoluyum bende etrx kullanıyorum ayni ilacı yani :) ama 50 mg. bizim kilo vermemiz biraz zor oluo o yüzden bizim yolumuz daha uzun normal insanlara göre :( bnde zayıflamak istiyorum aynı dertten muzdarip olduğumuzdan destekçinim kızzzz :) diyet arkadaşı arıyormuşsunnn hala arıyomusun :))) olabilirim bak :)))

Arıyorum ya eksik olmasın fazlamız olsun:) Kaç kişi olduk burda birlikten kuvvet doğarmış :KK9:
Boyun kaç canım senin? Ya benim antiTg-TPO o kadar yüksek ki bi önceki TSH 0.17 çıktı yok yani çalıştıramıyorum. Dün baktırdım 0.37 eh dedim azıcık düzelme var. Antiler 4000 küsürlarda. Vücudum kendiyle savaşıyor anlamsızca.
Çoooooook zor bacım çok biliyorum. Senin nasıl gidiyor değerler ?
Birde bende metabolik sendrom var. Ölümcül dörtlü diyorlar halk arasında :KK43:
HT düzelttim artık normale döndü gibi. Lipitlerimde gayet iyi çıktı bukez maaşallah :)
Şuan kilon kaç istersen birlikte devam edebiliriz. Çokta mutlu olurum.
Hem destek hem rekabet ne dersin ?
Hoşgeldin diyeyim mi:KK53:

hoşbulduk canımmm :))) bendede anti t 1500 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam tsh eh iyidi sanırım baya aralıklarla gidiyorum hastaneye 2 senedir ne zaman gitsem günde 1 tane 50 mg etrox veriolar bende ondan gitmiorum pek kontrole...

bide glifor verdilerdi kullanmıyorum nie diye sorma bende bilmiyorum :) etroxuda arada bi kullanmadığım oluo ilaç konusunda pek düzenli olamadım anlayacağın... metabolik sendrom ne ki kız nelerin var başka??? çok geçmiş olsun bu arada... Allah hepimize şifa versin.
ha gliforuda inslin direnci var demişti doktor ozaman vermişti . bendede şunlar var canım haşimato ,insln drenci, bide senelerdir pcos... glifor pco ya da iyi gelio die duydum ama kullanmıom işte :S ooffff bi düzene oturmadı şu ilaçlar ya :S

Canım sende metabolik sendroma adaysın o halde kötü haber vermek istemem ama o gliforu ne kadar iğrenç olsada kullanman gerekiyor :(
Bende 1000 mg alıyorum diaformin sabah akşam yemek sonrası aç karnına yarım yarım. İlaçlarını mutlaka al. PKO bende de var. OKS kullanınca düzeliyorum bırakınca 3 ay sonra yine aynı. Düzensiz kanamalar vs. Ama başka bir hastalığım yok çok şükür. Bunlarla yaşamaya alıştım hastaymışım gibi gelmiyor yani. Yalnız ilaçlarını kullan bacım. Hatta birbirimizi teşvik edelim bende iyi bir hasta değilim o konuda baktım ne zaman ödemleniyorum taşikardim başlıyor o zaman 15-20 gün içiyorum euthyroxu sonra baktım iyiyim unutuyorum gidiyor. o_O

Bu kez istikrarlı olmaya kararlıyım. Hayatta herşeyi başaran ben kewndimle verdiğim bu savaşıda kazanırım. Gel sende birbirimizi motive edelim. Teşvik edelim. Zor bu hastalık yaşamayan bilemez. Gavur gibi de sinsi namussuz :KK53:

Dün akşam
fırında kaşarlı dana kuşbaşı yarım porsiyon
bol salata
1 dilim tam tahıllı ekmek
ve 2 bardak ayran

Ardında 1 fincan bitki çayı

Bu sabah
2+2 zeytin
1 dilim peynir
2 dilim salam
1 bardak çay

Ara olarak 10'da yeşil elmam var.
1 orta kahve

Öğlen için
Bol salata ve
akşamdan yaptığım kuşbaşı kaşar yarım porsiyon

Ara öğünlerimde birşey yok bu öğleden sonra çıkıp almam gerekiyor.

Dün akşam
fırında kaşarlı dana kuşbaşı yarım porsiyon
bol salata
ve 2 bardak ayran

Ardında 1 fincan bitki çayı

Bu sabah
2+2 zeytin
1 dilim peynir
2 dilim salam
1 bardak çay

Ara olarak 10'da yeşil elmam var.
1 orta kahve

Öğlen için
Bol salata ve
akşamdan yaptığım kuşbaşı kaşar yarım porsiyon

Ara öğünlerimde birşey yok bu öğleden sonra çıkıp almam gerekiyor.

Çok yağlı yiyorsun canım. Kaşarlı et, salam, yine kaşar... Kilo ne kadar yüksekse minimum kalori ihtiyacı da o kadar yüksek oluyor. O yüzden aldığın kaloriye laf söylemiyorum ama yağ oranını yüksek buldum.

Bir de ben de ilaç kullanmayı sevmem ama doktorun verdiği ilaçları kullanın. Glifor kilo da verdirir zaten. Böyle deyip teşvik etmek yanlış geliyor kulağıma ama zaten kullanmanızı söylemişler, kullanın.

Fırında kuşbaşında yağ olmuyor pek. Sadece üzerine serptiğin kaşar yağlı gerisi domates birber ve soğanla suyunda, buharında pişiyor et zaten yağsız . Üzerine serptiğin kaşarda yarım porsiyon için en fazla ne kadar yağ oalabilir ki? Salam polenezin dilimleri fümeden bile ince füme bulamadığım zamanlarda kullanıyorum. Ben çok yağlı olduğunu düşünmüyorum. Ki yağ miktarınuı çok fazla minimuma indirmeyi de sakıncalı buluyorum. Neyse haklı olabilirsin tabi ki dikkat edelim biraz daha :)

İlaçlaaaar ah o ilaçlar nefret ediyorum hepsindeeeeeeen :) :(

Arıyorum ya eksik olmasın fazlamız olsun:) Kaç kişi olduk burda birlikten kuvvet doğarmış :KK9:
Boyun kaç canım senin? Ya benim antiTg-TPO o kadar yüksek ki bi önceki TSH 0.17 çıktı yok yani çalıştıramıyorum. Dün baktırdım 0.37 eh dedim azıcık düzelme var. Antiler 4000 küsürlarda. Vücudum kendiyle savaşıyor anlamsızca.
Çoooooook zor bacım çok biliyorum. Senin nasıl gidiyor değerler ?
Birde bende metabolik sendrom var. Ölümcül dörtlü diyorlar halk arasında :KK43:
HT düzelttim artık normale döndü gibi. Lipitlerimde gayet iyi çıktı bukez maaşallah :)
Şuan kilon kaç istersen birlikte devam edebiliriz. Çokta mutlu olurum.
Hem destek hem rekabet ne dersin ?
Hoşgeldin diyeyim mi:KK53:

Merhaba
İzin verirsen konu ile ilgili bir bilgi aktarayım. İ.Saraçoğlunun troid sorunları için dereotu kürünü araştırmanızı öneririm. Bende ilaç kullanıyorum 5 yıl oldu. Kilo vermem çok zordu. Bu kürü 1 aydır yapıyorum. Yürüyüşle destekleyince düzenli kilo verebiliyorum hemde hormon değerlerim düzeldi. Yapıpta harika sonuç alanlar var. Bende memnunum dereotundan, inşallah bu ilaçtan kurtulmayı umuyorum. Ömür boyu bu ilaca mahkum olmak istemiyorsanız Mutlaka yapın derim, çok kolay ve etkili....

Canım sende metabolik sendroma adaysın o halde kötü haber vermek istemem ama o gliforu ne kadar iğrenç olsada kullanman gerekiyor :KK43:
Bende 1000 mg alıyorum diaformin sabah akşam yemek sonrası aç karnına yarım yarım. İlaçlarını mutlaka al. PKO bende de var. OKS kullanınca düzeliyorum bırakınca 3 ay sonra yine aynı. Düzensiz kanamalar vs. Ama başka bir hastalığım yok çok şükür. Bunlarla yaşamaya alıştım hastaymışım gibi gelmiyor yani. Yalnız ilaçlarını kullan bacım. Hatta birbirimizi teşvik edelim bende iyi bir hasta değilim o konuda baktım ne zaman ödemleniyorum taşikardim başlıyor o zaman 15-20 gün içiyorum euthyroxu sonra baktım iyiyim unutuyorum gidiyor. o_O

Bu kez istikrarlı olmaya kararlıyım. Hayatta herşeyi başaran ben kewndimle verdiğim bu savaşıda kazanırım. Gel sende birbirimizi motive edelim. Teşvik edelim. Zor bu hastalık yaşamayan bilemez. Gavur gibi de sinsi namussuz :KK53:
valla canım tam sinsiler :) tamam kız içioz hapları bak hep içicez ama bırakmak yok :) gliforuda neden kullanmıyom aslında ya nasıl diyim benim bağırsakların maşşallahı var çok iyi çalışıo günde 2 3 kere çıkarım dışarı öyle anlatayım bari ama gliforu içincek yandımmmmm 4 5 6 gidio böle ay yeminle tuvalete gitmek zor gelio artık :)ama içicem madem öyle gerçekten içmem gerekio açerim uleeeeennnnnn

valla canım tam sinsiler :) tamam kız içioz hapları bak hep içicez ama bırakmak yok :) gliforuda neden kullanmıyom aslında ya nasıl diyim benim bağırsakların maşşallahı var çok iyi çalışıo günde 2 3 kere çıkarım dışarı öyle anlatayım bari ama gliforu içincek yandımmmmm 4 5 6 gidio böle ay yeminle tuvalete gitmek zor gelio artık :)ama içicem madem öyle gerçekten içmem gerekio açerim uleeeeennnnnn

Canım içerisindeki metformin karbonhidrat metabolizmasını etkiliyor. Eğer beslenmen karbonhidrat ve yzağdan fakir olursa çok fazla sorunla karşılamazsın emin ol. Bende başladım yeniden bir haftadır kullanıyorum. Beslenme şeklim değiştiği için ilk iki gün çektiğim sıkıntı şimdilerde yok. İç muhakkak bak ben işi bilip işe gitmeyenlerdenim banı bu tanılar konduğunda 62'den aniden 70e çıkmıştım keşke düzenli kullansaydım şimdi bu halde olmazdım. :( :KK4: dövesim geldi kendimi bak şimdi.

benimde dövesim geliyor çoğu zaman baştan 5 sene önce kilo almaya başladığımda içmedim bende .... sonuç 116 olduk :S
bugun içtim gliforumu sabah aksam 1 er taneeee:)

Akşam yemek yapmaktan erindim en doyurucu yımırtaydı :) peynirli omletle geçiştirdim akşamı

Bu sabah
1 dilim füme
1 dilim kepekli ekmek
4 zeytin
1 dilim peynir
1 fincan çay

Öğlene tavuk hazırladım
Salatam neyim yok bugün pek bi tembelim.

10da kahvemi içtim.

Ara öğün almadım yanıma bugün. Tembellikte 1 numarayım.

Sabah euthyroxu içip içmediğimi tam hatırlamıyorum ya sanki silindi beynim :(

Merhabalar;
Uzun zamandır bazı konularda danışmak için forumu takip ediyorum. Diyet maceralarını, ürün yorumlarını, hayata dair ne varsa burada bulabilir insan ve dedim ki kendime Dilay bu topluluğun içinde olmalısın :D
Ve bunca azimli kadını okudukça, tanıdıkça kendimce uzun zamandır kendimi oyaladığım yeter diyorum.
Artık kendine de dur demelisin Dilay!..
Ve an itibariyle kendime karşı savaşım başlamış durumda.
Şuan tartıda tam 102 kilo geldim. (24.09.14) :KK43:
Boyum 1.70 ve daha 27 yaşındayım. Hedef kilom zaman içerisinde ideal kilom olan 60'a düşmek.
Gün gün diyet ve spor proğramımı buradan yazacak ve takip edeceğim. Benimle aynı durumda olan kimseler varsa yanıma beklerim :D
İlk hedefim aralık sonuna kadar 17 kilo vermek :D
Ve aynı zamanda ilaçlarımı düzenli kullanıp (haşimato tiroidi ve metabolik sendrom hastasıyım. Hiç düzenli ilaçlarımı kullanmadım ), sigarayıda bırakmayı aradan çıkarmak :D

Ve başlasın düzenli hayat :KK66:
24.09.14: 102, 12 adet sigara, ilaçlar alınmadı tabiki de:D
Selam canim iyi bayramlar, bende hashimoto hastasiyim 25 yasindayim ev hanimiyim, hashimoto icin ilaclarimo duzgun aliyorum tsh seviyem.normalde suan.. ama gun gectikce ve yedigime.dikkat etmedikce kilo aliyorum 1 senedir evliyim ve 10 kilo aldim yaklasik. Glifor demissiniz o kabizlik icin diimi? Gecen ay doktpr banada verdi kabizliktan damar incelmesi olmus yedigine dikkat ediceksin dedi ve surupta verdi bagirsak duzenleyici bi kez kullandim zaten her sabah tiroid ilaci iciyorum baska ilaca tahammulum yok :(
nasil bi yol izliyorsun kilo vermek icin... kilo vermemiz tiroidden dolayi gercekten cokmu zor :(

Merhaba arkadaşlar,
Uzuuun bir ara verdik malum bayram. Öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum. Bayram iyi hoş güzelde ah bide o ikramlıkları olomasa değil mi?
Olabildiğince programıma uydum ancak aradaki kaçamaklar maleserf kilo vermemi duraksattı. Aynı kiloda sabitim. Tabii şükrediyorum üstüne eklenmediğine :)

Bu hafta çok daha sıkı olacak malesef diyetim :D

Sabah
İlaç (+)

Bir kase nesfit

o kadarcık :(

R redvelvetcupcake canım çok sağol iyi geçti nasıl olsun telaşeyle. Seninde bayramın kutlu olsun:KK52:

galina_ galina_ merhaba, canım glifor bir antidiyabetiktir. Laksatif değil. Amacı dışında da kullanılmamalıdır. Doktorun acaba insülin direncin olduğu için vermiş olabilir mi? Kimseyi yanlış yönlendirmeyelim. Ben diaformin 1000 kullanıyorum. İnsülin direncim yüksek o yüzden kullanıyorum. Kullanmazsam 10 yıl sonrasının Tip2 diyabet hastasıyım :(
Haşimato tiroidi de evet oldukça zor. Ben ilaçlarımı kullanamıyordum. Şimdi başladım. Diyetimide kendime göre günlük kalori ihtiyacımın altında beslenerek ayarladım. Herşey var ancak ölçüyle. Tabi durmak bilmez boğazıma dur dedim öncelikle :)

evet misafirlerim var birkaç gündür. Giremiyorum da doğru düzgün siteye.
dün akşam fırında patlıcan oturtma yaptım yağsız kıyma, bir çorba kaşığı zeytin ya ile pilav ve cacık.

Kendi akşam menüm 1 kase caık, 3 kaşık pilav, 3 kaşık oturtma

sabah yetişemedim işe ondan 3-5 krakerle geçti. Arada 1 elma ve öğlen 3 kaşık pilav (ki bu aralar pilavla imtihanım var sanırım. ) 3-4 kaşıkta sebze türlüsü.

ara öğünüm çayım var bugün.

Yetişe-mi-yo-rum. İş, msafir,kendim üçlüsünde başarısızım :(

Akşam için planım yok daha bakalım. Diyet yemeği tarifi verebilecek kimse var mı ki? :)

Akşam taze fasülye ve cacık
1 dilim ekmek
saat 8'de 1 elma
saat 11'de bir bardak süt

Bu sabah yetişemedim yine :(
1 bardak süt
1 yeşil elma

Öğlen için arkadaşlarla yemeğe çıkıcaz
yağsız bol salata ve ızgara düşünüyorum
Kilomda sanki az bi oynama oldu gibi :)
Sabah tartıda 98.7 çıktı.
3oo gram gramdır :D

Evet misafir misafir üstüne :D daha benim kuzenler gitmeden eşiminkiler geldi ev cümbür cemaat kaynıyor. Bir üstüne ii yerimde denetimlerimiz var. Düzenli beslenemesem de yani daha doğrusu almam gwrekwn kaloriden çok çok aşagılarda alsamda sanırım koşuşturma şu bı derken kilocuklar gitmiş :)

BU SABAH TARTIDA 97.4 GÖRDÜM. İviiiit gidiyor kilolar :)

Diyetim de ufak bir oynama yaptım
sabah fix menü
1 dilim füme
2 zeytin
bir dilim peynir
1 bardak çay
ve bir dilim ekmek

Her öğlen mecburiyetten 1 kase nesfit

arada 1 elma
Eve gelince 6 gibi 1 fincan filtre kahve

Akşam her uemekten sadece 3 kaşık

bir haftadır neredeyse hep aynı menüm

yürüyüş sadece işten eve tempolu 15 dak.

bakalım yıl sonuna kadar hedeflediğim kiloya erişecekmiyim :)

diyete başlayalı neredeyse 1 ayı buldu ve ben bu bir ay içerisinde 102 kilodan 97.5'e düşebildim. 4,5 kilo gitti. Devam ediyorum işlerimin yoğunluğundan yazamıyorum ancak :(

Diyetime bazen 1200 bazen 1400 kcl diyetlerle devam ediyorum. Artık bu beslenme biçimine de alıştım artık rutine bindirdim. Yürüyüşe çıkamıyorum ancaqk en büyük sıkıntım bu. Yürüyüş bandına kaldım yine. Yarından itibaren 1 saat yürüyüş ekliyorum diyetime bakalım bu önümüzdei ay nasıl geçiçek :)

Back
X