- Konu Sahibi yagmuricenkiz
Merhaba,Merhabalar;
Uzun zamandır bazı konularda danışmak için forumu takip ediyorum. Diyet maceralarını, ürün yorumlarını, hayata dair ne varsa burada bulabilir insan ve dedim ki kendime Dilay bu topluluğun içinde olmalısın
Ve bunca azimli kadını okudukça, tanıdıkça kendimce uzun zamandır kendimi oyaladığım yeter diyorum.
Artık kendine de dur demelisin Dilay!..
Ve an itibariyle kendime karşı savaşım başlamış durumda.
Şuan tartıda tam 102 kilo geldim. (24.09.14)
Boyum 1.70 ve daha 27 yaşındayım. Hedef kilom zaman içerisinde ideal kilom olan 60'a düşmek.
Gün gün diyet ve spor proğramımı buradan yazacak ve takip edeceğim. Benimle aynı durumda olan kimseler varsa yanıma beklerim
İlk hedefim aralık sonuna kadar 17 kilo vermek
Ve aynı zamanda ilaçlarımı düzenli kullanıp (haşimato tiroidi ve metabolik sendrom hastasıyım. Hiç düzenli ilaçlarımı kullanmadım ), sigarayıda bırakmayı aradan çıkarmak
Ve başlasın düzenli hayat
24.09.14: 102, 12 adet sigara, ilaçlar alınmadı tabiki de![]()
Ben Dukan diyetine başlayalı 20 gün oldu. Sabah 4,5 öğleden sonra 5 kilo vermiş gibi görünüyorum. Çok uzun soluklu bir diyet olduğu için ben de kendimi yeni başlamış varsayıyorum. 6 ayda hedefim olan 70 kiloya düşmeyi düşünüyorum. Sanırım başarılı da olacağım. 20 gündür bir lokma bile olsa diyeti bozmadım. Acıkmıyorum. Gitgide daha çabuk doymaya başlıyorum. En güzeli de akşam yemeğinden birkaç saat sonra deli gibi atıştıracak birşeyler aramıyorum. İnsanlar zayıflamışsın, yüzün küçülmüş dedikçe motivasyonum artıyor. Seve seve size diyet arkadaşı olabilirim.