Hedef 60 :) Diyet arkadaşı arıyorum :D

Merhabalar;
Uzun zamandır bazı konularda danışmak için forumu takip ediyorum. Diyet maceralarını, ürün yorumlarını, hayata dair ne varsa burada bulabilir insan ve dedim ki kendime Dilay bu topluluğun içinde olmalısın :D
Ve bunca azimli kadını okudukça, tanıdıkça kendimce uzun zamandır kendimi oyaladığım yeter diyorum.
Artık kendine de dur demelisin Dilay!..
Ve an itibariyle kendime karşı savaşım başlamış durumda.
Şuan tartıda tam 102 kilo geldim. (24.09.14) :KK43:
Boyum 1.70 ve daha 27 yaşındayım. Hedef kilom zaman içerisinde ideal kilom olan 60'a düşmek.
Gün gün diyet ve spor proğramımı buradan yazacak ve takip edeceğim. Benimle aynı durumda olan kimseler varsa yanıma beklerim :D
İlk hedefim aralık sonuna kadar 17 kilo vermek :D
Ve aynı zamanda ilaçlarımı düzenli kullanıp (haşimato tiroidi ve metabolik sendrom hastasıyım. Hiç düzenli ilaçlarımı kullanmadım ), sigarayıda bırakmayı aradan çıkarmak :D

Ve başlasın düzenli hayat :KK66:
24.09.14: 102, 12 adet sigara, ilaçlar alınmadı tabiki de:D
Merhaba,

Ben Dukan diyetine başlayalı 20 gün oldu. Sabah 4,5 öğleden sonra 5 kilo vermiş gibi görünüyorum. Çok uzun soluklu bir diyet olduğu için ben de kendimi yeni başlamış varsayıyorum. 6 ayda hedefim olan 70 kiloya düşmeyi düşünüyorum. Sanırım başarılı da olacağım. 20 gündür bir lokma bile olsa diyeti bozmadım. Acıkmıyorum. Gitgide daha çabuk doymaya başlıyorum. En güzeli de akşam yemeğinden birkaç saat sonra deli gibi atıştıracak birşeyler aramıyorum. İnsanlar zayıflamışsın, yüzün küçülmüş dedikçe motivasyonum artıyor. Seve seve size diyet arkadaşı olabilirim.

Merhaba,

Ben Dukan diyetine başlayalı 20 gün oldu. Sabah 4,5 öğleden sonra 5 kilo vermiş gibi görünüyorum. Çok uzun soluklu bir diyet olduğu için ben de kendimi yeni başlamış varsayıyorum. 6 ayda hedefim olan 70 kiloya düşmeyi düşünüyorum. Sanırım başarılı da olacağım. 20 gündür bir lokma bile olsa diyeti bozmadım. Acıkmıyorum. Gitgide daha çabuk doymaya başlıyorum. En güzeli de akşam yemeğinden birkaç saat sonra deli gibi atıştıracak birşeyler aramıyorum. İnsanlar zayıflamışsın, yüzün küçülmüş dedikçe motivasyonum artıyor. Seve seve size diyet arkadaşı olabilirim.

Canım teşekkür ederim. Dukan diyetiyle bende bi beş kilo vermiştim zamanında :) Bıraktım hop geri. Daha iki gün oldu benimde zaten başlayalı baya iyi gidiyorum sanki. Daha tartıya çıkmadım. Haftaya çarşamba çıkıcam ama en fazla 1-2 oynamış olacak oda ödem. Çooook sevindim. Diyet kardeşliğimiz hayırlı olsun. :KK9:
Sen seyir dönemindesin sanırım şuan.

Dayanamadım tartıldım bu sabah :)
100 kg çıktım yani 2 kilo uçmuuuuş gitmiş hemencecik. Tabi bunda euthyroxun payı büyük ödemler foss indi hemencecik :) Müthiş derece motive oldum 4 günde 2 kg gidince hadi bakılım devam devam :) :)

Kahvaltı aynı ilaçlar alındı. Çayım kahvem diyet motamot gidiyor bakalım. Hafta sonu tabii umuyorum eşim katakulli çevirmez :D

Merhabalar;
Uzun zamandır bazı konularda danışmak için forumu takip ediyorum. Diyet maceralarını, ürün yorumlarını, hayata dair ne varsa burada bulabilir insan ve dedim ki kendime Dilay bu topluluğun içinde olmalısın :D
Ve bunca azimli kadını okudukça, tanıdıkça kendimce uzun zamandır kendimi oyaladığım yeter diyorum.
Artık kendine de dur demelisin Dilay!..
Ve an itibariyle kendime karşı savaşım başlamış durumda.
Şuan tartıda tam 102 kilo geldim. (24.09.14) :KK43:
Boyum 1.70 ve daha 27 yaşındayım. Hedef kilom zaman içerisinde ideal kilom olan 60'a düşmek.
Gün gün diyet ve spor proğramımı buradan yazacak ve takip edeceğim. Benimle aynı durumda olan kimseler varsa yanıma beklerim :D
İlk hedefim aralık sonuna kadar 17 kilo vermek :D
Ve aynı zamanda ilaçlarımı düzenli kullanıp (haşimato tiroidi ve metabolik sendrom hastasıyım. Hiç düzenli ilaçlarımı kullanmadım ), sigarayıda bırakmayı aradan çıkarmak :D

Ve başlasın düzenli hayat :KK66:
24.09.14: 102, 12 adet sigara, ilaçlar alınmadı tabiki de:D
Ben de zayıflamak istiyorum :(((( Nasıl başaracağım? Şu an 72 kiloyum. 6 ay önce doğum yaptım. Hamile kaldığımda 62 kiloydum.

Merhaba. :KK25:

Kötü konuşup acıyormuş gibi görünmek istemiyorum. O yüzden ayrıntıya girmeyeceğim. Metabolik sendromu ilk defa duydum, ne olduğunu anlamak için de internetten arattım. Okuduklarım da beni sana ve günlüğüne tamamen bağladı.

Aramızda 22 kiloluk bir fark var, o yüzden belki rejim arkadaşı olamam sana. Ama kesinlikle günlüğünü takip edeceğim, ve yazdıklarına cevap yazacağım. Gelmezsen de hesabını sorarım, haberin olsun. :KK8: Çünkü başarmak zorundasın. En azından daha kötüye gitmemesi için kontrolü eline almak zorundasın.

Ayrıca eşinin kilosunu yazmamışsın ama sanırım senin durumundan çok da farklı değildir. Onu da kilo vermeye teşvik etmelisin. Sonuçta hayatınızı her açıdan en güzel haliyle yaşamak, en çok keyif almak için ideal kilonuzda olmalısınız. Ayrıca bugün senin yaşadığın problemleri ilerde (belki de kısa sürede) o da yaşayabilir. O yüzden onu da yanına çekmeye bak derim.

Profil fotoğrafındaki sen misin bu arada?

:D aynı dertten müzdaribim bende. Eşimle 3 yıldır evliyiz beş yıldırda beraberiz tanıştığımızda ben sadece 62 kiloydum :) sayesinde ikimizde aldık başımızı gidiyoruz. Bu akşam sabotajının ilk evresimi atlattım karşımda öyle bir iştahla yemek yedi ki boğasım geldi resmen :D
bu arada elbette birlikte bitiş çizgisini göğüslemeye adım adım yürüyebiliriz hatta bir yoldaş tek olmaktan her zaman çok ama çok iyidir. :D

Bu akşam sadece on dakika yürüyebildim.
Bir kase nesfit bir yeşil elma ve ofçayın karışık form çayını tükettim.
Eğer bu azimle devam edersem yapabilirim diyorum. :KK66:
Hadi bakalım yarın kocaman musmutlu bir gün bizi bekliyor kızlar herkese iyi geceler :D

02.09.14 - 105.5
27.09.14 - 99.8

Artık bir daha 3 haneli sayıları görmek istemiyorum.
Eşim de alıştı sanırım artık. Eskisi gibi değil. Dün şekerpare almış gelmiş, misafirlerimize kendi servis yaptı benim canım istemesin diye.
Eşiniz nasıl bilmiyorum ama benimkinin fazla kilosu yok, 5 kilo verse iyi olur gibi geliyor bana yine de. Bebeğimiz var, onun da sağlıklı anne babaya ihtiyacı var, benim en büyük motivasyon kaynağım bebeğim.

Canım benim eşimin maşallahı var hem boylu hem enli sağolsun :). Yemeğide yedirmeyide çok sever banada kiloyu yakıştırıyor benim löp değil etlerim baya sıkı sarkmam sallamam yok bacaklarım safi kas zaten o yüzden o kilo vermem taraftarı değil. O yüzdende sürekli komplolarla karşı karşıyayım :)
Ben onu kilo verince sigarayı bırakıcam diye motive ediyorum işte :D

Canım benim eşimin maşallahı var hem boylu hem enli sağolsun :). Yemeğide yedirmeyide çok sever banada kiloyu yakıştırıyor benim löp değil etlerim baya sıkı sarkmam sallamam yok bacaklarım safi kas zaten o yüzden o kilo vermem taraftarı değil. O yüzdende sürekli komplolarla karşı karşıyayım :)
Ben onu kilo verince sigarayı bırakıcam diye motive ediyorum işte :D

Aynı benim eşim de 1,95 boya 95 kg. Bir de Türk değil eşim benimle evlenip Türkiye' ye yerleşti, o yüzden Türk yemeklerine bayılıyor. Annemle de çok yakın oturuyoruz düşün artık halimizi :)
Benim boyum da 1.78 ve ben 80 kg iken 40 beden giyiyorum, eşim de 80' den aşağı düşme diyor ama ben 70 olmak istiyorum.
Diğer etlerim sıkı ama kollarımdan rahatsızım, onları sıkılaştırmak istiyorum.

Merhaba. :KK25:

Kötü konuşup acıyormuş gibi görünmek istemiyorum. O yüzden ayrıntıya girmeyeceğim. Metabolik sendromu ilk defa duydum, ne olduğunu anlamak için de internetten arattım. Okuduklarım da beni sana ve günlüğüne tamamen bağladı.

Aramızda 22 kiloluk bir fark var, o yüzden belki rejim arkadaşı olamam sana. Ama kesinlikle günlüğünü takip edeceğim, ve yazdıklarına cevap yazacağım. Gelmezsen de hesabını sorarım, haberin olsun. :KK8: Çünkü başarmak zorundasın. En azından daha kötüye gitmemesi için kontrolü eline almak zorundasın.

Ayrıca eşinin kilosunu yazmamışsın ama sanırım senin durumundan çok da farklı değildir. Onu da kilo vermeye teşvik etmelisin. Sonuçta hayatınızı her açıdan en güzel haliyle yaşamak, en çok keyif almak için ideal kilonuzda olmalısınız. Ayrıca bugün senin yaşadığın problemleri ilerde (belki de kısa sürede) o da yaşayabilir. O yüzden onu da yanına çekmeye bak derim.

Profil fotoğrafındaki sen misin bu arada?
Eşim enine boyuna canım ben gibi değil. Fotoğraf bana ait evet. Anlayayışın bu maceraya ortak olacağın için şimdiden teşekkür ederim ;) mobilden girmek çok zor. Daha sonra mesajını iyice okuyup cevaplandıracağım. :)

Aynı benim eşim de 1,95 boya 95 kg. Bir de Türk değil eşim benimle evlenip Türkiye' ye yerleşti, o yüzden Türk yemeklerine bayılıyor. Annemle de çok yakın oturuyoruz düşün artık halimizi :)
Benim boyum da 1.78 ve ben 80 kg iken 40 beden giyiyorum, eşim de 80' den aşağı düşme diyor ama ben 70 olmak istiyorum.
Diğer etlerim sıkı ama kollarımdan rahatsızım, onları sıkılaştırmak istiyorum.
Sorma ya benimde etlerim sıkı bacaklarım kollarım kalçalarım kas yığını gibi bi on sene önce devamlı sporla uğraşıyordum ordan kalma hep bunlar erimiyorda :) az löp olsa bu azimle veririm ben bu kiloyu altı ayda ama olmuyo işte birde birton hastalık işte arada.

Bu akşam annemlerdeydik balık menü bir tık kaçırdım ayarını muhabbetle. O yüzden bugünü yarından düşeceğim mecbur :(
Tartı da 100 gördüm haftaya kadar iki basamağa düşmeliyim. Boğazıııım dur de kendine noluuuuuuuuur :)

Hayır 2aydır bıraktı emmeyi.
Canım o halde kendi hayat kalitene uyacak bir proğram oluşturmanı yada bir beslenme uzmanına danışmanı öneririm. Kilon çok fazla değil. Kronik bir hastalığın yoksa iyi bir proğramla kolaylıkla kilo verebilirsin. Ve diyet arkadaşı olabiliriz sorun değil kaç kiloda kaç kilo fazlanın olduğu. Önemli olan yoldaşlık, azim, birbirine destek olabilmek,motive etmek. Beklerim yani :D

Canım o halde kendi hayat kalitene uyacak bir proğram oluşturmanı yada bir beslenme uzmanına danışmanı öneririm. Kilon çok fazla değil. Kronik bir hastalığın yoksa iyi bir proğramla kolaylıkla kilo verebilirsin. Ve diyet arkadaşı olabiliriz sorun değil kaç kiloda kaç kilo fazlanın olduğu. Önemli olan yoldaşlık, azim, birbirine destek olabilmek,motive etmek. Beklerim yani :D
İnşallah canım ya. Çok isterim. Diyet kardeşliğimiz hayırlı olsun o halde.En Büyük KK

Bu akşam annemlerdeydik balık menü bir tık kaçırdım ayarını muhabbetle. O yüzden bugünü yarından düşeceğim mecbur :KK43:
Tartı da 100 gördüm haftaya kadar iki basamağa düşmeliyim. Boğazıııım dur de kendine noluuuuuuuuur :)
Canım 5 günde 2 kilomu verdin. Çok iyi gidiyor.

Canım 5 günde 2 kilomu verdin. Çok iyi gidiyor.
Ödemdir o ödem dedim ben kendime :) İlaçlarımı da aldığımdan foss iniyorum. Teşekkür ederim.

Bu sabah ilacımı aldım.
Ardından 1 bardak ılık su ile başladım güne
Kahvaltı
1 yumurta,
3 zeytin,
1 dilim füme,
1 kibrit kutusu beyaz peynir,
1 dilim tam tahıllı ekmek
ve şekersiz çay

Ara ögün 10
ofçay form+sarımsaklı çay
1 tanede kepekli bisküvi

Öğle 12 menüm;
50 gr semizoğu+ 2 dilim domates+1 kaşık zeytin yağlı salata
100 gr poşette sebzeli tavuk

ara öğün 15
1 mürdüm

ara öğün 16
1 dilim kepekli bisküvi

Akşama hayırlısı bakalım ;) Mesai içini iyi ayarlıyorum da evde çoooook sıkılıyorum.

Dünkü menün akşama kadar güzel görünüyor. Bence 100'ü gördükten sonra hala tartılmadıysan bir süre daha tartılma... İki basamakları görmen iyice garanti olur üstelik 99 göreceğine 98 görmek daha keyifli olur. 99 daha kritik görünür gözüne... En azından 1 hafta daha sık dişini derim ben. :)

Dünkü menün akşama kadar güzel görünüyor. Bence 100'ü gördükten sonra hala tartılmadıysan bir süre daha tartılma... İki basamakları görmen iyice garanti olur üstelik 99 göreceğine 98 görmek daha keyifli olur. 99 daha kritik görünür gözüne... En azından 1 hafta daha sık dişini derim ben. :)

:) insan duramıyor ki ya. Tartıyı kaldırdım evde gözümün önünden de iş yerinde olmuyor. Habire birilerini ölç -biç-tart. Haftaya kadar bu kadar hızlı verebilirmiyim bilmiyorum ama verebilirim belki de. Önceden çıkınca moralim bozuluyordu. Şimdi gram oynasa seviniyorum. Üstteki menü bu güne ait. Dün malum pazardı. Pazar günleri bizde kahvaltı şöleni olur.

Dün sabah;
2 dilim domates
bir on dal kadar maydanoz, roka,2 sivri biber,
1 dilim peynir,
1 yumurta,
2 dilim fıstıklı macar salam
2 bardak çay şekersiz.

Öğlen ;
Canım pek birşey istemedi. 1 kase nesfitle geçiştirdim.

Aralar meyve, bitki çayı
3'te 1 orta kahve

Akşam 18'de
3 kaşık pilav
100 gr kadar fırında çeşnili tavuklu sebze.
bol karalahana,havuç salatası

Yatmadan 1 bardak süt.

Bugün ki menüme gayet uyumluyum. Ara öğünlerim yanımda. Teşekkür ederim desteğin için :KK73:

Eveeeeet dayanamadım ve tartıldım 99.1 :KK73:

Akşam 19
1 kase tavuk çorbası, 1 dilim ekmek 3 kaşık tavuklu pilav
20-1 mürdüm
21-1 bardak form çay

Bu sabah
1 bardak ılık su
İlacımı aldım

1 yumurta
1 dilim salam
2+2 yeşil ve siyah zeytin
1 parça peynir