HEDEF 8 KİLOOO

heytbengeldim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
875
633
83
35
Bartın
Merhaba arkadaşlar. 58 kiloyken 3 ayda 65 kiloyu gördüm. malesef polikistik over rahatsızlığımın olduğunu öğrendim. doğum kontrol ilacı kullanıyorum.kilo verimi çok zor oluyormuş ama yapmam lazım pes etmeyecem

İki haftadır yediklerime dikkat ediyorum şu anda 63.5 kiloyum. hedefim 55 yediklerimi, yaptığım sporları, kilomu buraya yazarsam hem pes etmem kilo verirken hem motivasyonum olur diye düşündüm.

Dün çalıştıgım malesefffff :KK43:
Sabah kahvaltıda peynir zeytin domates az ekmek 1 çay kaşığı pekmez
ara öğün yok :KK43:
öğle arası kepek ekmeğine sandwich
akşam ıspanak mercimek
gün boyu kaçamaklarım akşam tv karşısında siyah üzümü biraz kaçırmısım ve gece yatarken 3 tane yaprak sarması yedim

yaptıgım sporlar: sabah işe gelırken 25 dk yürüdüm. yaklaşık 15 20 dk egzersiz akşam koşu bandında 1000 adım.

Sabah tartıldım 63.4 bu hafta hedefim 62.5 olmak. Hadi Bismillah

offfff dostlar offff neden insan boğazını tutamazki :((
kahvaltımı her zamnaki gibi diyete uygun yaptım
öğlen ıspanak 2 adet yaprak sarma yedim
dışarı çıktıgımda maleseffffff küçük boy pizza yedim :(((((
akşam patlıcan yemeği
sabah ve aksam yürüdüm 25 dakıkadan 50 dakika.
gece yatmadan 3000 adım attım
haftaya pazar tartılacam

dün bişey yaptım ve çiğköfte yedim diyet günlüğümve evet pişmanım ama faydası yok pişmanlığımın

ama bugün hiç kaçamak yok sanırım bu haftalık hedefimi 62.50 den 63.00 çıkartmam gerekecek azmet azmet azmet pis boğaz

Kolay gelsin bende başladım diyete. İnşallah hedeflerimize ulaşırız. Bende kendime günlük açtım ki motivasyonum düşmesin :) Bol eksiler :)

Kolay gelsin bende başladım diyete. İnşallah hedeflerimize ulaşırız. Bende kendime günlük açtım ki motivasyonum düşmesin :) Bol eksiler :)
tesekkur ederim. evet kaçamak yapınca suçlu hissediyorum kendimi buraya yazınca utanıyorum. dediğin gibi motivasyon oluyor :(( sanada bol eksiler

Back
X