• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

+80'den -60'lara

Katılırim ya neler yapıyosun peki
Ben haftalık olarak kilo takibinin yanı sıra bel göbek kalça ve bacak ölçüsü de isterim. Çünkü kilo kaybının kastan mı yağdan mı olduğunun en bariz göstergesi oluyor. Kaslar halihazırda az yer tuttuğu için tartıda eksi görüyor ama incelme yoksa kaslar eriyor demektir. Bu yüzden de ölçüm de isterim.
Ayrıca her gün menü ve spor takibi yapmak da. Ne yedik ne içtik hangi hareketleri yaptık. Sağlıklı mı ilerliyoruz yoksa dengesiz mi görebilmez lazım. Olabildiğince dengeli ve sağlıklı bir şekilde kilo verebilmek en temek hedefim.

Ben haftalık olarak kilo takibinin yanı sıra bel göbek kalça ve bacak ölçüsü de isterim. Çünkü kilo kaybının kastan mı yağdan mı olduğunun en bariz göstergesi oluyor. Kaslar halihazırda az yer tuttuğu için tartıda eksi görüyor ama incelme yoksa kaslar eriyor demektir. Bu yüzden de ölçüm de isterim.
Ayrıca her gün menü ve spor takibi yapmak da. Ne yedik ne içtik hangi hareketleri yaptık. Sağlıklı mı ilerliyoruz yoksa dengesiz mi görebilmez lazım. Olabildiğince dengeli ve sağlıklı bir şekilde kilo verebilmek en temek hedefim.
Ben grupta olunca tarti atiyodum birde yediklerimi söylüyodum
Menzura yok ya şuan olduğum yerde sağlık sorunu ile ilgili evimde degilimde gitmem 15 20 gün süre bilir o yüzden onları söyleyemem
İki çocuklayim artık elimden geldigi kadar birşeyler yapmaya çalışıyorum spor falan.Ben 6 7 kilo arası vermek istiyorum aslinda çok öyle fazla değil ama veremiyorumda yedigim için.

Back
X