- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
hafta sonunda yumurtadan ömür boyu tiksinmek var işin ucunda2ser yumurta yiyerek gunde toplam 6 yumurta olarak deneyebilirsin belki
Hayir canim haftada bir kere bu detoksu yapiyosunn tek o gun karişimi yaptigin gun sadece üç yumurta yiyorsun diyelim ki carsamba yaptin çarşamba gunu tek bu sekilde besleniyosun1 hafta boyunca günde 3 yumurta mı
Ben dusup bayilirim. Bir ogunde yiyoruz onu zaten :)) 2 gun bile dayanamam
biraz ucuz atlaşmişsinÖğlen arkadaş kısirin yanında pasta kurabiye küçük el kadar olan liselerden yapmış
Ben bir kasede belki biraz fazla birde pidenin yarısını yedim pasta ve kurabiyeler yemedim oğluma yedirince yemiş gibi göründüm :)
Sizce nasıl kızlar ucuz atlatmisim di mi
Öğlen arkadaş kısirin yanında pasta kurabiye küçük el kadar olan liselerden yapmış
Ben bir kasede belki biraz fazla birde pidenin yarısını yedim pasta ve kurabiyeler yemedim oğluma yedirince yemiş gibi göründüm :)
Sabah ve akşam ekmek yemedim pideyi ekmek hakkima saydım
biraz ucuz atlaşmişsin
gayet güzel :) başka bişey yicek misin ilerleyen saatlerde?Öğlen arkadaş kısirin yanında pasta kurabiye küçük el kadar olan liselerden yapmış
yeni gördüm yemişsin bile:)Aslında çok aç değildim ama öğün atlayıp ilerleyen saatlerde krize girmekten korktuğum için
Bir kase mercimek yemeği
Bir kase yoğurt yedim
tartıl bakalım çok merak ediyorum seni:) ben pztesiye kadar tartılmicam sürpriz olsun bana:) bakalım 65i görecek miyim tekrar.Yarin bi tartilsak mi ne durumdayiz diye. Kac gundur tartilamadim, hep kahvaltidan sonra geldi aklima, tok karnina tartilmak istemedim. 63.9u gormeyi cok istiyorum pzt.
böyle gidersen yakındır :))Bugun uzun zamandir gormedigim arkadaslarimla karsilastim adliyede, fotograf cektim, ince cikmadim dogal olarak :)) moralim bozuldu bir an once 10 kilo zayiflamak istiyorummm
nasıl yani sadece 1 gün yaparak 1 haftada bu kadar kilo mu veriyorsun? ya aslında ben sadece 1 gün şok diyet yapmak istiyorum.Hayir canim haftada bir kere bu detoksu yapiyosunn tek o gun karişimi yaptigin gun sadece üç yumurta yiyorsun diyelim ki carsamba yaptin çarşamba gunu tek bu sekilde besleniyosun
Cok dogru canim nefsi bazen biraz koreltmek lazim ki daha kotu etkisi olmasin ve evde yapinca kiyamiyosun yiyorsun o yuzden komşuda hir kaseyle kurtardinSabah ve akşam ekmek yemedim pideyi ekmek hakkima saydım
Kisirida fazla yemedim evde kendim yapacaktım canım çektiği için komşum yapınca bir kaseyle kurtuldum evde olsam daha çok yiyebilirdim
Kendimize yarın ara tartı günü yapabiliriz bence çok iyi olur ben pazartesi regli bekliyorum şimdiden bir şişkinlik hissi var ama olsun :)Yarin bi tartilsak mi ne durumdayiz diye. Kac gundur tartilamadim, hep kahvaltidan sonra geldi aklima, tok karnina tartilmak istemedim. 63.9u gormeyi cok istiyorum pzt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?