HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Öğlen arkadaş kısirin yanında pasta kurabiye küçük el kadar olan liselerden yapmış
Ben bir kasede belki biraz fazla birde pidenin yarısını yedim pasta ve kurabiyeler yemedim oğluma yedirince yemiş gibi göründüm :)
Sizce nasıl kızlar ucuz atlatmisim di mi

Ben dusup bayilirim. Bir ogunde yiyoruz onu zaten :)) 2 gun bile dayanamam

biraz ucuz atlaşmişsin

Bence de ucuz atlamissin canim, kisir cok kalorili bir sey degil zaten. Yarim pide de tartida bir fark yapmaz bence. En tehlikelisi pastaymis, iyi ki yemedin :))

gayet güzel :) başka bişey yicek misin ilerleyen saatlerde?

Yarin bi tartilsak mi ne durumdayiz diye. Kac gundur tartilamadim, hep kahvaltidan sonra geldi aklima, tok karnina tartilmak istemedim. 63.9u gormeyi cok istiyorum pzt.
tartıl bakalım çok merak ediyorum seni:) ben pztesiye kadar tartılmicam sürpriz olsun bana:) bakalım 65i görecek miyim tekrar.

Hayir canim haftada bir kere bu detoksu yapiyosunn tek o gun karişimi yaptigin gun sadece üç yumurta yiyorsun diyelim ki carsamba yaptin çarşamba gunu tek bu sekilde besleniyosun
nasıl yani sadece 1 gün yaparak 1 haftada bu kadar kilo mu veriyorsun? ya aslında ben sadece 1 gün şok diyet yapmak istiyorum.

Sabah ve akşam ekmek yemedim pideyi ekmek hakkima saydım
Kisirida fazla yemedim evde kendim yapacaktım canım çektiği için komşum yapınca bir kaseyle kurtuldum evde olsam daha çok yiyebilirdim
Cok dogru canim nefsi bazen biraz koreltmek lazim ki daha kotu etkisi olmasin ve evde yapinca kiyamiyosun yiyorsun o yuzden komşuda hir kaseyle kurtardin

Yarin bi tartilsak mi ne durumdayiz diye. Kac gundur tartilamadim, hep kahvaltidan sonra geldi aklima, tok karnina tartilmak istemedim. 63.9u gormeyi cok istiyorum pzt.
Kendimize yarın ara tartı günü yapabiliriz bence çok iyi olur ben pazartesi regli bekliyorum şimdiden bir şişkinlik hissi var ama olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…