- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 48
- 36
ye bence sabah nasıl olsaGunaydin kizlar kahvalti olarak 2 tane zeytinyagli biber dolmasi yesem mi sizce? Dun annem yapmisti canim cekti diye iki tane aldim ama aksam yemedim simdi yemeyi dusunuyorum ne dersinjz
akşam 1 bucuk saat yürüdüm 2 köfte çak az ekmekKotu olmus, aksam cok az ye bari.
afiyet olsun:) z.yağlı ama dimiYedimama cok yagliydi annem normalde hep az yagli yapar butun yemekleri ama bu olmamis
Sabah oldugu icin yiyebilirsin bence ki zaten canin cektiyse ve yemessen sonra onun acisi baska biseyden kotu cikiyor aksama kadar eritirsin gidip gelmekten bolxa suda icsen tamamdirGunaydin kizlar kahvalti olarak 2 tane zeytinyagli biber dolmasi yesem mi sizce? Dun annem yapmisti canim cekti diye iki tane aldim ama aksam yemedim simdi yemeyi dusunuyorum ne dersinjz
Afiyet olsun., aslinda bazen diyetteyken yaglara ve şekere dikkat edince normalde yedigimiz seyler sanki fazlaymiş gibi geliyor bende dun tatli yerken bogazimdaki tatli seker tadini bir tutlu goturemedim ne kadar su içsemde. Sanirjm sanada boyle olmus olabilirYedimama cok yagliydi annem normalde hep az yagli yapar butun yemekleri ama bu olmamis
böyle gidersen bu pztrsi 1.5 kilo verirsin:)Sabah
Peynirli omlet
8 tane badem
Yeşil çay
1 saat sonra sütlü kahve
Keşke benim yine regl yaklaştı korkutuyor beniböyle gidersen bu pztrsi 1.5 kilo verirsin:)
afiyet olsun:) z.yağlı ama dimi
Sabah oldugu icin yiyebilirsin bence ki zaten canin cektiyse ve yemessen sonra onun acisi baska biseyden kotu cikiyor aksama kadar eritirsin gidip gelmekten bolxa suda icsen tamamdir
Allah kabul etsin canim insallah bende yarin tutcamKizlar sahura kalktim 1 haslanmis yumurta 1 dilim ekmek 3 bandirmalik bal..
Aksam yuvalama pilav dusunuyorum..
Bakalim ne kadar yiyecegim
Amin canim. Yarinda insallah tutucamAllah kabul etsin canim insallah bende yarin tutcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?