HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Eve geldim yine manyak gibi yedim. Bi tane italyan restorani var evimin oralarda, 2 porsiyon makarna aldim gecerken, 1 paket makarna yemis oldum yani bol soslu. Extra olarak 4 ekmege krem peynir surdum + 13 siyah zeytin (bunlari ofiste yemjstim cikmadan hemen once) bir buyuk boy meyveli yogurt bogurtlenli (bunu yolda yedim eve donerken) ve kakaolu kek yapicam simdi de. Terapiste mi gitsem ne yapsam, iyice kafayi yedim

tobosolu_dulcinea canım bildirim ve paylaşım yapmicaksan ona göre listeyi yenilicem
Geldim canım yazdıklarinızı okuyup sonra yazayim derken size yetismekte zorlandım 66.8 im dün itibariyle bu egitim bana yaramadı hiç hele annem bi güzel yedirip içirip gönderdi yani tekrar başa döndüm kızlar ama fena hırslandım sıfirdan başlıycam bayrama kadar hedefim 60 ın altını görmek

3 dilim kakaolu kek, 1 paket ulker sutlu cikolata kare olan buyuk paketten, 9 mercimek koftesi, birkac bardak kola. Yediklerimi yaziyorum ne yedigimi goreyim diye ve belki ne yapiyorum ben diyip bi dur derim kendime diye
bunlar nasıl midene sığıyor hala:)) yeter canım ya lütfen. erken yat gerekirse yememek için.

Öyle yedim ki siginamiyorum afedersiniz istifra edebilsem rahatlıcam ama beceremiyorum uzandım bu halin geçmesini bekliyorum
İsyanım var

3 dilim kakaolu kek, 1 paket ulker sutlu cikolata kare olan buyuk paketten, 9 mercimek koftesi, birkac bardak kola. Yediklerimi yaziyorum ne yedigimi goreyim diye ve belki ne yapiyorum ben diyip bi dur derim kendime diye
Dur bi kakao vanilya ya başım döndü kurban olayım bi dur yeter

Öyle yedim ki siginamiyorum afedersiniz istifra edebilsem rahatlıcam ama beceremiyorum uzandım bu halin geçmesini bekliyorum
İsyanım var
ben de seni merak ediyordum o kadar yazdım sana.
bugün delirmişiz ben de yedim hem de hiç canım istemediğim halde kendimi zorladım. neyin kafasıysa.
hadi yarın tekrar başlayalım he

İsyanım var
Noluyo size ya ben motive olayım diye geldim burayabeni hepten dolduracaksınız toparlanin gözünüzü seveyim yoksa giderim bak

olsun canım ben de bugün 66yı gördüm hobaa :))

Sabah ve öğle hurma ve yoğurt aralarda 3 türk kahvesi bi madensuyu bi etikaram ve eti frm akşam buğdaylı toga çorbası bi kase haşlanmış tavuklu bulgur pilavı küçük tabak bi elma benden bugünlük kapadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…