- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
Oo süper olmuş afiyet olsunKac gundur ofise ugramadim light sutum kalmamis burda ikisi bir arada iciyorum yine. Ogle 1 haslanmis yumurta 1 kase yogurt icine 2 cilek dogradim ceyrek avokado bir de
Altinbasagin kepekli ince grissinisi var 50 kalori falan daha az eti form biskuviden, tadi da daha iyi, bir ara onu da dene istersenBen bi paket eti form kepekli mukavvadan yedjm:)
Geldim canım yazdıklarinızı okuyup sonra yazayim derken size yetismekte zorlandımtobosolu_dulcinea canım bildirim ve paylaşım yapmicaksan ona göre listeyi yenilicem
canım acilen toparlanman lazım. yarın başlıyoruz yeniden tamam mı. bugün ben de herşeyden yedim. hadi bakalım çıkalım şu moddan.Yarin baslamam sart. Bugun de 1 kilo alirim, 2 gunde 2 kilo almis olucamzaten 2 ayda anca 6 kilo verebildim, berbat durumdayim
Hepsini denedim cnm 39 yaşımın 25 yılını diyetle gecirince:)Altinbasagin kepekli ince grissinisi var 50 kalori falan daha az eti form biskuviden, tadi da daha iyi, bir ara onu da dene istersen
bunlar nasıl midene sığıyor hala:)) yeter canım ya lütfen. erken yat gerekirse yememek için.3 dilim kakaolu kek, 1 paket ulker sutlu cikolata kare olan buyuk paketten, 9 mercimek koftesi, birkac bardak kola. Yediklerimi yaziyorum ne yedigimi goreyim diye ve belki ne yapiyorum ben diyip bi dur derim kendime diye
Dur bi kakao vanilya ya başım döndü kurban olayım bi dur yeter3 dilim kakaolu kek, 1 paket ulker sutlu cikolata kare olan buyuk paketten, 9 mercimek koftesi, birkac bardak kola. Yediklerimi yaziyorum ne yedigimi goreyim diye ve belki ne yapiyorum ben diyip bi dur derim kendime diye
ben de seni merak ediyordum o kadar yazdım sana.Öyle yedim ki siginamiyorum afedersiniz istifra edebilsem rahatlıcam ama beceremiyorum uzandım bu halin geçmesini bekliyorum
İsyanım var
Noluyo size ya ben motive olayım diye geldim burayabeni hepten dolduracaksınız toparlanin gözünüzü seveyim yoksa giderim bakÖyle yedim ki siginamiyorum afedersiniz istifra edebilsem rahatlıcam ama beceremiyorum uzandım bu halin geçmesini bekliyorum
İsyanım var
gitme gitme. ufak çaplı bi buhran sadece. yarın düzelecek. bak ben yarın hurma diyetine başlıyorumNoluyo size ya ben motive olayım diye geldim burayabeni hepten dolduracaksınız toparlanin gözünüzü seveyim yoksa giderim bak
olsun canım ben de bugün 66yı gördüm hobaa :))Geldim canım yazdıklarinızı okuyup sonra yazayim derken size yetismekte zorlandım66.8 im dün itibariyle bu egitim bana yaramadı hiç hele annem bi güzel yedirip içirip gönderdi yani tekrar başa döndüm kızlar ama fena hırslandım sıfirdan başlıycam bayrama kadar hedefim 60 ın altını görmek
Ne bileyim bende yanlışlıkla kilo verme degil alma topigine geldim sandimgitme gitme. ufak çaplı bi buhran sadece. yarın düzelecek. bak ben yarın hurma diyetine başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?