- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
Aynen canim :))Ne içtin sen kuzum çarpmış seni:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canim :))Ne içtin sen kuzum çarpmış seni:)
Hurmayi nasil yicem hic sevmiyorumnasıl yapacam biliyomusun. sabah öğle akşam sadece hurma ve yoğurt. sen de kuru kayısı ile başla hurma alana kadar. her öğünde 5 kayısı 1 kase yoğurt. kahve yasak. (evet yasak cınım) yrşil çay ve türk kahvesi serbest ölçülü tabi. ama mutlaka hurma al kayısı ile olmaz.
tamam olur. hurma sevilmez mi ya çikolata gibi. hem şeker isteğini de bastırır. sadece hurma ile yaşayabilirmişiz öyle güzel bir meyve. o yüzden hurma diyeti.Hurmayi nasil yicem hic sevmiyorumyarin yumurta yogurt ile deneyeyim bari, guzel bir eksi gorursem gaza gelip hurmayi da yerim belki
Aslinda yesem alisirim ya. Ben yumurtayi da hic sevmem mesela, nefes almamaya calisarak yiyorum kokusunu almiyim diye :)) yarin firsat bulamayabilirim ama obur gun aliyim bi deniyim yatamam olur. hurma sevilmez mi ya çikolata gibi. hem şeker isteğini de bastırır. sadece hurma ile yaşayabilirmişiz öyle güzel bir meyve. o yüzden hurma diyeti.
Sen butun diyetleri denemissin canim herhalde :)) ben 31 yasindayim, gecen sene 3 ay diyet yaptim ilk defa bu yasima kadar :))Hurma sevilmez mi ya en sevdiğim diyet.bu arada denediğim ve en başarılı sonuç olan lahana çorbası diyeti benim gibi metabolizması çalışmayan birini bile zayıflattı ama hipotioidi ve vitiligo dan dolayı yasaklı malesef
mutlaka al canım. mikemmel:)Aslinda yesem alisirim ya. Ben yumurtayi da hic sevmem mesela, nefes almamaya calisarak yiyorum kokusunu almiyim diye :)) yarin firsat bulamayabilirim ama obur gun aliyim bi deniyim ya
Benim oturdugum semtte hic aktar gormedim ben ya acaba migrosta var midir kiAynen bana sor tüm diyetleri şimdi bak iki gündür abarttın yarın hemen açlık otu al ve iç barsakların bi bosalsin
Bizim kilolar icin hic de gerek yok bence. Cok abarti kiloda degiliz yani. 2-3 ayda hedefe ulasabilecek bir noktadayizHemsireyim bu arada zayıflama ilacı felan hiç kullanmadım tavsiye etmem ama diyeti severim
Aynen canım hedef koymakta çok iyiyimdir ama birde sonuç almakta aynı basarıyı yakalarsam süper olucakooo hedef çok güzel hadi bakalım![]()