• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF: ** haftada 1 kilo **

nasıl yapacam biliyomusun. sabah öğle akşam sadece hurma ve yoğurt. sen de kuru kayısı ile başla hurma alana kadar. her öğünde 5 kayısı 1 kase yoğurt. kahve yasak. (evet yasak cınım) yrşil çay ve türk kahvesi serbest ölçülü tabi. ama mutlaka hurma al kayısı ile olmaz.
Hurmayi nasil yicem hic sevmiyorum :( yarin yumurta yogurt ile deneyeyim bari, guzel bir eksi gorursem gaza gelip hurmayi da yerim belki

Hurmayi nasil yicem hic sevmiyorum :KK43: yarin yumurta yogurt ile deneyeyim bari, guzel bir eksi gorursem gaza gelip hurmayi da yerim belki
tamam olur. hurma sevilmez mi ya çikolata gibi. hem şeker isteğini de bastırır. sadece hurma ile yaşayabilirmişiz öyle güzel bir meyve. o yüzden hurma diyeti.

Valla ben yaptım öyle 4 kilo felan gitmedi mide küçülüp tatlı krizin olmuyo

Hurma sevilmez mi ya en sevdiğim diyet.bu arada denediğim ve en başarılı sonuç olan lahana çorbası diyeti benim gibi metabolizması çalışmayan birini bile zayıflattı ama hipotioidi ve vitiligo dan dolayı yasaklı malesef

tamam olur. hurma sevilmez mi ya çikolata gibi. hem şeker isteğini de bastırır. sadece hurma ile yaşayabilirmişiz öyle güzel bir meyve. o yüzden hurma diyeti.
Aslinda yesem alisirim ya. Ben yumurtayi da hic sevmem mesela, nefes almamaya calisarak yiyorum kokusunu almiyim diye :)) yarin firsat bulamayabilirim ama obur gun aliyim bi deniyim ya

Hurma sevilmez mi ya en sevdiğim diyet.bu arada denediğim ve en başarılı sonuç olan lahana çorbası diyeti benim gibi metabolizması çalışmayan birini bile zayıflattı ama hipotioidi ve vitiligo dan dolayı yasaklı malesef
Sen butun diyetleri denemissin canim herhalde :)) ben 31 yasindayim, gecen sene 3 ay diyet yaptim ilk defa bu yasima kadar :))

Günaydın herkese
Yemek görmek istemiyorum
Dünde ben yemek yemek istemiyorum diye ağladım
Bu ayrı bir bunalım galiba diyette yapmak istemiyorum yemek de yemek istemiyorum :confused:
Ama yedim tabi
Bu hurma diyetini araştırayım hazır yemek görmek istemiyorken
2,5 aydır kabızlık sorunum var açlık otuna da bakayım bı aktardan

Back
X